בוא נתחיל משחק.מי שמתחתי רוצה ללכת למלון
O O0NoNi0O New member 22/11/07 #4 אין לי עבודה אבל אני מניחה שאם כן לא היה לי חשק. מי שמתחתי מתגעדעת לבאסטד..=\\ =[[
L L D N New member 23/11/07 #5 וואי אני כל כךךך!!!! מי שמתחתיי חושבת שמאט וג'יימס צריכים להתאחד ולהפוך ללהקה קטנה!
N N e r d y New member 23/11/07 #7 אני כל החיים שלי רעבה ../images/Emo80.gif מיש שמתחתי שונאת את קארה (האקסית של ג'יימס)
D Dana Mi New member 23/11/07 #10 לגמרי אני מהשניה הראשונה שראיתי את What I Go To School For.. מי שמתחתיי מעדיף שבאסטד יחזרו מאשר סאן אוף דורק
לגמרי אני מהשניה הראשונה שראיתי את What I Go To School For.. מי שמתחתיי מעדיף שבאסטד יחזרו מאשר סאן אוף דורק
N N e r d y New member 24/11/07 #12 טוטאלי מיי אני משחקת סוליטר מי שמתחתי רוצה מאוד( אבל מאוד ) את הדיוידי של באסטד (אבל מאודמאודמאודמאוד )
טוטאלי מיי אני משחקת סוליטר מי שמתחתי רוצה מאוד( אבל מאוד ) את הדיוידי של באסטד (אבל מאודמאודמאודמאוד )
J just chenis New member 24/11/07 #13 יאא אניי מאודמאודמאודמאודמאודמאוד מי שמתחתיי הפייב שלה זה ג'יימס [ ] וכן אני כבר לא סמויה
N N e r d y New member 24/11/07 #17 אני../images/Emo185.gif../images/Emo215.gif אבל אני לא אוהבת שהלמטה של המכנסיים נרטב מי שמתחתיי לא שומעת פייטסטאר
אני../images/Emo185.gif../images/Emo215.gif אבל אני לא אוהבת שהלמטה של המכנסיים נרטב מי שמתחתיי לא שומעת פייטסטאר
ד דדפפננהה New member 24/11/07 #18 מודה באשמה חח משום מה, לא יצא לי לשמוע שירים שלהם ><'' מי שמתחתי אובססיבית לנעליים [נו, כמוני ]
Y YoureMyHeroine New member 24/11/07 #19 ../images/Emo115.gifVANS../images/Emo99.gif מי שמתחתיי כן שומעת פייטסטאר ( )