בובות ומסכות מהגירסה החדשה של: "נסיך צפרדע"

ooommmr

New member
בובות יפות ומרשימות

כייף ומרענן לראות שימוש בחומרים ובטכניכות טיפה שונות מרק ספוג ובד. אהבתי!

יהבוליק

New member
כמה תמונות , כמה יופי!!

איזה איכות, איזה צביעה , איזה יופי !! נראה מושקע עד מאוד! , מושך אותי לרוץ לראות את ההצגה!!

מדהים!../images/Emo2.gif../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה בדיוק הסגנון שאני אוהבת! זה כל כך פיסולי והבעתי, ועיצוב הדמויות נהדר! האם שמואל עשה את כל העבודה? יש שם עבודה בחומרים שונים ואם כן אז שאפו לגמרי! רציתי לדעת מאיזה חומר עשוי הראש היצוק? ותודה לך דודי על העלאת התמונות עכשיו נותר לנו רק לרוץ ולראות את ההצגה...

גלית - שמואל אכן עשה את כל העבודה!!!!!

שמח שאת וגם עומרי ויהב אהבתם אין בעד מה!!!!!! אם נהנתם והתרגשתם לראות את התמונות הרי זה שכרי על העלאתן
לגבי סוג החומר שממנו עשוי הראש היצוק אין לי שמץ של מושג אבל אני אשאל עבורך את שמואל ואולי יש מצב שגם לאילן תהיה תשובה לשאלה.

וואו וואו וואו !! איזה יופי !!

דודינקה תודה על השיתוף !! והלוואי שהייתי בכיוון מרכזה ויכולה לראות את ההצגה
(הנה מצאתי חיסרון למדבר ...)

רגע, ....זהו סגרתי את הפה, מדהימות, לא להאמין

אחת אחת. ומה שיפה זה שהאי סימטריה המרשימה. ההבעות שלהן זה נראה כ"כ אמיתי. האף של המכשפה, חבל על הזמן. שמוליק שיחק אותה, בענק

האם זו את??????

חגית מהמדבר? ואם כן מה שלומך ומה שלום התינוק שבוודאי גדל? ספרי ולא להיעלם!!!!!!!!!!!!!

נישמתי נעתקה מפי

אני בפירפורים. מכירים מישהו חתיך שיודע להנשים?
בכל תמונה פי נפער יותר ויותר. נראה לי כל כך קשה לעשייה, כל כך יפה. פשוט "כל כך"!!!

liorashap

New member
ווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאא

מפאת חוסר אותיות מתאימות באלף-בית העברי אני אשתמש רק בווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווווו

מדהיםםםםםםם ../images/Emo251.gif

איזה יופי!!!!!! אין מילים!!!!!!! מצאתי זמן נפלא לחזור לפה עבודה מדהימה תודה על התמונות דודי כרגיל- כיף להיות פה

הווווווווווווווו איזה אורחת ../images/Emo24.gif

המון זמן שלא ראינו, לא שמענו, לא ידענו... אבל התגעגענו
מה נשמע? מה שלומך ומעשייך בימים אלו? אכן נפלא שחזרת אלינו ואני מאושר לשמוע שכייף להיות כאן, כרגיל
שמח שנהנת לצפות בתמונות ואין בעד מה בכלל!!!! כמו שבטח שמת לב ב23.6 אנחנו נפגשים ומיותר אפילו לציין שנשמח לראות אותך איתנו. חג שמח

למעלה