בוא ננסה שוב? או ביי ביי??

קוראים לי נדב,דבר ראשון

דבר שני, אני לא יכול לומר לך מה לעשות. אבל אני לא הייתי ממשיך קשר עם בחורה שבגדה בי. אהבה זה דבר מאוד חשוב ובטח ובטח שבמערכת יחסים, אבל בלי אמון אין כלום.

keren888

New member
חחח נדב, סליחה..

אתה צודק.. אימון זה בסיס של קשר שאין בסיס אין קשר.. אבל כשהיה בסיס פשוט שברו אותו..ויש כבר אהבה.. אז מה שנשאר לך זו רק האהבה.. שזה בא מהלב והאימון בא מהשכל..ולב לא מבין הגיון לפעמים הוא נוטה לעשות דברים שלא יגרמו לו סבל כרגע..למרות שמה שהוא לא מבין זה שהוא יגרום לעצמו יותר סבל בעתיד.. אז נוטים לסלוח.. זו מלחמה בין הראש ללב.. ורק מי שחזקה באמת.. יודעת להשתיק את הלב.. ואני מצדיעה לאותה בחורה.. שכיום אני מאותן אלא..יהייייייייייייייייייייייייי איך אומרים מה שלא הורג מחשל..

מסכים עם הרוב

בקשר לזה שצריך להשתיק את הלב. לדעתי השילוב בין הלב לבין המוח הוא המושלם, ומי שמגיע לזה הוא מבחינתי מוצלח מאוד. אם לאר תדע להשתמש גם במוח, אתה רק תפגע. אם לא תדע להשתמש בלב, תאבד את האנושיות שלך.

קרן

אני חושבת שלסלוח זה לא משהו שמחליטים אם כן או לא, גם אם מחליטים כן לסלוח אבל עדיין חשים מרמור וטינה, לא תעזור שום החלטה . זה משהו שמרגישים אותו ולכן אי אפשר לצפות מראש את ההחלטה.

אני ממש דומה לך בנושא הזה

ואני אומר אם אוהבים אפשר לסלוח על הכל כי אני ראיתי דברים בחיים שלי מצבים שהיית אומרת אין מצב שהוא יסלח וסלחו

למעלה