בוא נדבר על משהו שבאמת מזיז לכם

e-shfiyut

New member
בלאגן יקר,

גם אם לא שמת לב ... אתה שובינסט... וגם אם זה לא היה במודע שמת לב שטענת שהחברה יכולה להיות מטומטמת וכדי לדבר על פוליטיקה או כל נושא אחר (חוץ ממוזיקה כמובן) צריך לפנות לידיד... אז עכשיו גם לך יש על מה להתנצל... לירן

MajoR_ToM

New member
יופי סוף סוף

שאני מסכים עם קורט בכל מילה פעם ראשונה בהרבה זמן שאני חושב שאתה צודק לגמרי לא היה לי אומץ לשים הודעה כזאת כי פחדתי שנעל ימחוק אותה .... כל הבוד קורט

V. Ghost

New member
יש דברים של-רוחי ויש שלא

אז תסלחו לי קודם כל שאני אזכיר כמעט כל פעם את המילה רוח (זה בגלל הכינוי visible Ghost) אז נכון שהמדינה לא מתחשבת בדעתנו-וזה לא בסדר המדינה עדיין שלך ובקרוב עוד מספר שנים אם תשרתי בצה``ל-תלחמי עליה אז קצת כבוד וגם לי נמאס מכל ההודעות על יום כיפור ועל המהומות בשטחים-אין טעם לדכא את יושבי רוח הפורום (הודעה שהשארתי והוסרה ככל הנראה) ודבר אחר עם כל הכבוד למועדון רציני 22+ אז מה בדיוק את מחפשת שם ? בני גילך לא לרוחך ?? טוב מה שאני יכול להציע לך תעשי מה בראש שלך ולפחות תהני מזה ושימי לב לא לסגור לך אופציות אחרות Visible Ghost

MajoR_ToM

New member
לכי !#!Q^!$^

עם כל חוסר הכבוד שאני חש כלפיך את נישמעת כמו בנאדם ממש לא מתאים לפורום . העובדה שאנחנו צעירים אומרת שאנחנו ריכים להיות חבורה של מפגרים שעד שלא תיפול עליהם פצצת אטום הם לא ידעו שיש מלחמה ? אנחנו יכולים לדון בעיניינים רציניים , וזה מה שאנחנו עושים . על מה את רוצה שנדון ? `` יו , הייתי במסיבה כזאת מגניבה בחיפה , והיה כזה פצצות `` `` יו יש לי היקי , אני ממש מגניבה בנים אוהבים אותי `` `` יו , אני מישתכרת עם תעודת זהות מזוייפת ( לא מבין למה , קונים טקילה בקיוסק .... ) `` `` יו הדיסק החדש של אייל ברקק,הולימן,אסטרל פרוג`קשן כזה פצצה `` אולי זה הנוסעים שמעניינים אותך . אנחנו צעירים , לא מפגרים . SHINE

lisa-kiss

New member
אחרי שקראתי את ההודעות

אני ממש מצטערת שהשארתי פה בכלל הודעה. איך בכלל יכולתי לחשוב שבפורום תיכוניסטים אפשר לדבר (או לפחות לנסות) על משהו אחר חוץ מהמלחמות והערבים וכל מה שקורה בארץ בלי שיתקפו אותך?! מה לעשות שאנשים מרירים כמו קורט וטום לא מסוגלים להבין קצת צחוק ומוציאים את זה על אלה שכן מבינים. זכותי לכתוב על מה שמתחשק לי ואולי יום אחד יתחשק לי לכתוב גם על המצב בארץ ואם זה לא נראה לכם אתם ממש לא חייבים להגיב. ופרחה?! קורט אם לפי מה שאני כותבת קיבלת את הרושם שאני פרחה אז כנראה שאתה באמת לא יוצא הרבה לרחוב, אומנם אני כן לובשת בגדים צמודים וחולצות בטן אבל זה רק בגלל שזה פשוט נראה טוב עלי ואתה בהחלט מוזמן לפגוש אותי ברחוב ולהפסיד בהתערבות הקטנה שלך. אני לומדת בפנימיה במרכז הארץ ככה שכל הארועים שקורים בחוץ לא ממש מגיעים אלינו ואולי גם בגלל זה הם לא ממש מעניינים אותי כמו המסיבות ותל אביב והחבר`ה וסך הכל רציתי לראות אם גם לכם יש משהו מעניין להגיד על זה אבל כנראה שטעיתי רובכם פה (חוץ מבלאגן המתוק כמובן)אומללים ועם גישה תוקפנית כזאת ככה תשארו הרבה זמן וזה ממש לא פלא שהמחשב הפך להיות החיים החברתיים שלכם... כנראה שלא מצפה לתגובה, LISA ועל המצב בארץ יש לי רק משהו אחד להגיד- במלחמה אין מנצחים וחבל שרק הנוער קלט את זה ולא אלא ש``מנהלים`` את הארץ

e-shfiyut

New member
כפיים...

לפחות שפט אחד רלוונטי הוצאת מהפה... אולי באמת אנשים (וגם אני) קצת יצאו משליטה... אז אני לפחות לוקחת בחזרה חלק מהדברים... ואולי עוד כמה אנשים כאן גם יקראו את ההודעות שכתבו ויחשבו על זה גם בלי לכתוב הודעות... איך נקרא לזה... תוקפניות.

MajoR_ToM

New member
חח , חבל שזה לא היה בדיוק ככה

מצטער לאמר אבל ההודעה שלך שעוררה כאלה תגובות קשות הייתה פשוט שיטחית ובדיוק מתאימה לסטריאוטיף של פרחה . פרחה זה לא אחץ ששוכבת עם כל מה שזז אלא פשוט סוג של בנאדם שכל אדם מבחוץ יכול להבחין בו . אדם זול ושיטחי ואיך לאמר זאת בעדינות , טיפש . אמרת שאת `` התפלחת `` למסיבה של בני 22 , השתכרת עם תעודת זהות מזוייפת ושאין לך כח ללדבר על דברים רציניים . אז מה את רוצה שנעשה - כל אחד ישאיר הודעה - `` שיו , איזה פצצות המסיבה של !#%!# עם ה@^@$^ , כולם שם בני 25 אז אני מה זה בוגר שנכנסתי לשם `` ?

למעלה