בוא נעשה שרשיר של ......

בוא נעשה שרשיר של ......

כל סרטי ה DVD שיש לנו ! המטרה היא שנדע מה הטעם שיש פה לאנשים בסרטים וגם אפשר יהיה לראות אם שכחנו איזה סרט שאין לנו בספרייה.... אני אתחיל: המאטריקס (אוסף בלי זה לא נקרא אוסף) ג´יי ובוב השקט מכים שנית החלטה גורלית (של אח שלי אבל סרט לא רע בכלל) אני עצמי ואיירין מת לצעוק (הראשון כמובן, לא שהשני היה כזה גרוע (....)) פחד עד מוות (אח איזו קלאסיקה) גברים בשחור בלתי שביר המופע של טרומן (תסבירו לי איך הוא לא קיבל אוסקר על זה ?!?!) הטורף (גם של אח שלי) המלאכיות של צ´ארלי (רררררררררררר) שרק (!!!) אוסטין פאוורס: המרגל שתקע אותי (כן... כמו הכינוי שלי אבל זה לא הכינוי שלי אלא של אח שלי, אני פשוט עצלן מידי בשביל להחליף) מה אתם אומרים ? אוסף טוב ? בקרוב אני גם אצרף אליו את "הקיסר נפל על הראש" ואולי את "Top Secret" שדיברו עליו פה לפני כמה ימים

TheShis

New member
הקיסר נפל על הראש - אחלה סרט! ../images/Emo9.gif

תדאג להשיג את מהדורת 2-הדיסקים. ובנוגע לשירשור שהצעת - יש תוכנה בשם DVDProfiler שעושה את זה באופן אוטומטי. יש קישור אליה בקישורים של הפורום, אם אני לא טועה.

Soak

New member
הנה האוסף שלי

באדיבות DVDprofiler אגב, ידוע לי כי לפעמים לא רואים שם את כל הסרטים מסיבה לא ידוע, שימו לב אם יש פערים במספרים הכרונולוגים.

Soak

New member
../images/Emo6.gif

מה שאני מוכר נמצא ב"לוחות" בראש העמוד וזה רק סרט אחד. אני מבין מזה שאהבת את האוסף??

אוסף לא רע בכלל

יש שם כמה דברים לא מובנים כמו cube, eXistenZ ו jeepers creepers (סרט טוב אבל לא לקנייה) אבל בהחלט אוסף לא רע

Soak

New member
על טעם ועל ריח...

אגב, קיוב זה הסרט האהוב עלי ביותר !

רומן ט

New member
צודק ../images/Emo13.gif

ו-eXistenZ ו-Cube הם סרטים גדולים לדעתי. אבל, אם מדברים על טעם וריח... Michael Jackson?? Pop Karaoke????
נצטרך להעביר אותך חינוך מחדש בכל הקשור לטעם המוסיקלי...

Soak

New member
רגע רגע רגע...

זה לא אני.... הייתי תחת שליטתם... לא ידעתי מה אני עושה...
פופ קריוקי היה באוסטרלי במחיר של איזה 10 ש"ח וכיוון שאני אוהב קריוקי אמרתי - מה איכפת לי. Well, I´ll never do THAT mistake again ! לגבי מייקל... אני אוהב את הקליפים שלו. את המוסיקה פחות אבל Thriller קלאסי ועוד הרבה אחרים חביבים מאוד.

יש כמה כותרים לא רעים כמו

"טיסה נעימה" ו"סודי ביותר" שאני עצמי מחפש ויש גם את "הגוניס" שאת זה אח שלי מחפש לא הייתי מתנגד להוסיפם אלי

TheShis

New member
אין בעיה.

שלח לי מסר עם הסרטים שאתה רוצה, ואני אחזור אליך.

רומן ט

New member
האוסף שלי

איזה מזל שיש תוכנה כמו dvdprofiler. תארו לעצמכם שהייתי נאלץ לכתוב את שמות כל הסרטים...

Soak

New member
תגיד...

איך "Kentucky Fried Movie" ? סודי ביותר עשה לי חשק עז לראות את כל הקומדיות בסגנון של האחים צוקר...

רומן ט

New member
מעולה! ../images/Emo6.gif

שים לב, זה לא ממש סרט, אלא אוסף קטעים (מערכונים) אבל רובם מצחיקים בטירוף. יש גם Commentary שלהם שמשכיב מצחוק - לא ממש אינפורמטיבי, אבל הם פשוט "עושים חיים" מאחורי המיקרופונים - וזה עובר גם לצופה. בקיצור - מומלץ מאוד לחובבי האחים צוקר (ולא לשכוח את ג´ים אברהמס
)

Soak

New member
המממ... האם זה יהיה הסרט הראשון

שאזמין ב-DVD מבלי שראיתי אותו מעולם??

למעלה