בוא נראה עם מישהו יזכור את זה

כמה פעמים לוגאן מת בסדרה?

עד כמה קשה הוא נפגע בסרט? בקומיקס הוא מת יותר מפעם אחת, וזה עוד לפני שמחשיבים את פרויקט X ואת סאגת הפניקס.

alond

New member
אני לא אוהב שמתים וחוזרים לחיים.

אבל התכוונתי האם וולברין למשל, שוחט שם אויבים? כי תכלס זו הדרך היחידה שלו לנצח. בסרט המצויר אף אחד לא ממש נפגע ולא רואים דם ודברים כאלה. אולי זה מתאים לגילאים נמוכים אבל אני כבר מבוגר ורוצה לראות דם יזע ודמעות

זה תלוי. יש שם כמה שמתים, אבל

מהרעים הראשיים לא נפטרים ממש מהר. מהניצבים אין בעיה - הם לפעמים מתים על ימין ועל שמאל (זה, אגב, נכון יותר בקרבות בחלל שלהם, פחות על כדור הארץ. בסופו של דבר מטרת הקבוצה (בין השאר) להגן על האנושות...)

arifell

New member
אם מישהו זוכר את טאשה יאר

ממסע בין כוכבים, הדור הבא (תחילת השידורים), גם היא נהרגה איזה 6 פעמים, וחזרה להופיע בסדרה, כאילו כלום לא קרה

arifell

New member
לא רצוי לפני שמגיבים על הודעה

(טפשית ככל שתהיה, ואני לא בטוח שההודעה נפלה לתחום זה, וגם אם כן) לדאוג שנעשה זאת בקצת יותר נימוס אלמנטרי?

אולי. מצד שני, רצוי הרבה יותר

להגיב מתוך ידיעה, ולא להפיץ את בורותך ברבים... טאשה יאר נהרגה בפרק SKIN OF EVIL לקראת סוף העונה הראשונה. שתי הופעות נוספות שלה בפרקים YESTERDAY´S ENTERPRISE ו ALL GOOD THINGS... בפירוש לא היו הקמה לתחייה כאילו כלום לא קרה, כפי שניסחת בזלזול תהומי. אתה אולי לא מעריך את הסדרה, אבל התבטאותך המזלזלת גרמה לחוסר הערכתי כלפיך. סתם בדרך אגב - נימוס אלמנטרי? מה זה? תואיל להסביר?

arifell

New member
נימוס שמצופה בשיחה בין שני אנשים

כאשר הם לא יודעים כלום אחד על השני. לא ניסיתי לזלזל, ואני מתנצל אם כך זה התקרא, הדברים נאמרו בחיוך. ואם כבר, העדפתי את "הדור הבא" על ח"ע 9, אבל זה טעמי האישי. אני בפירוש זוכר שטאשה יאר בקרב עם יצור, היא מתה בקרב (עם מעין כוכבים מורעלים) מול אישה שבעלה אתאהב בטאשה (אולי אני לא זוכר את המקרים כל-כך בבירור, אבל את העובדה שהיא מתה בסופם אני זוכר). מלבד זאת, הייתה תוכנית שדיברה על מד"ב בערוץ אחד בזמנו (אם זכרוני אינו מטעני) שבו הזכיר אחד מהכותבים את העובדה שהיא מתה מספר פעמים. אם זו טעות, אני מתנצל על ההערה, ואנסה שלא להעיר הערות כאלה מאחר והם פוגעות כל-כך באנשי הפורום, No harm was intentended. זהו.

OLucifer

New member
טאשה יאר מתה רק פעמיים...

בפעם הראשונה, היא מתה בעיקבות שלולית גדולה ושחורה, שטענה שהיא יצור חי... בפעם השניה, כשהאנטרפרייז C מופיעה מהעבר, טאשה חוזרת לחיים (התבטל קו הזמן שהכרנו), וטאשה חוזרת לעבר ע"ג האנטיפריז C. שם היא נלכדת ע"י הרומולנים, ומתה בעבר (נולדה לה בת חצי רומולנית - סלה) לגבי הקרב עם הכדורים המקוצים, דווקא השנייה מתה, ומושבת לחיים, כדי להווכח שבעלה לא אוהב אותה באמת...

טאשה יאר אמת ואגדה

טאשה יאר מתה לראשונה שלולית שחורה כפי שלוציפר אורמר חיסלה אותה כיוון שנימאס לה מהסידרה (ונימאס לכולם ממנה) אז היא חשבה שהיא מתאימה למשהו טוב יותר -לסרטי קולנוע, אך מה רבה הפתעתה שאנשים לא הכירו בכישרון המשחק הנדיר שלה (לפי דעתה) ולכן מה שנותר לה לעשות זה לחזור לסדרה ,ואז רודנברי (שנדמה לי שהיא קרובת משפחה שלו או סתם מאהבת) יצר בדמינוו הקודח כמה פרקים דמיונים לחלוטין-טאשה יאר עושה מסעות בזמן כדי להציל את האנטרפרייז ואחר כך הבת שכמובן דומה לה כמו שתי טיפות רוק חזורת למפגש עם אנטפרייז בניסיון להשמיד אותה . ובקיצור הרבה אקשן

RIPPER

New member
אני דווקא

אהבתי יותר את הסרט אחר הסידרה שלדעתי הרסו אותה עם הדיבוב

RIPPER

New member
אבל הסידרה לא

נופלת מהסרט גם היא טובה בפני עצמה {חוץ מהדיבוב האידיוטי}

אקס מןןןןןן

הסדרה דוקא לדעתי כשראיתי בזמנו נהדרת רק חבל שהחליטו לדבב אותה איכסה ממש הורס סדרות הדיבוב העברי המגעיל. שכחת להזכיר שהיה גם סרט עטור שחקנים ושכנראה יעשו המשך.

למעלה