בובת שולחן - מדען מטורף של מאור קדוש

feyoula

New member
איפה מאור?

מאמי, זה עדיין בהורדה אבל ראיתי את החלק הראשון ווואי וואי איזה מדהים אתה!! ממש השקעה ויפה ומקצועי וגורם לי לרצות לזרוק את כל הספרים לפח ולנעול את עצמי בסטודיו (שזה בהחלט בעיה כי אין לו דלת בכלל...) קיצר קבל חיזוק מחזק והמשך כך!
חמוטל

בובת שולחן - מדען מטורף של מאור קדוש ../images/Emo15.gif

ולפני...הסבר !!! כפי שכתבתי מוקדם יותר לאפרת, מאור יצר,צילם וכתב סדנא מושקעת ורצה להעלות אותה בשלבים ולא בקובץ כבר לפנה"צ כפי שתוכלו לראות בהודעותיו למטה...אבל האיטיות שעליה מלוננים רבים לאחרונה גרמה לנו להבין שזה ימשך כל היום וכל הלילה דבר שלא בא בחשבון ולא הגיוני...אז הוא העלה את זה ל 5 קבצים שבשל גודלם סרבו לעלות ואז נאלץ לרוץ לעבודה ובאיחור... כדי שלא תצטרכו להמתין ולכסוס ציפורנייםעד שנקטין ונחבר אותם, חשבתי וחשבתי ו...
אני מצרף לכם קישורים לחמשת החלקים - לחיצה על הורד תפתח לכם את הקובץ כרגיל שלא תגידו שאני לא חושב עליכם ועושה הכל כדי שתקבלו את הסדנא כמובטח מדען מטורף חלק 1

../images/Emo15.gif חלק 5 ואחרון....../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

והנה החלק החמישי והאחרון תהנו!!!!! חלק 5

אני לא מצליחה לפתוח ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מי הצליח לראות? אולי לא הגיבו כי לא הצליחו להכנס? בכל אופן תודה רבה על ההשקעה למאור המוכשר והמקסים ותודה מיוחדת למזכירה שלי דודינקה
אני יוצאת ואשתדל לראות מה המצב מאוחר יותר ......
יום נפלא לכולם

גליתוי

New member
לא מצליחה לפתוח את הקובץ......

ואני מזה סקרנית, הסקיצה כבר פתחה את התיאבון. אחכה לך... גלית

מידור

New member
יואו איזה סדנא מושקעת, איזו מקצועיות ואיזה

כשרון, פשוט מדהים! מאור, תבורך!

shlomitta

New member
ממש מטורף פהההההההההההההה

זה לא אמיתי איזה מוכשר ואיזו השקעה ישר שמרתי לי במחשב... לא אחרי שנרגעתי... כל הכבוד למאור המשקיען ולדודי שכלום אבל כלום לא עומד בפניו פורים שמח שלומית

לכל מי שלא הצליח...הסדנא בקבצים רגילים ../images/Emo13.gif

כמה תלאות, ידיים , אנשים וגדלי קבצים שעברה הסדנא הזו יא וואלי... שעות של ניסיונות, בדיקות,טלפונים,שיחות ועשרות מיילים שנשלחו מאתמול בבוקר ועד עכשיו... את התודות לאנשים הנפלאים שעזרו לי להעלות את הסדנא לאוויר העולם אשמור לסוף השירשור והנה היא סדנאת המומחים השבועית והשבוע בנחיית: מאור קדוש

מדען מטורף - בובת שולחן של מאור קדוש ../images/Emo15.gif

כמובן שהסדנא בהנחיית מאור קדוש ולא בנחייתו

חלק 4 ואחרון של סדנאת המומחים

כתבתי שהסדנא עברה מסכת יסוריים ( ועל הדרך אני...אבל לא נתחשבן
) ושאנשים מקסימים עזרו, עבדו, ניסו, כיווצו, חילקו ושלחו, זה המקום להגיד להם תודה גדולה מכל ה
על כך בשמי ובשם כל חברי הפורום אז התודות, התשבוחות והפרחים ל:
אורן - על ההגאות לשלומית ושרון שהן חברות של אמא שלי ( וגם שלי ) מהעבודה...כן, גם את מחלקת כוח אדם בבי"ח איכילוב שם עובדות כולן העמדתי על הרגליים כדי לעזור במשימה והן התנדבו ברצון ובשמחה מיד שלומית - על השקעה של זמן רב ,עבודה קשה וסבלנות של ברזל בכיווץ הקבצים המיפלצתיים בגודלם ושרון - על הרעיון לפנות לשלומית והרצון להזעיק אפילו את בעלה הפרטי העוסק במחשבים כדי לעזור במקרה הצורך וכמובן לאמא מזל על החיבור ( השתגעתם? שאני אשכח ואסתבך איתה????
) לבת שבע זיו ( ISRANET.BIZ ) - על חילוק הקובץ המוקטן ל4 חלקים שצפיתם בהם...בת שבע גם ציירה עבורי את התפאורה להצגה: "פרח לב הזהב" לשיר יצחק המוכרת לכם כsaz שהעבירה לנו בפורום סדנאה להקטנת תמונות - על הניסיונות, הרצון ובעיקר על הסבלנות לניג'וסים והנידנודים הבילתי פוסקים שלי ביומים האלה ( אל תדאגו, היא מנדנדת לי כל השנה אז גם לי מותר לפעמים
) ולסיום, אחרון אבל הרבה יותר מסתם חביב: למאור הילד - איש עם נשמה גדולה תודה על סדנא מושקעת, מוסברת ומצולמת כהלכה המעוררת הערכה וכבוד גדולים לך ולעבודתך אכן מדען מטורף אמיתי ויופי של בובה
היה כייף ונעים לעבוד לצידך לאורך כל הדרך ועכשיו לך לנוח...אחרי סדנא שכזו אנחנו בהחלט מצפים לבאה... תודה לכולם על הסבלנות והטירטור, לי נראה שהיה שווה לחכות תהנו

Inbal Amar

New member
תודה לדודי ולכל עוזריו וכמובן....

תודה למאור על הסדנא על הסבלנות בפרוט השלבים ועל הבובה המקסימה יישר כוח.

למעלה