בובת שולחן - מדען מטורף של מאור קדוש

nrumv

New member
יש מתחרה רציני לדבי ../images/Emo8.gifמאור המדען נהדר

אינני אוהבת את חג פורים ותמיד בתקופה זו אינני מצליחה להרדם [טרגדיה בעבר] הדלקתי את המחשב ואורו עיניי מהסדנא המושלמת והמושקעת כל כך. לא ידעתי שאפשר לצבוע ספוג בגיר,ואיך לא חשבתי על פימו לבובות . מאור ההסבר והתמונות על המדען מפורטות מאוד והצלחת לסגור לי פאזל ,הכוונה היו לי חורים שלא הבנתי איך ומה, והסדנא שלך עזרה לי המון. תודה רבה על הרצון לשתף ולהראות . תודה רבה לך דודי היקר המנהל הכי הכי משקיע על כל הטרחה בהעלאת הסדנא. אני מבינה שבשבוע הבא זה התור של עומרי , אז עומרי שנס מותניים והפעם אנו רוצים בבקשה סדנא מושלמת ולא חלקית,אם לא קשה לך כמובן. שוב תודה לכם פורום יקר הצלחתם להאיר את ליבי.

גליתוי

New member
../images/Emo140.gifמאור.... אתה מדהים!

איזה יופי איזה כישרון (גם בציור) ובנוסף לכישרון רצינות וסדר שאני מתמלאת קינאה.
מהתמונה הראשונה אחרי הסקיצות המדהימות כבר אפשר היה לנחש שיש פה בן אדם מאוד רציני הסידור של המספריים ושאר הכלים עושה חשק לעבוד...למה אצלי אף פעם לא כזה מסודר? הדמות שאני מבינה שאתה המצאת נהדרת עם מלא חוש הומור ואופי. וכל העבודה היסודית בהכנה ועם זה ההשקעה בהסברים המפורטים וצילום כל שלב וואו!
אז באמת כל הכבוד ואתה כל כך צעיר.... תשאיר לעצמך מקום לגדול יש לך עוד הרבה שנים....
תודה!
וכמובן תודה למנהל המפיק המזכירה... מי אם לא דודי הגדול!
תודה לשניכם! גלית

שגעון של סדנא .עלה והצלח. יש עולם מעבר לשמים

בילפו אותנו כשאמרו לנו שהם הגבול. מאור, איך ניתן לקבע את הגיר על גבי הספוג? כמעט שבת שלום.

maorkad

New member
תשובה לשאלה../images/Emo70.gif

אור ושמחה היקר/ה, ולכל המתענינים. גיר לא ניתן לקיבוע עד כמה שאני יודע. אבל אפשר להיות רגועים שהוא ישאר שם להרבה מאוד זמן אולי הצבע יטושטש אבל תמיד ניתן לחזור במקרה הצורך, אם שואלים אותי אני בכלל תמיד מעדיף לצפות בבד ולא לצבוע כך זה יותר אסטטי בהצלחה

maorkad

New member
../images/Emo6.gifאני גודל עם בובות הגדילה הכי נכונה גליתוי

maorkad

New member
חברים יקרים תודה רבה לכולכם את הכל../images/Emo15.gif

דודי תודה לך על המרתון שעשית כדי שהסדנא תעלה ותודה לכולכם באופן אישי, צר לי שלא יכולתי לענות ובכלל לראות ולהביט בפורום מאז יום שלישי 24.2 אני שמח שהתענינתם בסדנא והיא נתנה לכם כלים וחשק אני מדבר וכותב אחרי קרוס בעבודה אני שפוך וגמור כמעט ולא ישנתי יומיים :) אבל עוד יש בי כוח אני כאן בשישי שבת לענות לכם על שאלות אם יש לכם אני כאן בשמחה ובאהבה גדולה לחממה שיצרנו לנו כאן בובונאים ויוצרים כאחד. שבת שלום וחיבוקים מאור קדוש

מאווווווווווווור איזה ייופי../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

הייתה לי בעיה עם הממשק החדש של תפוז ורק היום הסתדר לי ולא עד הסוף...אני נכנסת לפורום דרך הממשק הישן שהיה. ובכן איזה יופי של סדנא,כמה השקעה ורצון .....כל הכבוד!!!! איזה טכניקות וסדר, מאור הצלחת להפתיע אותי ובגדול! יופי של סדנא יופי של עבודה . ועכשיו ביננו: "מערפת באש תתערף תעמיל הגדה, כלשי מז'יין ותינה למלק!!!!
דודינקה תודה רבה לך על הכל. להתראות דבוש

maorkad

New member
חחחחח תודה דבי איזו ברכה ממש בבא סאלי../images/Emo63.gif

תודה על המחמאות מלכת הפורום אוהב אותך מתידדדדדדדדדדדדד

אתה רוצ'ה לבוא איליי לעש'ות ס'דנה בייכד?

אהו כולם ישתגעו מאיתנו..........
יאלה תבוא אני מיחכה.........................................................." איפו אתה??

maorkad

New member
../images/Emo73.gifדבי לבוא אליך זה כשלעצמו סדנא../images/Emo73.gif

אבל אכן רעיון מקסים ואגב ברור שיקל על שנינו

מצטרפת לברכות ולאיחולים, בתרגום לפולנית!../images/Emo140.gif

קמתי עכשיו מערש-דווי. טוב, כולה שפעת.אבל, בחיי, ברגעי השיא ( של השפעת. ממש לא שלי..) זה באמת הרגיש שכדאי,אם רק אצליח להרים את הראש, להתחיל להיפרד... בכל אופן, הצלחתי , בעזרת ההמצאה הרפואית הגדולה-אדוויל,להרים את הראש רק כדי ללכת ולמלא את חובתי הלאומית והבובנאית ולקיים הצגות שנקבעו זה מכבר. אז רק עכשיו נכנסתי,ראיתי, נדהמתי וכאמור-אני מצטרפת לכל דברי ההלל והשבח!

למעלה