בוא אל גני

בת-קול

New member
בוא אל גני

בוא אל גני ופתח שעריו לרווחה בו עלי הכותרת אדומים לוהטים מתשוקה אגלי כמיהה מעטרים את גבעוליו סלילים לוהטים ולא ניראים מתרוצצים בגני מותירים חותם של אש יוקדת בוא אל גני פתח שעריו לרווחה בו הר געש גועש מחכה להתפרץ בו הלבה בוערת לוהטת במשעולי גני תן לי את ידך ואוביל אותך אל גני רק לך המפתח והרז שלח ידך וקח לך בגני תפרחת התשוקה פורחת רק לך

ב א ר י

New member
בת קול יקרה...

שירך מלא תשוקה זכה. את כותבת ומביעה רגשות יפים. בארי

בת-קול

New member
כבר נבהלתי........... :cool:

ציפתי לתגובה כמו לא לכתוב דברים כאלה פה בכל אופן:- תודה רבה

ב א ר י

New member
אל תיבהלי...

כל עוד שפתך היא תרבותית ונקייה, תכתבי חופשי בכל הקשור לאהבה ורומנטיקה. חיבורך זה אשר כתבת,יצא מתוך געגועים למעשה האהבה. אכן זה גם מקובל,כי אין מה לעשות,אהבה ללא מעשה האהבה איננה אהבה ! הרי מעשה האהבה הינה שיא ההתמזגות באהבה. בעצם אני לא אכתוב כאן הכל שוב. לכי וקיראי את הודעת המנהל. בארי.

ה-WOW הוליד שיר.....

נתנה אהבתינו ברוח ים צוננת מייטיבה נישא כובד תשוקותינו בחול זהוב של חוף ים. גופותינו המחובקים בפריפריה של האהבה את עוולות החיים ידחקו הצידה קימעה אתן בך את עיניי וגופך מולי אז אדע- כולך שלי. ואוהבך בכל נפשי ותחבקיני בכל מאודך, שמאלך בימיני ושמאלי בימינך. ושיננת אותי כשיר שלך, וכתבת אותי בדיו דמך והיית ממש צילי.

פיתוי גורלי של אישה -שטן !!!!!!

``בוא אל גני ופתח... רק לך המפתח והרז.... שלח ידך וקח לך...``- יודעת אישה -שטן לפתותך!! ========= ערוותה לוהטת מתשוקה אך ליבה אטום לאהבה, אל גנה באתי, בשערה עברתי ורק קוצים ודרדרים מצאתי. הלבה הבוערת במשעולי גנה הפכה,דרכי לליבה,לאדמה חרוכה. ועכשיו את מי היא מפתה? אותי? אותו? את כולם? במילים,בת קול (שם זמני) את משחקת בגדול אך בחייך האישיים את הורסת אנשים !! ואל תנסי לטעון ``בגללו`` כי ברבות הימים נהיית בבואתו. נסיון הפיתוי כמעט הצליח אך צמאון תשוקתך הבריח, כי אני את ליבך חיפשתי ומאומה ממנו לא מצאתי. רק טירוף והזיות מיניות על גופי לדרוך,את ליבי לרמוס בדרכך לפרוק תשוקת אביב של מטורפת אמיתית !!!

למעלה