בוא נדבר על משהו שבאמת מזיז לכם

lisa-kiss

New member
בוא נדבר על משהו שבאמת מזיז לכם

אז ככה חברייה, חופש סוכות כבר התחיל (בשבילי בכל אופן...) וכרגיל אני קמה לי ``בבוקר`` כשכל הפועלים כבר סיימו את העבודה, רעננה כמו קרפרי שלא מתקמט, מתעסקת בזמן שהשארתי לי מהיום ושוב משתעממת בלילה. ואז נפל לי האסימון והגעתי למסקנה שזאת פשוט שערוריה! לא יתכן שילדה יפה כמוני בת 16 סך הכל (וזה בכל הצניעות) מצפון הארץ תבזבז את שעות הלילה הקטנות על צפיה בהולמרק הערוץ המרדים ביותר. החלטתי לעשות משהו בנדון ודברתי לי עם כמה קשרים מחיפה והגעתי למסקנה שמספיק עם מסיבות מאורגנות והגיע הזמן לצאת למועדון רציני (הכוונה להתפלח למועדון גיל 22+). תנחשו מה - זה מה שעשיתי היה פצצה ואפילו יצאתי משם עם כמה איקים למזכרת ולהוכחה לחבר`ה. אבל עכשיו כשין שום מסיבה באופק ואני מחכה ב-ס-ב-ל-נ-ו-ת ליום שישי הגדול החלטתי לעשות משהו שהייתי עושה רק בגלל שהמורה הייתה אומרת לי ועכשיו זה ממש מרצוני החופשי (!) ונכנסתי לאינטרנט! פורום שמפורום! עלק תיכוניסטים! שמתם לב (או שזו רק אני) שכולכם מדברים פה על יום כיפור ועל כמה אתם סובלים ממנו ושונאים את מי שהמציא אותו או על ההתפרעויות של הערבים (תעשו לי טובה כאילו שזה חדש! רק בגלל שזה רשום בעיתונים נדלקתם) כאילו--------------את מי זה מעניין בכלל?! תנו למורות לזיין לכם את השכל על זה כי זה כל כך לא קשור אלינו! ואל תגידו לי שזה כן בגלל שאני חיה במדינה הזאת והיא שלי וכל הזבל הזה כי כל עוד אני שומרת לא להתפרע בעצמי אני עשיתי את שלי ועם באמת הדעה של ה``מתחת לגיל 18`` היתה נחשבת פה אז גם לנו היו נותנים להצביע וגם לנו הייתה זכות בחירה וגם לנו היה מותר להשתכר בלי תעודה מזוייפת אז בבקשה תעברו לפורום אחר אם בשביל זה באתם לפה! אז זהו אחרי שנרגעתי אני מעבירה את המקום לתגובות שלכם או להודעות שלכם או למה שתרצו להגיד כל עוד זה באמת קשור אלינו.................. LOVE U --- LISA

N0

New member
N0 רוצה לחזק את דעתו של פרנויה

ולהוסיף שזה שאין לך זכות הצבעה לא אומר שאת לא יכולה לעשות משהו בנידון וזה שיש לך זכות הצבעה לא אומר שאת יכולה לעשות משהו בנידון אם לא שמת לב את חיה במדינה חצי טוטליטארית שלמרות שיש בה רוב חילוני (גם בכנסת ) עדיין בוכה על כפיה דתית אז בבקשה אומנם את ישראלית אבל כמו ששמת לב רוב אנשי הפורום מרוצים מהמצב אז אם יש לך בעיה לדבר על קצת פוליטיקה תעברי לערוץ פוקימון(עדיף בפורומים של נענע) אני בטוח ששם יהיו אנשים לטעמך.

lisa-kiss

New member
קודם כל

לא באתי להוכיח שום דבר רק להוציא אתכם מהבאסה של המצב הקיים ואלי לגרום לכם להראות קצת שמחת-חיים במקום להיות מוטרדים ולהתלונן על זה כל הזמן ובכך להראות לערבים עד כמה הם משפיעים עליכם שזו הרי כל הכוונה שלהם. במקום זה אתם יכולים לדבר על דברים קצת יותר ``תיכוניסטים`` ואני לא מדברת על בריטני ספירס או על פיקצ`ו אלא על חברים סיפורים מהחיים הפעם הראשונה או המי יודע כמה של כל מיני דברים לימודים יציאות או שעל כאלה דברים לא שמעתם ואתם מאלה שיושבים מול החדשות. אגב עם גישה תוקפנית כמו שלכם וישר השלילה תאמינו לי שהדבר היחיד שתעשו זה לשבת מול החדשות אז תרגיעו LISA

e-shfiyut

New member
ומצד 4 מיליון גם זה נכון...

אוף אני כבר מבולבלת יותר מידי

e-shfiyut

New member
אזלו המילים מפי...

דיי אחרי קריאה מפרכת של כל מה שקרה פה אני לא מבינה כבר מה קורה פה לעזאזל... נדמה לי שליסה היא בן אדם שמח ועליז (שלא כמוני ועוד כמה מחברי הפורום) והפורום מדכא לה את הנשמה.. ונדמה לי גם שקורט ועוד מספר אנשים עיוותו את ההודעה שלה ושוב נוצר דיון על פוליטיקה.... אולי למישהו קשה להשתחרר קצת... בכל מקרה לכל אחד מהצדדים היה מה לכתוב אבל אין קשר בין ההודעות הרציניות והעמוקות של קורט לבין ההודעות הרציניות והקלילות (והלא פחות מוצלחות) של ליסה... אולי תחשבו קצת לפני שאתם מתחילים לכתוב סתם התקפות בלי קשר להודעה אליהם אתם מגיבים... ואני מתנצלת מראש על ההודעה שלי... אני באמת לא מתכוונת למתוח ביקורת גם אם זה אולי נראה כך אז בבקשה נא לא להתעצבן עלי

e-shfiyut

New member
אמממ..... לא

גם אם אין לך זכות בחירה אתה יכול לעשות משהו ... אבל המיעוט החרדי (ואני יודעת שהוא מיעוט) סוגר לי (גם לי) את המדינה בשבתות ומכתיב לי איך ומתי לחיות.. וזה מה שמפריע לי ואני בטוחה שגם לכמה אנשים מהפורום... לירן

בלאגן

New member
איפה היית בחיפה?

היי, ליס איפה היית בחיפה? מקום עד גיל 22? איך הכניסו אותך? היית בסטייג? בוורטיגו? בסיטי הול? באולטרה? אולי גם אני הייתי שם! (טוב, למרות שזה 22+ ואני בן 18) לאן את הולכת בשישי? ומה לעזאזל משמעות השם שלך?! ואוקיי, לי יש זכות בחירה (כל הדברים הטובים באים ביחד.. רשיון נהיגה-(למרות שאפשר מ-17,) אפשרות הצבעה (אין ממש למי להצביע - שניהם כשלונות) וזה שמותר לשתות (לא שמישהוא לא שתה כבר מגיל 13)) זה לא אומר שאני מבין הבה יותר. בייי

e-shfiyut

New member
וואלה...

גם אני הייתי מדוכאת מכל אלה אבל עכשיו שאתה אומר את זה באמת דיי דבילי... כל אחד עושה מה שבא לו... אההה... ודרך אגב... מה אתה עושה בפורום תיכוניסטים (חוץ ממסרב להודות שגדלת.... וכנראה לא התבגרת) אל תקח ללב לירן

אנשים, זאת הייתה דוגמא

לבת נוער שיטחית שאמורה לייצג את כולנו. הבת נוער שראינו כרגע היא פרח`ה טיפוסית מסוג ``וואנבי``, ובנות/בני נוער כאלה מייצגים את הציבור הרחב של בני הנוער בכל הזדמנות! וחבל שככה...אחר כך * אנחנו * מתפלאים למה לא שמים עלינו זין.

בלאגן

New member
באיזו זכות אתה עושה הכללות?!

קראת רק מכתב אחד שלה וכבר סיווגת אותה בתור פרחה?! זה שהיא לא רוצה לדבר על פוליטיקה אלא על דברים אחרים זה בסדר מבחינתי, מובן שכדאי לדבר גם על פוליטיקה. אבל מעבר לזה, איך אתה מעז לרדת עליה ככה בלי שאתה מכיר אותה בגלל! באותה צורה אני יכול להגיד שאתה לא רוצה לדבר על בלויים ועל הפעם הראשונה וכו` כח אתה סתם מכוער שכל היום הראש שלו תקוע במחשב ולא יוצא מהבית. זה יהיה הוגן? מבלי שאני מכיר אותך בכלל? אתה צריך להתנצל!

אני מודה שאני לא דוגמן.

אני גם לא חושב שמישהו צריך לשמוע על הפעם הראשונה שלי (קצת פרטיות אנשים) אני רוב היום מול המחשב, אבל זה רק אם אני לא מנגן...ואני מנגן בסביבות ה5 שעות ביום. עכשיו: אני מוכן להתערב איתך על 5000 ש``ח שאם תפגוש אותה ברחוב אתה תראה פרח`ה. ואני מוכן להתערב איתך על 7500 ש``ח שגם אם תכיר אותה תראה שהיא פרח`ה. יש התערבות? נ.ב. הקודם שהתערב איתי על כזה דבר הפסיד...הרווחתי 150 ש``ח.

בלאגן

New member
מה זאת פרחה?

האם פריחה (בפן הווזואלי) זו כל בת שמסתובבת עם חולצה/גופיה צמודה ומכנסיים/טייט`ץ צמודים? או אולי רק אם אלה מכנסי שלושת-רבעי? אולי זה בעצם רק אחת שמתאפרת יותר מידי? האם זה בכלל תלוי בתנועות גוף? איך שהיא לועסת את המסטיק?! או שזה בכלל רק באופי?! אם אתה רואה מישהיא שמסתובבת נגיד, עם גופיה צמודה ומכנסי 3/4 צמודים וכפכפים פתוחות (בקיץ) אז אתה ישר תחשיב אותה לפריחה? אתה יודע ש 70% מהבנות בארץ מסתובבות ככה, אז לדעתך 70% מהבנות בארץ פריחות? או שפרחה (ובוא נעזוב את הפרחה הקיצונית, עם המבטא, הזהב, והשימוש הקיצוני במילה ``כפרה``) זו אחת שמה שיש לה בראש זה רק בנים, בגדים, טלוויזה,מוזיקה, סקס, דוגמנים ,שחקנים ובקיצור כל מה שמופיע בגליון ממוצע של ``מעריב לנוער``? האם אחת שעשתה את זה בפעם הראשונה לפני גיל 15 קופצת ישר להיכל התהילה של הפרחות? אל השאלו האלה אתה צריך לענות. אני רק יגיד שאם אני רואה מישהיא שמתלבשת כמו שכתבתי, אני לא מכליל אותה כפריחה, להיפך, לדעתי זה סקסי (כמובן שמי שמתלבשת ככה צריכה גוף מתאים...) ואל תגיד שאני איזה ערס, ובגלל זה אני חושב כך, כי אני ממש לא. חומז``ה אני מכיר את הבנות האלה - ``הריקניות`` שמתלבשות תמיד בצו האופנה, משקיעות המון זמן במראה שלהם, ומה שבעיקר מעניין אותם זה הדברים שכתבתי מקודם. נכון, הם בטח לא הבנות הכי חכמות שיש. בטח שבבית-ספר הציונים שלהם לא יהיו בשמיים כי הם פשוט לא משקיעות. וגם ידע כללי ענק לא יהיה להם, כי הם מעדיפות ללכת להסתובב בקניון, במקום לשבת ולקרוא איזה ספר על העלייה השנייה. אבל הבנות האלה יודעות יותר מכולן להנות מהחייים. וכיף להיות בסביבתן, לא רק בגלל שהן כמעט תמיד ממש יפות, אלא בגלל שיש בהן מן פאן כזה, שגורם לך להרגיש טוב. נכון, אתה תגיד שלא היית חבר של אחת כזו כי לא תוכל לדבר אתה על כל מני דברים ``עמוקים``, אבל... מי בכלל רוצה! אתה רוצה איזה וויכוח טוב על פוליטיקה, דבר בפורום, או שתמצא כבר איזה אחד שמבין להתווכח איתו. אתה רוצה לדב על מחשבים, תמצא את הגאון הקרוב למקום מגוריך. אתה רוצה לדבר על מוזיקת רוק של שנות ה-70 ועל המשמעות של המילים, תמצא לך ידידה שזה מעניין אותה. אתה רוצה לכייף, להנות, תסתובב עם משהיא כייפית כו, שתוכל להסתכל עליה שעה בלי להשתעמם. ושוב, אני לא מדבר על פרחה אמיתית, אלה אחת רגילה, רק שאולי לך היתה נראת פריחה. מה לעשות שהיום בנות בצפון ת``א מתלבשות כמו בנות מבת-ים? אולי הם לא נראות לך דומה בגלל צבע עור ושיער, אבל הלבוש, כמעט אותו דבר, ובטח הלבוש ליציאות. (שוב , נוציא מהכלל את הפריחות הכבדות. וגם הכרתי פעם שתי בנות שהיו די יפות, והתלבשו ממש כמו פריחות, אבל הם היו בין הבנות החכמות שהיכרתי, כאלה שהוציאו מינימום 90 בכל הבגרויות, והיה להם גם ידע כללי נרחב. בקיצור, לא צרי שהחברה שלך תהיה חכמה, מספיק שהיא תהיה אחת שאפשר לדבר איתה, עם דברים שמעניינים את שנינו. ואגב, אני גם לא הייתי משייך את ליסה -זו שכתבה את ההודעה לשום קבוצה. יכול להיות שהיא ממש חכמה ויכול להיות שלא, בכל מקרה, היא לא נראת לי פרחה. (ולו רק בשל העובדה שהיא הגיע לפרום הזה, לא שאני מכיר אותו, זו בסה``כ הודעה שלישית שאני כותב, אבל נראה לי שיש פה אנשים על ``רמה`` יחסית למה שיש בחוץ) אופס... כתבתי המון, קצת נסחפתי. בכל מקרה, הייתי מסכים להתערבות הקטנה שלך אם היא היתה ברת ביצוע. ROI

צבע עור? מה קשור צבע עור?

אני מדבר על האופי... שתתלבש איך שבא לה...(אפילו שאני מתערב איתך שהיא לובשת מה שכתבת) הכל ההתנהגות...אתה מבין...רק לפי ההתחלה הבנתי מה היא. והיא יודעת להנות מהחיים, סבבה לה! שתהנה, אבל שתחשוב איפה היא תגור עוד 15 שנה (אני אומר שבאופקים) ובקשר לזה שכיף להיות לידה...אני לא בטוח! אתה רוצה להיות ליד מישהי שכל הזמן מדברת על עצמה? שמתחילה עם כל דבר שיש לו זין (כולל כלבים, חתולים וכ`ו) אמ...לא נראה לי. ואין לך 7500 ש``ח??? זה בסדר...גם לי אין :)

בלאגן

New member
ואולי היא תמצא לה מישהוא???

מי אמר לך שהיא תהיה בעוד 15 שנה באופקים?! אולי הדרך שלה להצלחה זה באמצעות הכישורים שלה למשוך בנים? אולי היא תמצא לה מישהוא שיש לו כסף ותתחתן איתו? וזה מזכיר לי את המשפט: ``זה לא נכון שלבנות יפות אין שכל, הן פשוט לא צריכות להשתמש בו`` נ.ב יש לי כמעט 7500 ש``ח ככה שאין לי בעייה עם הסכום אבל זה לא רציני..

נעל

New member
לא היית צריך להוסיף

את עניין הכסף. לפחות לנעל נראה שזה עלול לגרור דיון השוואתי בנוסח למי יש יותר גדול (גם כן נושא רגיש). בנים... טצ, טצ, טצ, טצ... יש אלה ששומרים את הכסף ויש אלה שהוא נעלם להם יחסית מהר. קורט/עומר היקר, למשל, היה מעדיף להוציא את זה (כלומר, כל סכום כסף אפשרי) על גיטרות, כנראה, או דיסקים, אם הוא לא עשה את זה עדיין. נעל

למעלה