בוא נעשה שרשיר של ......

dudil

New member
יש לי גם את הטרילוגיה של אינדיאנה

ג´ונס, ריפ איכותי מליזר דיסק עם דולבי דיגיטל 5.1, כנ"ל את כל מלחמת הכוכבים.

TheShis

New member
זה לא נחשב. ../images/Emo9.gif

הפיראטים היחידים ששווה לראות הם שודדי ים אמיתיים.

dudil

New member
מה כלכך פיראטי?

הסרטים ניקנו באתר חוקי באינטרנט, ויש לציין שהטרילוגיה של אינדיאנה ג´ונס לא ידוע מתי תצא בדיוידי אם בכלל וכן לגבי מלחמת הכוכבים, בזמנו זה היה שווה ולדעתי גם עכשיו למרות שברשותי שתי הטרילוגיות על ליזר דיסקים. (מלחמת הכוכבים זו גרסה חדשה ומשופרת מבחינת אפקטים). עדיף שיהיה "פיראטי" מאשר בכלל לא. יש לציין שאני עדיין מחפש מכשיר ליזר דיסק אז אם מישהו מוכר...

TheShis

New member
הסבר:

הפיראטיות הייתה לגבי ה-RIP, ולא לגבי הלייזר דיסקים. מעבר לכך - אין מה להשוות בין איכות של LD לאיכות של DVD. אבל, אני יכול להבטיח לך, ששתי הטרילוגיות האלו כן תצאנה בשלב זה או אחר, מהסיבה הפשוטה שזו תהיה מכונת $$$ יוצאת מהכלל, והאולפנים והמפיצים לא יוותרו על כך. ובנוגע למה שעדיף - כל אחד והשיקולים שלו. אני מעדיף לחכות לדבר האמיתי מאשר להתפשר על משהו פחות איכותי (וגם לא חוקי, אם מדובר ב-RIP).

danistar

New member
קצת ממה שיש לי

ההופעות ומחזות זמר: אלטון ג´ון , הופעה בניו יורק אלטון ג´ון , הופעה חיה בברצלונה סטינג X 2 , שתי ההופעות פיל קולינז , הופעה חיה בפריז ג´נסיס - דיסק כפול הנשרים דייר סטריטס THE CORRES , LIVE IN LONDOM סנטנה , סופר נאצ´וראל לייב בי ג´ייז - ONE NIGHT ONLY , DTS טינה טרנר , באמסטרדם , DTS דייאנה קראל בפריז QUEEN אנדרו לוויד וובר , ערב לכסודו באלברט רויאל הול בלונדון CATS יוסף וכותונת הפסים B B KING הופעה חיה בדרום אפריקה REM , MOVIE ROAD SIMPLY RED ´ LIVE FRO LONOD ברברה סטרייסנד , הופעת המילניום החןמה : הסרט סקורפיונז MUSIC FOR THE MONSERAT DIVAS LIVE 99 סרטים ממ כל סרטי איש הנצח ( 4) כל סרטי נשק קטלני ( 4) - אזור 2 , תרגום עברי גלדיאטור ( אזור 1 , דיסק כפול ) ארמגדון האלמנט החמישי שקריים אמיתיים להציל את טוראי ראיין DTS אחרון גיבורי הפעולה אוייב המדינה מלחמת הכוכבים חלק I מאטריקס ( תרגום עברי ) בלייד ראנר אודיסה בחלל טוויסטר הארי פוטר טוף גאן פורסט גאמפ (אזור 1) אישה יפה ( אזור 2 , תרגום עברי - תאמינו או לא DVD משני הצדדים ) נוטינג היל נדודי שינה בסיאטל כשהארי פגש את סאני יש לך אי מייל אהבת גבר לאישה נשיקה צרפתית יום בהיר אחד ( אזור 4 , תרגום ) ההיסטוריה המטורפת של העולם , מל ברוקס ( אזור 1) לא ראיתי , לא שמעתי ( תרגום ) דג ושמו וונדה האחים בלוז איש על הירח גבעת חלפון אינה עונה ( חובה לא ?? )

ניר ש

New member
המלצה להופעות

איך ההופעה הבאות: אלטון ג´ון one night only, סטינג - all this time (אם אלה ההופעןת שיש לך), ברברה סטריסנד, Music for Montserrat. האם אתה ממליץ עליהם מבחינת ההופעה עצמה והסאונד.

שח_מט

New member
הנה שלי חלקי... אהבתי את התוכנה

הזאת ולפחות מה שזכרתי מהראש רשמתי שם... נעדכן בבית! ממש לא מספיק סרטים ויש די הרבה בוידאו: החברה הטובים, BTTF, החיים עפ"י אגפא, הסנדק, בארטון פינק, זכרון גורלי ועוד... שחר

jerri

New member
אני לא בטוח שאלו כולם, אבל שיהיה...

dogma jay and silent bob strike back malrats- director´s cut clerks chasing amy shrek final fantasy 2 pack cut scream 1,2,3 predator 1,2 princess mononoke ah! my godess: the movie akira ghost in the shell scary movie 12 monkey bone dude, where´s my car road trip american pie 2 cube star trek: generations star trek 5,6 star wars phantom menace evolution pitch black charley´s angel nurse betty x-man malena osmosis jones atlantis the cell harry potter & the philosopher´s stone the league of gentelman -episoe 1 sex and the city - the complete first season streetfighter sample people ghost world gremlins batman beyond: the joker´s return jurassic park 3 head over heels the king and I batman 2,3,4 the mummy 1,2 billy elliot mortal combat 1,2 the grinch tomb raider moulan rouge - special 2 pack edition starship troopers men in black Bridget Jones´s Diary chicken run blade runner absolutley fabulous the entire series Memento metropolis (anime) romeo must die rocky horror picture show a.i planet of the apes (original) planet of the apes (remake) spy kids superman Titan A.E. Girl, Interrupted kylie minogue - live in sydney robbie williams - live at the albert hall concert texas - texas, paris will smiteh - the videos air- the videos יש עוד אבל אני לא זוכר את כולם. אני אצטרך לארגן את הכל ולעדכן בדיוידי פרופיילר.

gofish

New member
"Clerks" ללא ספק!

רשימת הסרטים הטובים של קווין סמית לפי דעתי (בסדר יורד): 1.מוכרים בלבד (הראשון הטוב/שנון/מצחיק ביותר "גאוני"). 2.לרדוף אחר אמי. 3.עכברושי הקניון. מהאחרונים "דוגמה" ו-"ג´יי וסיילנט בוב מכים שנית" לא התהלבתי כל-כך מהם,לטעמי קצת הוליוודים מידי ונוצרת ההרגשה שקווין קצת שבע וקצת עייף.(ואף מילה על האורך). מה שכן אני חייב לציין את ההברקה בליהוק בסרטו "דוגמה",כאשר לקחו את אלניס מוריסט לשחק את אלוהים.קטע ענק!

GuyNemesh

New member
הרשימה שלי

A Ferfect Murder The Fifth Element Armageddon Madonna: Drowned world tour 2001 Jerry Maguire The Mexican Proof Of Life M:I-2 mission impossible 2 What Lies Beneath The Shining OZ - The Complete 1st Season Charlie´s Angels Stigmata Planet Of The Apes The Matrix X-men Gone In 60 Seconds Crouching Tiger Hidden Dragon Bridger Jones´s Diary The 6th Sense - Collector´s Edit + Hebrew Subtitles Sleepy Hollow The Jackel The Asronaut´s Wife The Art Of War את שני הסרטים האחרונים קניתי בלי לראות קודם... זה, כפי שאתם רואים, היה טעות! Moulin Rouge! Gladiator Swordfish As Good As It Gets + Hebrew Subtitles Cast Away The Others + Hebrew Subtitles Fight Club + Hebrew Subtitles Ocean´s 11 + Hebrew Subtitles I Am Sam עדיין בדרך, אמור להגיע עוד שבוע בערך. סך הכל 33, אבל זאת רק ההתחלה...

למעלה