בוא ננסה שוב? או ביי ביי??

keren888

New member
בוא ננסה שוב? או ביי ביי??

שאלה!!!!!!!!!! כמה הזדמניות תתנו לגבר שלכם?? ישר על הפעם הראשונה לזרוק לעאזאזל.. או אחרי 3 מקרים?? ויש כאילו שיגידו תלוי מה המקרה.. אנ רוצה שאתם תענו ותגידו לי..תזרמו עם זה..

Zoharrr

New member
תלוי באמת מה המקרה...

על בגידה על הפעם הראשונה הוא עף,גם על אלימות,מכל סוג... על דברים אחרים,תלוי...

keren888

New member
אבל...

אם הוא ממש מצטער???...... כמו שהבנתי כאן בפורום.. קורא שאנשים משתנים... אז אם הוא בגד בך.. אבל הוא טוען שהוא ישתנה וזה לא יקרא שוב.. או הרביץ לך פעם אחת אבל יגיד שלא יעשה זאת שוב..

א י ד י

New member
מעניין איך דיעות משתנות...

שמתי לב לדבר מאוד מעניין- ניקח בחורה בת 20 לדוגמא, שהתחילה לצאת עם מישהו ואחרי ...חצי שנה לדוגמא היא גילתה שהיה לו סטוץ עם מישהי. סביר להניח שהיא תזרוק אותו. ניקח את אותה בחורה, היא בת 25, נשואה . יום בהיר היא גילתה שלבעלה יש רומן עם מישהי מהעבודה. סביר להניח שהיא תזרוק אותו? או אולי לא? בוא נתקדם. הבחורה בת 30, עם שני ילדים. מובטלת- בעלה מביא 10,000 ש"ח הביתה ומפרנס בכבוד את המשפחה- קונה לה מתנות, עושה איתה אהבה, משלם לה את הביטוח של האוטו שלה ואת התיקונים של המוסך. משלם חוגים לילדים ומביא זר פרחים כל יום שישי. ואז היא מגלה שיש לו רומן. תעזוב או לא תעזוב? במהלך השנים אנחנו מגלים שלכל שאלה יש כמה תשובות. היום, אני לא יכולה להגיד איך אני הייתי מגיבה על בגידה. אם היו מרימים עליי יד, סביר להניח שלא הייתי סולחת, אבל- לא הייתי (לשמחתי) במצב הזה. אני חושבת שעד שאנחנו לא עומדים ממש בלב אותה הסיטואציה- לא נדע איך נגיב.

הנה אחת שיודעת על מה היא מדברת

זו לא פונקציה הוא הרים יד + עלי= פרידה כי יש כל מיני סיטואציות תאמיני לי שאם הוא ראה אותך בוגדת והוא הביא לך כאפה בתוך הסערת רגשות את תסלחי לו כמו גדולה (אני בחיים לא ירים יד על בחורה גם לא בצחוק) זה רק בשביל הדוגמא תאמיני לי שאם יבואו אלייך ויגידו לך שהיה לו סטוץ לפני שנה והכל ביניכם מושלם את תסלחי לו והכל שאלה של כמה אהבת אותו כי אין דבר יותר חזק מאהבה ובעזרתה אפשר להתגבר על הכל

היי היי!../images/Emo80.gif

אתה בעצמך לא יודע על מה אתה מדבר! היית פעם במערכת יחסים אלימה?! פגעו בך פיזית בתוך מערכת יחסים רגשית..? אני מניחה שלא, אחרת לא היית מדבר כך.

תשמעי אני לא אומר שצריך להשאר

בתוך מערכת יחסים אלימה אני בחיים לא הרמתי יד על אישה אני אומר שאם הגבר מרביץ זאת אומרת שיש לו בעיה וכל אחד יש את הבעיות שלו השאלה היא כמה בת זוגתו אוהבת אותו כדי לנסות יחד איתו לפתור את הבעיה הזו מה שאני אומר אם את אוהבת אותו באמת את לא תיפרדי ממנו אחרי הכאפה הראשונה אלא תנסי לשכנע אותו ללכת לטיפול ולטפל בזה כי ככה אני רואה אהבה זה לעשות הכל אחד לשני ולא להיות אחד עם השני רק שנוח ונעים וגם לגבי בגידה אם הבגידה קרתה זה אומר שמשהו לא בריא בקשר שלכם ותוציאו מהראש שבבגידה רק הצד שבוגד אשם כי שני הצדדים אשמים כי אם מישהו לא מקבל מה שהוא צריך בבית הוא מחפש את זה בחוץ אני לא מכיר אף אחד שיש לו מרצדס בבית והולך להשכיר פיאסטה זה הכל עניין של עד כמה את אוהבת את הבן אדם כי יש זוגות שהתגברו על הכל יש זוג שאני מכיר אישית שהגבר נכנס לכלא וחברה שלו חכתה לו 3 שנים אני שמעתי על זוגות שהתגברו על בגידה והיום הם נשואים זה לא משנה איזה טעויות עושים מה שמשנה זה מה עושים כדי לתקן אותם!!!!!!!

אני מסכימה ולא מסכימה../images/Emo80.gif

אני לא מוכנה לסבול לא כאפה, לא סטירה, לא בעיטה, לא אגרוף ולא שום אלימות שהיא מכל סוג, וממש לא מעניינת אותי אם לבן זוג שלי יש או אין בעייה. אני הייתי בתוך מערכת יחסים לא נעימה שכללה אלימות, ותאמין לי שאני מדברת מנסיון. ואהבתי אותו, או או כמה אהבתי אותו... ובכל זאת - באיזשהו שלב הבנתי שהדבר טבוע באופי הדפוק שלו - והחלטתי לחתוך, ואני חושבת שזה הדבר הכי טוב שיכולתי לעשות ועשיתי. לגבי בגידה, אדם לא בוגד כי "לא טוב בבית - אז הוא מחפש בחוץ". לא ככה זה עובד. הקלישאה הזאת אולי נשמעת נכונה, ויש מקרים בהם היא עלולה להיות נכונה.. אם מישהו מגיע למצב שלא טוב לו במערכת יחסים הוא זה שצריך לדאוג לתקן ולשפר... ולא ללכת לבגוד.. זו לא דרך. החוכמה היא לפתור את הדברים עוד לפני שקרו כל מיני דברים שאי אפשר לכפר עליהם, ולא לזרוק האשמות על טיבה של מערכת היחסים.

keren888

New member
תגובה:.....

"ובכל זאת - באיזשהו שלב הבנתי שהדבר טבוע באופי הדפוק שלו " באיזה שהוא שלב?? ז"א שלא עזבת אותו ברגע הראשון שהפליק לך... וחוץ אני תודה לאל לא הייתי במצב כזה..ותמיד אמרו לי "את.. הגבר יחשוב פעמיים אם להרים עלייך יד את מסוכנת את.." עם כל זה.. אני לא יודעת מה הייתי עושה במצב כזה.. היתה לי חברה שאני מאוד קרובה אליה שהיתה במערכת יחסים כאלה ואני יודעת מזה.. ואיזה קשה אי אפשר לדעת.. תראו היום איך גברים מגיעים למצב של רצח?? אל תגידו לי שלא היו סימנים לפני... אני בטוחה שהוא היה מכה אותה לפני.. בקיצור אני אישית נראה לי (ואני אומרת שוב לא הייתי במצב של אלימות אלא של בגידה) נתתי הזדמנות נוספת..

לא, לא עזבתי אותו../images/Emo80.gif

גם לא אחרי הפעם השנייה והשלישית.. ועל סמך זה אני אומרת - לא אסבול שוב גבר שרק יעז להרים עליי יד. למדתי מהטעות שלי..

keren888

New member
את חושבת???

אני מקוה מאוד.... מחזיקה לך אצבעות!!! קצת קשה לי להאמין... אבל כולי תקווה גדולה.. כי את בטח תאהבי אותו.. ותחשבי שהוא יהיה שונה.. כי הוא בעצמו שונה מהקודם..או שאולי הוא יתנצל ממש בצורה מרחמת..עדיין אי אפשר לדעת.. אבל אני באמת מקווה..

אני לא חושבת../images/Emo80.gif

אני בטוחה.. אחרי מה שעברתי עם ההוא - לא ארשה לעצמי לעבור זאת שוב. יש לי מערכת יחסים נהדרת כרגע, עם בן זוג מקסים.. והוא ההוכחה המוצקה ביותר לכך שלמדתי מהטעות שלי.

מסכים איתך במאה אחוז

אבל לא ירדת לסוף דעתי אני אמרתי שאם חברה שלי היתה מכה אותי פעם אחת ואחר כך היתה מתחרטת באמת אז כן הייתי סולח בתנאי שזה לא יחזור אם זה טבוע באופי את יכולה לדעת לפחות אחרי שני פעמים לא על הפעם הראשונה אם זה טבוע באופי תחתכי בקשר לבגידה אני באמת ובתמים חושב שמישהו שחסר לו משהו בבית יילך ויבגוד אם הוא חלש אופי נכון שיש מקרים שבהם זה פשוט אנשים שאוהבים לכבוש וזה לא יעזור גם אם יהיה להם את פמלה בבית אבל עוד פעם אחרי בגידה אחת שהם אמרו שהם מצטערים והביעו חרטה אם אוהבים אני מאמין בהחלט שאפשר לסלוח

לא את זה ציפית לשמוע../images/Emo80.gif

אבל כן, תלוי מה המקרה. אני, באופן אישי, נוטה לסלוח... כי כשאני אוהבת - זה עד הסוף ובאופן טוטאלי. אבל לא על כל דבר, יש דברים שקשה לסלוח.

למעלה