בוא מיצי, הולכים הביתה -

The Reuty

New member
מקפיצה

מקפיצה!!!!! אגב, אשמח בטיפים אך לגדל אותם, כי אני לא יודעת כלום על גידול חתולים וגם, אם הם לא יימסרו במשך השבוע, זה אומר שאני צכה לקחת אותם הביתה וזה קצת בעייתי כי יש לי כלבה שנטרפת כשהיא רואה חתולים (היא מנסה תמיד לרדוף אחריהם אבל אנחנו לא נותנים לה). מה אני יכולה לעשות איתם? מישהו מכיר משפחה אומנת? או מישהו שרוצה לאמץ חתול? אני אשמח לעזרה. תודה

שתי גורות חתולים מקסימות למסירה

אקטיבולה ופסיבולה (שמות זמניים ביותר, וגם ככה הן כבר הספיקו להתהפך בתפקידים במהלך השבועיים) הן שתי גורות חתולים מתוקות בנות חמישה שבועות. יש להן פרווה אפורה חצי-ארוכה עם קצת כתמים לבנים, ועיניים ירוקות. הווטרינר אישר שהן בריאות לגמרי והן קיבלו טיפול נגד פרעושים ותילוע. הן כבר אוכלות בעצמן בהנאה גדולה מזון רגיל של גורים, משתמשות בארגז החול כמו גדולות והכי הכי הן אוהבות ללכת מכות זו עם זו. אנחנו מחפשים להן בית חם והרמוני שירצה לאמץ את שתיהן ביחד, עם עדיפות לכזה שאין בו כלבים או חתולים נוספים. אפשר לפנות במסרים או במייל: [email protected]

shiri4love

New member
2 גוריי חתול מתוקים למסירה (ושאלה)

זאת אני שפרסמה את טויה למסירה- באחד הלינקים שלמטה... להפתעתי הרבה אתמול מצאתי עוד אחד קרוב למקום שמצאתי את טויה- כניראה אחיה וגם הוא כניראה ננטש ע"י האמה... בכל מקרה שניהם למסירה באופן דחוף ביותר כי ביום שישי אני יוצאת לחופשה של שבוע ואין לי איפה לשים אותם... אני מצרפת תמונות שלהם שצלמתי מהפלפון בבקשה! מי שמעוניין שיתקשר דחוף: 054-7883086 כאמור, הם בני חודש וקצת... ממש חברותיים, פיקחים מאוד, ומתוקים בטרוף! והשאלות שלי הם: 1. אם לא אמצע להם בית עד יום שישי האם אפשרי לשים אותם באיזה עמותה(ללא תשלום) עד שאחזור? 2. אם אשחרר אותם בחוץ יש סיכוי שישרדו או ימצאו את אמא שלהם? 3. מה אתם מציאים לי לעשות?

shiri4love

New member
והנה עוד תמונה...

זאת הנקבה שמשום מה יש לה יללות ממש מצחיקות (מכל הלב...
)

shiri4love

New member
בבקשה! תאמצו אותי!

שוב, מי שמעוניין: 054-7883086 דחוף, דחוף, דחוף,

ronagg

New member
תשעה גורים למסירה

כן תשעה גורים מכמה המלטות ...שנזרקו בארגזים .. שניים כבר כבני חודש והתחילו לאכול רך.. שחורה ואפור לבן מקסים .. (השחורה מובטחת) ..השני כבר למסירה ..גם יונק קצת עדיין. עוד שניים אפור לבן ולבן עם כתמים פרוותי ..כבני שלושה שבועות, יונקים (התמונות מלפני שבוע ...הגורים קצת יותר גדולים בקרוב תמונות מעודכנות..) ועוד שלושה ג'ינג'ים לבן ..אחד אפור (חזק) לבן..ואחד קרם לבן כבני שבועיים ..והם למסירה גם בגיל זה עם הדרכה להנקה והמשך טיפול. וזה בגלל ריבוי הגורים שיש לי לטפל ..אין לי מספיק זמן לפנק אותם ולשחק איתם ...ולהקדיש להם ..לכן אני מוכנה למסור אותם בגיל כזה צעיר ..כי כבודדים הם יהיו יותר מושקעים.. הם כבר ישנים את כל הלילה..גם הקטנים , מאכילים בלילה לפני השינה ובבוקר. כמו כן טריק למסירה ...היא כבת ארבעה חודשים..מעוקרת ומחוסנת בכל החיסונים (עם פנקס) ..והיא מקסימה. כמו כן שני גורי חתולים שחורים אחים ...מחוסנים חיסון ראשון ..כבני שלושה חודשים. והתמונות על פי סדר הכתוב. להתקשר לרונית, 6341106- 04.

ronagg

New member
פיצפון צימרוני והשחורה סימבה..

כבן שלושה שבועות עכשיו התמונה מלפני שבוע.

ronagg

New member
טריק

מקסימה עם עיני שקד .. מחוסנת שני חיסונים ומעוקרת.

למעלה