בוא נספר קצת..

lital217

New member
בוא נספר קצת..

יש כאן מישהי פנימיסטית? בא לי קצת שנדבר על זה.. על פנימיסטיות ואקסטרניות [כאלה שחוזרות הביתה כל יום]..

lital217

New member
גם את?

איפה? נכון שזה חוויה? ספרי על הפנימיה שלך זה בניין?

כה, מסתבר שגם אני..../images/Emo9.gif

אני לומדת באוכ"פ, וזה שיא הכיף!! איפה את? בניין? בניינים!! יותר מידי
אני לא מכירה את כל האולפנא, ורק השבוע גיליתי את זה..
סתם? מה לספר? אני בעננים, מחר עבודה..!! באולפנא!!

lital217

New member
!!

אני לומדת בפנימיה באולפנת השומרון אלקנה. לא הבנתי איפה את לומדת הראשי תיבות לא אומרות לי כלום חח.. אצלנו זה בא בקרוואנים. כל קרוואן מתחלק לשני דירות ובכל דירה 3-4 בנות! הכי משפחתי שיש=] צחוקים!

lital217

New member
=]

רצינית את משם?? הייתי שם השנה באיזשהי שבת וגם העיפו את חברה שלי משם! היא הועפה בכיתה ט' ובאה אלינו שנה שעברה בכיתה י'! איזה צחוקים!

אקסטרנית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

מה יש לספר על זה
אמממ... אני חוזרת כל יום הביתה
תגידו, (ליטל וירדן..) איך אתן מצליחות ללמוד בפנימייה? לא קשה לפעמים כשכולן ביחד? מבחינה חברתית נראה לי שפנימיה זה שיא הכיף
ועם מישי לא מרגישה טוב ורוצה לישון...? אין כל הזמן רעש...?

ממ.. קשה,

זה קצת קשה ללמוד כשאת בתנאי פנימייה, אבל מסתדרים.. *הולכים לחדר שקט/ספרייה/בית מדרש/סתם נדנדה נטושה.. *מבקשים שקט(?!) אבל בדר"כ, לפני מבחנים יש אוירת לימודים, אז אפשר.. גם אני חששתי מזה בהתחלה, אבל התנחמתי בזה שאני תמיד יכולה לחזור הביתה.. היום אני רואה שטעיתי-אני מצליחה ללמוד גם באולפנא, ב"ה [ואני אחת שצריכה רק שקט (ואמ.פי.) כשאני לומדת..] כשמישהי לא מרגישה טוב-מתחשבים בה.. יצאו מהחדר, יכבו ת'מוזיקה, ובכלל-סתם יפנקו אותך ויביאו לך הכל למיטה.. אבל כשאני חושבת על זה-בדר"כ מי שחולה הולכת הביתה.. אין הרבה מצבים כאלה באולפנא.. הקיצר-תמיד מסתדרים, גם כשיש קשיים.. ודוגרי-האוירה שווה את הקשיים, לדעתי..

lital217

New member
כיף!

זה שיא הכיף! אוקי אני אספר- אצלנו זה לא כמו בפנימיה רגילה שכל הבית ספר בפנימיה. אצלנו אנחנו כולה 80 בנות מכל האולפנא בפנימיה. בשכבה שלי אנחנו 13 בנות בפנימיה=] כל היום יש צחוקים מלחמות בארוחות ערב, מלחמות מים, הצקות למדריכות, ועוד פוול דברים מצחיקים! ברור שיש מריבות אבל זה מריבות של חברות טובות וזה די נגמר מהר אנחנו לא יכולות אחת בלי השניה=] כל מי שרוצה מוזמנת לבקר מתי שבא לה! אתן תתרגלו די מהר למקום!

yaelush3

New member
חח..בהתחלה קראתי "פמיניסטיות"..

אניווי, אני אקסטרנית.. הייתי שבוע בתנאי פנימיה, וברור לי שזה לא אותו דבר, אבל ראיתי שזה לא בשבילי.. אני חושבת שהיה לי מאד קשה אם הייתי בפנימייה.. איך אתן מסתדרות..? כאילו, ברור שמבחינה חברתית זה שיא הכיף והכל, אבל זה מוזר כזה להיות עם החברות 24/7.. יצא קצת מבולבל, לא נורא..

lital217

New member
חח=]

חח! גמאני חשבתי שזה קשה אבל זה ממש לאא.. אצלנו מקבלים את כולן בפנים יפות וחיוכים ובאמת שכל אחת מרגישה בבית ואם לא-תמיד יש לאן לחזור

למעלה