חלק 4 ואחרון של סדנאת המומחים
כתבתי שהסדנא עברה מסכת יסוריים ( ועל הדרך אני...אבל לא נתחשבן
) ושאנשים מקסימים עזרו, עבדו, ניסו, כיווצו, חילקו ושלחו, זה המקום להגיד להם תודה גדולה מכל ה
על כך בשמי ובשם כל חברי הפורום אז התודות, התשבוחות והפרחים ל:
אורן - על ההגאות לשלומית ושרון שהן חברות של אמא שלי ( וגם שלי ) מהעבודה...כן, גם את מחלקת כוח אדם בבי"ח איכילוב שם עובדות כולן העמדתי על הרגליים כדי לעזור במשימה והן התנדבו ברצון ובשמחה מיד
שלומית - על השקעה של זמן רב ,עבודה קשה וסבלנות של ברזל בכיווץ הקבצים המיפלצתיים בגודלם ושרון - על הרעיון לפנות לשלומית והרצון להזעיק אפילו את בעלה הפרטי העוסק במחשבים כדי לעזור במקרה הצורך וכמובן לאמא מזל על החיבור ( השתגעתם? שאני אשכח ואסתבך איתה????
) לבת שבע זיו ( ISRANET.BIZ ) - על חילוק הקובץ המוקטן ל4 חלקים שצפיתם בהם...בת שבע גם ציירה עבורי את התפאורה להצגה: "פרח לב הזהב" לשיר יצחק המוכרת לכם כsaz שהעבירה לנו בפורום סדנאה להקטנת תמונות - על הניסיונות, הרצון ובעיקר על הסבלנות לניג'וסים והנידנודים הבילתי פוסקים שלי ביומים האלה ( אל תדאגו, היא מנדנדת לי כל השנה אז גם לי מותר לפעמים
) ולסיום, אחרון אבל הרבה יותר מסתם חביב: למאור הילד - איש עם נשמה גדולה תודה על סדנא מושקעת, מוסברת ומצולמת כהלכה המעוררת הערכה וכבוד גדולים לך ולעבודתך אכן מדען מטורף אמיתי ויופי של בובה
היה כייף ונעים לעבוד לצידך לאורך כל הדרך ועכשיו לך לנוח...אחרי סדנא שכזו אנחנו בהחלט מצפים לבאה... תודה לכולם על הסבלנות והטירטור, לי נראה שהיה שווה לחכות תהנו