בוא מיצי, הולכים הביתה -

uzicat

New member
למסירה מדהימה!!

חתולה מדהימה לאימוץ, בת כשנה, מעוקרת מקסימה, בעלת 3 רגלים ומתנהגת כמו כל חתול רגיל.

WTR2

New member
2 חתולים מחפשים ../images/Emo82.gif חם

2 חתולים, זכר ונקבה, כבני חודש-חודשיים, מחפשים בית שבו יוכלו לחיות את חייהם, ללא תנאים וללא קיפוח. הם בריאים ובקרוב יעברו תילוע. הזכר שחור-מנומר (לא רואים בתמונות) עם קצת אפור הנקבה שחורה לגמרי, חוץ מהבטן והפה. לשניהם גרביים לבנות. הם אוכלים לבד (כרגע אוכל רטוב, אבל בקרוב יעברו ליבש), מתרוצצים כבר, ומחונכים לעשות את צרכיהם רק בארגז החול. לפרטים: 0544776511

shiri4love

New member
מצאתי גורת חתולים ממש מתוקה!

ואני מחפשת בית עבורה כי יש לי כבר שניים ענקיים בבית שכבר עושים עליה תצפיות ומנסים לתקוף אותה בכל הזדמנות אפשרית! אני חייבת דחוף למצוא לה בית חם, כי חבל שהיא תחזור לרחוב... אז קצת על טויה: (השם הזה ממש מתאים לה): היא כבת חודש בערך שותה חלב מצלוחית כמעט בכוחות עצמה, היא ממש יפה ומתוקה!- אפורה, פרצוף קטן ועגול עם אוזניים גדולות יש לה מבט בוחן וסקרני... היא מאוד רגועה ומאושרת שאספתי אותה מהרחוב משחקת כל היום עם עצמה בארגז ומביטה בי כל פעם שאני עוברת לידה... היא גם מאוד מטופחת (כבר בגיל כזה לא מפסיקה להתלקקת ולהתנקות) מי שבאמת רציני ומעוניין שיכתוב לי הודעה אישית וישאיר טלפון רק לא לשכוח שחתול זה לא סתם בשביל הכיף זה לפחות ל20 שנה.. אז חשובה מאוד הרצינות והאהבה... בכל מקרה מי שמעוניין לאמץ... אני וטויה מאוד נשמח!

penguin2k1

New member
חתול חמוד למסירה

שמי סימבה, אבל כולם קוראים לי ג'ינג'י. אני בן כמעט שנתיין (ביולי) ואני מחפש בית חם. הזוג הנחמד והאוהב שטיפל בי עד עכשיו נורא מצטער למסור אותי - מסיבות שלא בשליטתם. אנא עזרו לי למצוא בית חם ואוהב - בהקדם האפשרי ! תודה, ג'ינג'י.

WTR2

New member
הנקבה

מצטערת על האיכות, צולם במצלמה דיגיטלית

WTR2

New member
אפשר לדעת מה הסיבות בבקשה?

אולי נוכל לעזור...

penguin2k1

New member
כן, אפשר:

לרגל הולדת בנינו הבכור - אישתי לא מרשה לחתול לשהות בבית יחד עם התינוק.

גנגליון

New member
כלומר הסיבות די בשליטתכם...

פשוט אשתך או שניכם היסטרים ומנועים מלחשוב בצורה הגיונית. אז למה הלכתם ואמצתם אותו בכלל ? לא מבין את זה. חתולים וכלבים הם אשכרה חפצים שמעבירים שאין בהם כבר צורך. ומה זה אשתי לא מרשה ? ממה היא חוששת בדיוק ? מצד שני אולי באמת כדאי שתמסרו אותו. שיזכה לבית יותר טוב והוגן.

penguin2k1

New member
זה לא ככה...

אני ואישתי מאוד אוהבים אותו. הוא אצלינו כבר שנתיים. הוא לא רואה בעין אחת - לכן קשה לו לתת אמון. הסיבה שאנחנו נותנים אותו עכשיו היא גם כלכלית וגם בטיחותית - הוא (החתול) כבר ניסה לשרוט את גיא (התינוק) בפניו בזמן שישן. אישתי לא יכולה להיות רגועה שלא יקרה משהוא יותר גרוע - חס וחלילה - ולכן בלב דואב אנו נאלצים למצוא לו בית חלופי... הייתי מאוד רוצה שהילד שלי יגדל עם החתול.

Noaal

New member
היי פינגווין,

יש מה לעשות, אבל השאלה האם אתם מוכנים לעשות את זה? ראשית, אין להשאיר ילד ללא השגחה, לא עם בעל חיים ולא בכלל. שנית, אחת המנהלות בפורום חתולים (לימור י) ילדה לפני כחצי שנה את בתה וכחלק מההכנות, הם הזמינו נגר, וחתכו חלון בדלת ורשתו אותו, ככה ניתן לשים את התינוק בחדר ולשמוע אותו (החדר גם מתאוורר) והחתולים לא נכנסים. שלישית, התייעצות עם יועצ/ת התנהגות לחתול. היות ולא עשיתם הכנה לחתול, ולבד הוא לא מבין מה זה ה"דבר" הזה (התינוק). ולכן יש צורך לערוך בינהם היכרות. (מנהלת פורום חתולים בוואלה היא יועצת התנהגותית - שווה לך לבדוק שם). אלה עצות על רגל אחת (מפאת חוסר זמן), עכשיו הכדור בידיים שלכם (כי יש פתרונות)....

סיביון

New member
אז שימו לחתול סופט פאוז

שאלה ציפויים שמדביקים לציפורניי החתול ומונעים ממנו לשרוט. זול ויעיל. במקביל פנו ליועצת התנהגותית. תמורת הוצאה זעומה ומעט רצון טוב תוכלו להמשיך ולהנות מהג'ינג'י בביתכם.

klaris

New member
שלום יסמין

אם את מעוניינת בחתולה המורגלת לכלבים יש לי את טורטית. היא בת שנה לערך כנראה מעוקרת ובטוח מחוסנת, היא אצלי שלושה שבועות ומתנהגת עם הכלבה שלי כאילו היא גדלה איתה מינקות. דווקא עם החתול היא לא הכי מסתדרת. החתולה חמודה ומתפנקת.

אם את מחפשת חתולה שרגילה לכלבים

מיצפטל שלנו בת חצי שנה, וחיה בבית עם עוד חמישה חתולים וארבעה כלבים.

למעלה