בוגד או לא

חוזרת בי. יש בדבריך.

דעתי

את מגיל 21 נמצאת בקשר זוגי עם גבר שלא מצא לנכון לקנות לך זר פרחים ליום הולדת (או שהוא כן נותן מתנות קטנות שאת לא מחשיבה???) אבל חושב שהוא יכל להיות שותף מלא בגידול הילד שלו?
ילד עולה המון המון כסף. אם יש לו כסף לקחת את הילד לבילויים או לקנות לו ארוחות מסודרות הוא לא יכל במשך שנה שלמה לחסוך 150 שקל לקנות לך תכשיט פשוט במגנוליה?
מילא.
זה ממשיך בזה שהוא מפלרטט עם נשים אחרות ומורח אותך בכל מני סיפורי ריגול נועזים. ואת חושבת שהוא מלבד זה לא משקר ומלבד זה בן אדם מאוד טוב (ככ טוב שלא יכל לקנות זר פרחים ליום הולדת).

בסך הכל יש לך בחור בן כמעט 50 שתפס לעצמו ילדונת צעירה ומתוקה, מרגע שהגיע לבגרות ומה אכפת לו להעביר איתה את הזמן.
רק שהשאלה אם בהמשך כשתרצי ילד משלך, או חתונה, הבחור שאין לו כסף לצמיד ממגנוליה ומפלרטט עם נשים אחרות הוא פרטנר ראוי לזה.

הצעה אישית? תברחי.
העברת 4 שנים בהכרת העולם הלא נעים של אנשים נצלנים ככל הנראה. ומיצית את הסוגיה. זה לא פשוט וקל כי זה קשר רציני ועמוק מאוד של המון זמן הראשון שלך. ולהתנתק ממנו אין שום ספק יהיה קשה.
אבל את צריכה להתעורר ולא להכניס את עצמך למיטה חולה. גם אם הוא באמת רק רוצה לבצע הליך ריגול עם כל הבנות האלו.

זה גבר "פסול שיבוץ"- אני הייתי חותכת ממנו.

אנשים שיש להם את הצורך הזה לפרטט, זה :
א. אף פעם לא נגמר רק בזה.
ב. אף פעם לא נגמר באופן כללי. זה אופי. זו התמכרות.

On top of that, יש לך גבר שמגיע עם וואחד חבילה, עדיין לא סיים את ההתעסקות בפירוק החבילה כבר כל כך הרבה שנים.... עדיין עסוק בזה, הוא כמעט כפול מגילך... ובכל זאת יש להפרשים האלו משמעות.....

ואת? את רק בת 25..... כל העתיד שלך עוד פתוח, למה לך לכרוך את חייך עם הצרה הזו? עם כל האהבה והמדהימות וזה..... יש הרבה דגים בים. אני חושבת שבגילך חשוב כבר להתחיל לסנן את מה שמגיע עם רשימה ארוכה מידי של באגים.

alongrin

New member
כמה טיפים מנקודת מבטו של גבר...

דבר ראשון - הוא בוגד. ואם כרגע אין לו מישהי, אז הוא מחפש אחת באופן מאד אקטיבי
&nbsp
דבר שני - הוא מנצל אותך. בשבילו את בסך הכל סקס/ריגוש/ חיזוק לאגו ושום דבר אחר לא.
&nbsp
דבר שלישי - הוא לעולם לא יקים איתך משפחה. הוא גם מנצל את זה שאת צעירה ממנו ולא לוחצת עליו. כל מישהי אחרת בטווח הגילאים שלו הייתה לוחצת עליו לפרק ב' אחרי חודש או מעיפה אותו לכל הרוחות.
&nbsp
דבר רביעי - בסופו של דבר כאשר הוא יסיים את ההליכים המשפטיים, הוא יזרוק אותך ויחפש מישהי בטווח הגילים שלו לקשר רציני.
&nbsp
דבר חמישי - את לא מטפלת זוגית, לא עובדת סוציאלית, לא פסיכולוגית ולא סרוגייט.
מגיע לך גבר גבר במשרה מלאה :)
&nbsp
קיצר... תחתכי ממנו כמה שיותר מהר ולפני שזה יהיה מאוחר לך.
השנים הטובות שלך עוברות בלי שתרגישי, ומגיע לך גבר בגיל שלך בלי כל מיני תוספות כדי שתוכלי לחוות זוגיות שלמה וטובה.
&nbsp

ענתינו

New member
יש לך הורים?

מדוע הם לא מחזקים אותך בלזרוק את הזבל הזה?
אין ספק שילדה בת 21 שנתקעת בקשר כזה עם גבר שכזה יש לה בעיות רבות. אני מציאה לך בחום למצוא מישהו לשוחח איתו ושיעזור לך לפתור את הבעיות שלך. ואם יש לך משפחה תומכת, מהר מהר לערב אותם ולהקשיב להם.

למעלה