בואנוס דיאס א-טודוס (אונדה סטאש???)

רותי ב.

New member
בואנוס דיאס א-טודוס (אונדה סטאש???)

הכנסתי מאמר (איינדה אז צ´יקיטיקו) של אמרות כנף, מיני ביטויים ופתגמים שנרשמו בפורום. אני מקוה שבמשך הזמן המאמרצ´יק הזה יגדל, כמו שנאמר ´זה הקטן גדול יהיה´ בכל מיני הקשרים אחרים. בטח היו עוד ביטויים שנרשמו בפורום, ובחלק אחר נזכרנו בפגישה, אז מקווה שבמשך הזמן נלקט אותם, ונרכז. היידה, ויני א-קאזה.

לוס...בנביליקוס ..ראאאנטן....../images/Emo79.gif

בואנוס דיאס רותיק´ה אי טודוס.... אוי מאלוונטי קאנטנדו.... לוס...בינביליקוס קאאאנטןןןןן^^^^^^^^^^^^^ אנדה סטה אביאל כמלוסקריבה אסתה קנטיאה מוי ארמוזה............. ורותי הרעיון של אמרות כנף..
את גדולהההה......

בנבילוקוס סון פשרוס? זה ציפורים?

בואנוס דיאס ארמוזה רוזה. וו טורנר מאס טרדה. (בוקר טוב שושנה יפה - אחזור מאוחר יותר).

RORGAD

New member
בואנוס דיאס חונה לרגע

בילביליקוס אס פשרו סה ימה אן עיברית "בולבול" אמניאנה טי וו א דר לאס פאלאבראס אן אסטה מומנחטו נו מאקודרו טודאס לאס פלאבראס

RORGAD

New member
מאדאם רוזה

בואנוס דיאס מאדאם רוזה אס בואנו אלבנטאר כון קנטיקאס אן אל קורסון, מוי בואנו איזיטס, יו טנגו און דיסקט, ינו דקנטיקס אן לדינו, מוי ארמוזו דיסקט סי קרס סנטירלו אסקריבימה אל "אי מייל" מיו י טלובואמנדר.

יו סטו אקי פור און מומנטיקו ../images/Emo142.gif

טנגו מוספירס פרה שבת אי טנגו מונצ´ו א- גיזר. (יש לי אורחים לשבת ועלי לבשל הרבה) נו טנגו מצב רוח פרה נאדה, אברי אל פריודיקו אי מי סרו אל קורסון. (איו לי מצב רוח לכלום, פתחתי את העיתון ונסגר לי הלב) 17 פלורס קה נו ונה ור מס אל סול 17 פמייס קה לה וידה סבה טרוקר. (17 פרחים שלא יראו יוצר את השמש 17 צשפחות שהחיין שלהן ישתנו)

רותי ב.

New member
יא-טייניס רזון, חונה. אנסינה

מי-קונסינטי ´אתמול´ (?) נו-אי-פלאווראס פור אסטה אסון.

RORGAD

New member
חונה לרגע טיינס רסון

אי אל קוראסון מיו אסטה אסרדו י טריסטה, קה מל, 17 פמיליאס קנו ואן א ראייר מאס קה אל גואקו סה לו יוה א יאסר עראפת י א טודוס לוס נגרוס אראבוס קה מוס קרן ור מוארטוס, אסטה קואנדו

gingit1

New member
בואנוס דיאס

יו סטו אקי, אספרנדו אה ווזוס, יה ביוי דוס
, אי דינגונו נו וינו. היידה אספרטר, אוי אס ג´ויבס, וס אדורמיר אין שבת. אדיוס בינתיים

avielss

New member
קסמלוגרן לוס שרתימס

הייר אסקריבי און קנסון מוי ארמוזו קסימה "פטריה קרידה" אי לוס שרתימס נו לה אנקשרון אמא נו טספנטש יא לואגו טרור אן לה הנהלה קבאן קסמלוגרן=שיחנקו

אביאלק´ו אקי ..סטאס...?..../images/Emo68.gif

מירה טנגו אונה משימה פרטי.. בושקלו ה-יעקוביקו, אי אבואן פיפינו, אי דילס כבנגן אקי כטנגו דאבלר קון איוס דוס טרס פלברס... בואנו פשה?????

avielss

New member
סקריבי א בואן פפינו אונה לטרה

אמא נו מדיו רפואסטה. אמא קרו סבר 3 פלברס נו אס מונצו? דוס נו אס מספיק?

avielss

New member
לוס בילביליקוס ../images/Emo118.gif

לוס בילביליקוס קנטן סוספירן אל אמור אי לה פסיון ממטה אוציגואה מי דולור אי לה פסיון ממטה אוציגואה מי דולור

ולבית השני...../images/Emo168.gif

לוס בילביליקוס קאנטאן אן אל ארבול דה לה פלור דה בשו סה אסנטאן לוס קה סופרן דל אמור... ועכשיו כולם ביחד ו..... "צור משלו אכלנו ברכו אמוני..." רק בנות ו..... "שבענו והותרנו כדבר אדני...." נכנסתי עכשיו לאנטרנט אחרי ימים הרבה. אביאליטו מצטער שלא הגבתי בזמן, כך או כך לא יכולתי להגיע. שמחתי לקרוא שנהנתם.

נראה לי שרק אביאל יבין אותי...

המממ... אבל כמו שאני מכיר קהילות דוברות ספניולית בארץ, אולי כולם יודעים על מה אני מדבר כשאני אומר שהפורום הזה, עם כל הרצון לעסוק בתרבות, עולה ממנו בעיקר ניחוח האותנטיות. ולמה אני מתכוון? כשאני קורא פה את השיחות התמונות שעולות לנגד עיני הן של ה"פרלמנטים" של יהוד... היינו ויולטה, אסטרייאה ואלגרה העומדות מול הכניסה לקופת-חולים, כמנהגן מדי יום, וחורצות דין במחי לשון על כל השכנות וכל הקרובים. ועוד תמונות של ליאון, מושון, איזאק וג´אקו יושבים ליד השולחנות הקטנים של ניסים קפג´י ויורדים אחד על השני בהטיחם מימרות עסיסיות. ועם כל הכבוד לשירים ולסיפורים של ג´וחא (אוחחחחאוחחחחח) מה שבאמת הייתי רוצה לרכוש זה סדרת קלטות של מצלמה נסתרת שהוצבה או ליד קופ"ח או ליד הפרלמנט של הגברים. אני יכול להעביר ככה שעות, אני יודע שבתור ילד העברתי ככה שנים.

gingit1

New member
פיפיניקו אנדה סטוביטיס?

לא רק אביאל מבין אותך, גם אני שגדלתי ברמלה של לפני כארבעים שנה שהיתה מלאה בבולגרים ותורכים זוכרת טוב את הפרלמנטים האלה, אתה רוצה לצלם אני מזמינה אותך כל יום בשוק של רמלה בקבנ´ה נפגש הפרלמנט דור שני לפרלמנט של אז והיום גם אבא שלי חבר בפרלמנט הזה, תורכים, בולגרים פנסיונרים נפגשים כל בוקר בקב´נה, תהרוג אותי לא יודעתמה יש להם לרכל כל יום. המקום מקודש אסור להפריע להם. אי אנדה סטוביטיס טו? דכה נו ויניטס אל מפגש, דישטס אביאל סוליקו קון 7 מוז´ריס, כמעט לו קומימוס, קה פינו איז´יקו. אביאל לא להסמיק. היידה שבת בואנה כסטיי אטודוס. יו סטו אינדו אגורה אה חמת גדר אזר בניוס אי מסג´.

למעלה