בוגימן

shawn 1

New member
בוגימן

אני עומד לראות תסרט "בוגימן" עם בארי ווטסון. זה סרט מעניין? מפחיד? תודה מראש! אגב, מישו יכול להמליץ לי על סרטי אימה די חדשים??

דם דם

New member
בוגימן דיי אהבתי

הוא לא רע...סרט נחמד מאוד יש שם סצינה באמבטיה עם מים ואש ממש מגניב בכול אופן על סרטים חדשים, אני יכול להגיד לך על "רעש לבן" "ציפורים מתות" "האחיות"(סרט יפני) "עיר החטאים" "מחנק" שרץ" השתיים האחרונים לא ממש טובים אבל הם נחמדים. וזהו זה מהסרי אימה חדשים ביותר שיצאו שאני מכיר ויש עוד כמה אני לא זוכר

דם דם

New member
נצלש

בקשר לבוגימן אם מישהו ראה את הסרט לא מזמן...יש כמה דברים שאני לא ממש זוכר, אני ישים כמה תמונות שראיתי באינטרנט, מישהו מוכן להזכיר לי איפה הם הופיעו בסרט אם מישהו ראה אותו

shawn 1

New member
חשבתי על לראות את "SAW"..

ככה אומרים נכון? והסרט , על מה הוא? הוא קשה להבנה בלי תרגום, זתומרת הוא סרט כבד?? וחוץ מהסרטים שהצעתם, איזה עוד סרטי אימה טובים אתם מכירים?

sapirush1

New member
ואיי זה סרט ענק!

וזאת לא בעיה להשיג בשבילו תרגום... תראה הוא פשוט מדהים במיוחד הסוף!

זה רק

איך זה אמור להראות... (שכחתי איך קוראים לזה) זה היה נראה לי... לפחות תשלישי נראה לי היה בסרט הדמות הזאת מצוירת... בסרט זה הבוגימן

shawn 1

New member
זהו! הסרטים שאני הולך לראות בימים

הקרובים הם: "סין סיטי".. "מלחמת העולמות".. "SAW" (לא בטוח) מקווה שהם סרטים טובים! מישו ראה? יש המלצות? סין סיטי שמעתי סרט ככבבבדדד ועוד אני רואה אותו בלי תרגום ..חח!

ווואו איזה סרטים!!!

סין סיטי סרט טוב!!! אחד לאחד... עלילה מדהימה, צילום מעולה והשחקנים בכלל!!! הרבה דם!!! הרבה אלימות!!! אהבתי נורא :) SAW פשוט גאוני. למרות שלא קשה לגלות מי הרוצח. זה משחק לך בשכל ובמיוחד עם הסוף המפתיע... מלחמת העולמות בלעעעעעע.... עוד סרט חייזרים מבית ספילברג.

לגבי "לא קשה לגלות"

מי הרוצח - זה רק אם קוראים ספוילרים...
SHAWN1 אל תמשיך לקרוא!!! אני גם כשקראתי שהרוצח הוא זה שביניהם כשריתי תסרט עד שהוא קם לא ידעתי שזה הוא.

פחחחחחחחחח |ספויילר|!!!!

ראיתי את הסרט עם חברה. שתינו ישבנו ואיך שהסצינה הראשונה התחילה והוא פתח תעין. אני הייתי זו שאמרה... הרוצח זה זה ששוכב מת. ואחר כך כשראו אותו בבית החולים אני הייתי זו שגילתה שזה הוא... אקספט דה אן אקספקטד [אין לי כח לכתוב באנגליץ :p] צפה לבלתי מצופה. וזה היה דיי צפוי. תמיד החלשים ואלה שנראים בסדר הם הרוצחים. אבל הסוף היה כל כך חזק ואין יור פייס שזה מפצה מסתם עוד סרט צפוי לאימה פסיכולוגית.

../images/Emo58.gif למעלה!!!

אני לא ראיתי ולא ידעתי... רק לידע כללי אם את רוצה לעשות סמיילי של ספויילר תרשמי עם י אחת...

ת:

סין סיטי לא ראיתי הגבלה ל 18... בפורום סרטים (אתה בוודאי יודע
) שיש ביקורות טובות ורעות... SAW בהחלט סרט טוב... יש שאומרים שהמשחק שם לא משהו אבל העלילה יפה מאוד ואין להתווכח על זה... מלחמת העולמות סרט יפה אבל תלך לשם לא בשביל העלילה והתסריט כי אתה לא תמצא משהו טוב אלא תלך בשביל ההנאה לראות אפקטים וסאונד חזק... סרט יפה מבחינת אפקטים סוף דבילי...

למעלה