מה?!
ל ליאור144 New member 31/1/10 #42 או שאתה משחק כמו שצריך ולפי החוקים או שאתה לא משחק וצופה מהצד אתה לא תשנה את החוקים לפי נוחיות
I idanoosh17 New member 31/1/10 #45 אז אני אצפה מהצד ../images/Emo4.gif ניסיתי לעשות את זה יותר מעניין. וכן גלית- שירי גדני. תהנו.
ל ליאור144 New member 31/1/10 #47 זה לא עושה את זה יותר מעניין כשצריך לנחש ישר מי הדמות.כל העניין פה זה זריקת האותיות אתה מוזמן לשחק אבל לפי הכללים הרגילים של המשחק
זה לא עושה את זה יותר מעניין כשצריך לנחש ישר מי הדמות.כל העניין פה זה זריקת האותיות אתה מוזמן לשחק אבל לפי הכללים הרגילים של המשחק
O OOOO0 New member 31/1/10 #43 אתה מודע לעובדה שברגע שאמרת שאסור לשאול אם יש י' בעצם גרמת לנו לתהות אם יש י'? זו שירי גדני?
I idanoosh17 New member 31/1/10 #46 בכל מקרה זאת הייתה נשאלת ראשונה כי י' זאת האות הכי קלה... אז כן צדקת...
O OOOO0 New member 1/2/10 #48 יכול להיות למרות שבפורום הזה ספציפית אנחנו קודם כל מסתכלים על המבנה ומנסים לחשוב מי זה מהאנשים שקשורים לתוכנית ואז לפי זה שואלים, כך שלא תמיד זה י'. בכל מקרה, אל תפרוש! עכשיו תורי ואני רוצה שכולם ישתתפו: _ _ _ _ - _ _ _
יכול להיות למרות שבפורום הזה ספציפית אנחנו קודם כל מסתכלים על המבנה ומנסים לחשוב מי זה מהאנשים שקשורים לתוכנית ואז לפי זה שואלים, כך שלא תמיד זה י'. בכל מקרה, אל תפרוש! עכשיו תורי ואני רוצה שכולם ישתתפו: _ _ _ _ - _ _ _
ל ליאור144 New member 2/2/10 #49 אני לא רוצה שהוא יפרוש אבל אני רוצה שהוא ישחק לפי הכללים זה הכול. אני מנחש : אביב גפן?
ל ליאור144 New member 3/2/10 #55 זה מישהו שקשור לתוכנית או 1 האורחים שהיו שם? כי אף אחד מהלהקה או מהצוות לא מסתדר לי פה יש א?