בואנה סמנדה א טודוס

רשל

New member
המלצות התקבלו בברכה ../images/Emo51.gif

למה לא , כל מה שתספר או תמליץ יכול לעזור כי אני לא הייתי אף פעם שם, אז אני מחכה יש לך זמן עד ה6/6/02. מונצ´ס גרסייס רשליקה

gingit1

New member
ורנה

היתי פעמיים, נהדר, תקחי את הטיולים שהם ממליצים המיוחד את הטיול לעיר הדייגים, נסבר, מקום ציור ונפלא. אם יש ערבי פולקלור, לא להפסיד. לא לוותר על בורקס שוק של ורנה כאלה שמוכרים במין קיוסקים קטנים, בכלל בולגריה נתקעה אי שם בשנות ה 50 הכל כזה תמים ישן וחמוד. המחירים זולים שזה מצחיק, לב אחד שווה בערך שני שקלים. להחליף כסף רק במלון. בקיצור תהנו, תאכלו הרבה, יש אוכל נהדר, טוב לי זה מזכיר את הבית וידעתי מה לבקש לאכול, אבל הכל טעים. נסיעה טובה, אולי נפגש בשדה התעופה, אני כנראה נוסעת לפרג באותו יום

רשל

New member
ג´ינג´ית נסיעה טובה גם לך ../images/Emo160.gif../images/Emo39.gif

תודה על ההמלצות בשבילי זו פעם ראשונה בבולגריה , אני אזכור את הטיפים שלך, מאחלת גם לך טיול נחמד, הטיסה שלנו בשעה 2 בעזרת השם אם לא יחולו שינויים עד אז. אז יום טוב לך ולכולם ואם לא נתראה בשדה התעופה אני מקווה שנתראה בעזריאלי ב4/6/02 לפי ההענות שנראת עד עכשיו. אז להתראות - אלורמוס.

רשל

New member
רותי בשביל לא לוותר שיהיה יום שלישי

בדרך כלל יום שלישי אני בחוג ציור בערב אבל פעם אחת לא נורא לוותר אז אם מסתדר לכולם אפשר ב - 4/6/02 או בשבוע לאחריו ב11/6/02 כדי שלא נדחה את הפגישה כמעט חודש. בכל מקרה במוקדם או במאוחר יצא לנו להיפגש נראה לי שיש רצון טוב לחברים בפורום. באותה הזדמנות אני רוצה לברר את מטרת הפגישה, אם זה מיועד רק לחברים בפורום או גם לכאלה שמעוניינים בהערתה ושמירתה של שפת הלדינו,הזכרונות והמנהגים שלנו והם לאו דווקא כאלה שגולשים באינטרנט. להתראות בינתיים ועד לפגישה כבר יהיו לי חוויות מאלת בסוף שבוע זה ואולי גם מורנה בסוף שבוע הבא בעזרת השם.

רותי ב.

New member
אם יום שלישי אז מתאים לי רק ב-

4/6, ב- 11/6 אני לא אוכל, לצערי. איך האחרים? יום שלישי ה- 4/6 יתאים לכולם? ולגבי השאלה שלך, ברור שאם את מכירה עוד אנשים דוברי לדינו את יכולה להביא אותם. זה ממש לא מיועד רק למי שיש אינטרנט, אלא גם לדוברי לדינו שאין להם אינטרנט. אני אחפש את ההודעה שרשמתי פעם לגבי השבוע באילת.

למעלה