בוא נספר קצת..

lital217

New member
ככה זה בהתחלה

זה מה שכולן חושבות בהתחלה.. אבל האמת שזה גם קשור לאופי באמת יש בנות שלא תמיד מסתדרות על ההתחלה וגם בהמשך.. אבל בעיקרון זה אחת החוויות של החיים וחבל שלא כולן חוות אותה..

"זה מה שכולן חושבות בהתחלה"?

יכול להיות שגם בסוף.. חוויה, חוייה-אבל לא מתאימה לכל אחת..

אלעריש

New member
אני פנימיסטית

בס"ד באולפנא בחור נידח איש ם בהרי אפריים [מעבר להרי החושך..
], בשם מעלה לבונה.. זה כיף! כמו אלקנה [הייתי בטוחה שאנחנו האולפנא הבערך יחידה בקרוואנים! איזה כיף שאנחנו לא!...] גם אנחנו גרות בקראוונים, וזה מצחיק ומשעשע וכיף ונחמד והכל ביחד... וכמה צחוקים אנחנו עושות ע"ג הקרוואנים האומללים האלה.. יש קרוואנים שיש בהם 8 בנות. לי אישית יש קרוואן קטן- אז אנחנו 4. 2 בכל חדר. זה כיף, אני מרגישה שהקשרים שלי עם חברות שלי הרבה יותר חזקים מאשר כשלמדתי בתיכון. [ולמדתי בתיכון...] אם מישהי חולה- פשוט מנסים לשמור על השקט. אם תכננו באותו ערב מסיבת הפתעה או משהו בסגנון- מעבירים מיקום. זה כיף. בגלל זה כל כך מוזר לי לראות את עצמי בלי האולפנא שנה הבאה..

lital217

New member
יאא! כיף לשמוע=]

כיף לשמוע שאת נהנית שם! ומגניב לי גם שאנחנו לא הפנימיה היחידה בקרוואנים=]

אלעריש

New member
אמממממ יכול להיות...

בס"ד הקרוואן עם המסגרת הירוקה זה הקראוו שלי.. [הוא מחולק ל-2, יש באמצע קיר גבס שחוצץ ל2 "בתים"]

אלעריש

New member
חי חי חי

בס"ד חשבתי לצרף תמונה אחרת.. אז זו תמונה של הקראוונים החדשים [מצטערת על האיכות, כמדומני זה פלאפון...] בתמונה הזו זה הקיר החיצוני של חדר המורים. כשהבנות העצורות היגעו לאולפנא אחרי שהות ממושכת בת חודש בכלא הדבקנו להן את השלט הזה ועשינו מסיבת הודיה גדולה

אלעריש

New member
(אה.. זה הקיר החיצוני של חדר המורים..)

בס"ד זהו, בגדול. זה קראוון, וזו אולפניתי הנחמדת

אלעריש

New member
סוג של מוכר...

בס"ד חוצמיזה- הכוונה הייתה שהישוב נידח. [פעם נתקעתי בטרמפיאדה שעתיים וחצי! גרררררררררררררר]

למעלה