בואנוס דיאס א-טודוס (אונדה סטאש???)

RORGAD

New member
אביאליקו

שלום אביאליקו קומו אסטאס, מגוסטו לה קנטיקה לוס בילביליקוס קנטאן, קיין מפואדה אסרמה מאס אלגריאוזה, סוי מוי טריסטה דה לה סיטואסיון, לה אקונומיה, לה דל בטחון (קומו סה דיזה ביטחון אן אספניול?) קה סה וה אסר יא בסטה, יא מאנפסיי, מנדה מה אונה קואנטה קה מאיגה ראייר און פוקו

avielss

New member
טומה און שיר קסימה "אופטימיות"

אני מודה על המיסים שאני משלם, כי המשמעות היא שיש לי עבודה. אני מודה על כך שהבגדים שלי קטנים עלי, כי המשמעות היא שיש לי מספיק אוכל. אני מודה על הדשא שיש לכסח, על החלונות שיש לנקות ועל הרצפה שיש לשטוף, כי המשמעות היא שיש לי בית. אני מודה על כל התלונות שאני שומע על הממשלה שלנו, כי המשמעות היא שיש לנו את הזכות לחופש הדיבור. אני מודה על מקום החניה שאני מוצא בקצה מגרש החנייה, כי המשעות היא שאני מסוגל ללכת. אני מודה על חשבון החשמל ה ע נ ק שאני משלם, כי המשמעות היא שהבית שלי תמיד חם. אני מודה על אותה אישה ששרה בקול מזייף ושישבה מאחורי בהופעה, כי המשמעות היא שאני מסוגל לשמוע. אני מודה על ערימות הבגדים שיש לכבס ולגהץ, כי המשמעות היא שיש לי מה ללבוש. אני מודה על השרירים הכואבים ועל העייפות בסוף היום, כי המשמעות היא שהייתי פעיל ופרודוקטיבי. אני מודה על כמות דואר האלקטרוני הגדולות שמגיעות אלי, כי המשמעות היא שיש לי הרבה חברים שחושבים עלי!! לכולנו יש קשיים לרובנו יש קשיים כלכליים הרבה מאיתנו מחפשים אהבה הרבה מאיתנו כבר מצאו צריך פשוט להחזיק מעמד אני בטוח שיהיה בסדר

רותי ב.

New member
אההה, מה רע בניחוח

אותנטיות? לא שהכרתי את הפרלמנטים ביהוד, אבל מכירה את אלו שהיו בעכו, של הגברים בעיקר, על שש-בש וכוס קפה או עראק, מגלגלים חרוזים ב-"טיספי" (מישהו יודע מה-זה?) ומספרים על כל העולם... הכרתי את זה מהימים שהייתי מבקרת שם בחופש הגדול.

avielss

New member
את לא רוצה להכיר את הפרלמנטים של

יהוד באמת שלא אין שום בן תמותה שהצליח להמלט מהפה שלהם והפרלמנט של הנשים גרוע יותר . מזכיר לי שכשלא היתה לי ברירה היתי עובר דרך הפרלמנטים ומתוך נימוס והכרות עם חלק מהאנשים היתי מברך אותם בברכת בוקר טוב היו מחזירים לי "בוקר טוב איזו" היתי מתרחק מטר והיתי שומע "אנדה מורה אסטה-אנדה לבורה-אמיגה טיינה?"

רותי ב.

New member
חחחחח, יא-קונוסו אוטרוס

פרלמנטוס אסטי-מודו. סי-טי-פארסי קי לוס קי קונוסס-טו סון לוס מאס ´פיזגאדוס´, טי-פואדו "לנחם" אותך, קי-נו אינטראטיס א-לאס בוקאס די לאס מוז´ריס די-איל קיבוץ, קי-יא-סביאן טודו קי-מי אפיטו, אנטיס קי-יו לוּ-סביאה.

איך שהשפה זורמת אצלכם.

אני לא מדברת כבר כמה שנים לדינו (נו באמת עם תימנים לדינו?) כך שהמילים נעלמו לי, אך מהסתכלות בפורום לאט לאט חוזרות המילים. כל כך מצחיק זה נראה, בינינו, אתם אלופים אבל למה להוסיף לכל מילה עוד אות. חכו חכו תנו לי קצת להיזכר ולהוציא ממני את החוסר ביטחון שהשתלט עלי פתאום. יו סטו אקי פרה ווס.

למעלה