אני מי שמתחתי משתוקקת לקרמבו
L L D N New member 1/12/07 #42 ../images/Emo215.gif אני! אפילו שיש לי בבית >< מי שמתחתיי חושבת שמאט Is the sexiest man alive
O O0NoNi0O New member 1/12/07 #43 הוא בהחלט חתיךך../images/Emo99.gif אבל לא חתיך כמו צ'ארלי או דייב מי שמתחתי צמחונית
L L D N New member 3/12/07 #45 אני חחחח ואני גם צמחונית מי שמתחתיי חושבת שהשיטה החדשה של תפוז בפורומים מעצבנת אחוש.
J just chenis New member 3/12/07 #46 איזה שיטה../images/Emo12.gif אבל שיהיה.. מי שמתחתיי קנתה/קונה בקרוב דיסק חדש
L L D N New member 3/12/07 #47 ../images/Emo215.gif נו זה שאין לכם את על ההודעות על המסך שליד כל הודעה יש את מספר התגובות שלה ובשביל לראות תגובה צריך לפתוח את התגובה הקודמת שהגיבוע עליה... ואני קונה כל יומיים בערך דיסק חדש.no joke. מי שמתחתיי אוהבת שרשראות D:
../images/Emo215.gif נו זה שאין לכם את על ההודעות על המסך שליד כל הודעה יש את מספר התגובות שלה ובשביל לראות תגובה צריך לפתוח את התגובה הקודמת שהגיבוע עליה... ואני קונה כל יומיים בערך דיסק חדש.no joke. מי שמתחתיי אוהבת שרשראות D:
ד דדפפננהה New member 4/12/07 #50 אני ><'' אבל רק בגלל שהשביתה הזו לא בדיוק שביתה >< מי שמחתחתי נוסעת לסמינר בחנוכה
R rox love BSM New member 4/12/07 #51 לא לסמינר להונגריה[????] מה זה סמינר בכלל? XDD אממ מי שמתחתי מתכננת שופינג לחנוכה
P purple floyd New member 4/12/07 #52 מי שמתחתי רוצה הופעת איחוד של באסטד ביחד עם מקפליי אם כבר חלומות Oם
J just chenis New member 4/12/07 #53 אני ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif נראה לי שכולנו ממ.. מי שמתחתיי שומעת את הקייזר צ'יפס
אני ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif נראה לי שכולנו ממ.. מי שמתחתיי שומעת את הקייזר צ'יפס
S shimritwillis New member 4/12/07 #54 אני....../images/Emo137.gif אין לי מושג מי אלה בכלל..... אבל מי שמתחתי מרגישה שהחנוכה הזה לא יהיה כיף
אני....../images/Emo137.gif אין לי מושג מי אלה בכלל..... אבל מי שמתחתי מרגישה שהחנוכה הזה לא יהיה כיף
R rox love BSM New member 4/12/07 #55 אני! כי אבא שלי ואח שלי טסים לאנגליה ואמא שלי רוצה שאני והיא נטוס להונגריה! מה יש לי לעשות בהונגריה?! אממ מי שמתחתי אוהבת חורף...
אני! כי אבא שלי ואח שלי טסים לאנגליה ואמא שלי רוצה שאני והיא נטוס להונגריה! מה יש לי לעשות בהונגריה?! אממ מי שמתחתי אוהבת חורף...
R rox love BSM New member 4/12/07 #59 אני! יש לי כלב בדיוק כמו של דאגי וקוראים לו טום (למרות שאח שלי מתעקש לקרוא לו רוקי) מי שמתחתי עייפה
ד דדפפננהה New member 5/12/07 #60 אני כל הזמן עייפה ../images/Emo6.gif מי שמתחתי שונאת [!] לסכם באנגלית. יאכ