בוגימן

shawn 1

New member
בעצם, החלפתי בין מלחמת העולמות ל

ארבעת המופלאים. אבל זה לא בטוח...

shawn 1

New member
אמממ...

מישו יכול להסביר לי על SAW וסין סיטי לפניי שאראה, זה אימה סין סיטי או דרמה או מותחן?והוא סרט כאילו כבד ומסובך? וSAW, גם הוא. סרט מסובך? ועל מה מספרים שניהם?? תודה מראש!!

על SAW חרשו כאן...

סין סיטי זה סרט פשע סלאש אלימות סלאש פעולתי וקצת אימה. מתח הוא לא כל כך... הוא מאוד כבד ומאוד מסובך ומצריך כמה צפיות כדי להבין אותו. מספר סיפורים ששזורים זה בזה. החל מרוצח שכיר וכלה בפושע שמנסים להפליל אותו ברצח שלא ביצע ויוצא לחפש את האשם ועד לבחור שהחבר של הבחורה איתה הוא בילה מאיים על חייהן של מספר זונות. בקיצור סרט ענק. אחד הסרטים היותר טובים שיצאו השנה... כמה אפשר לדבר על SAW? זה יותר אימה פסיכולוגית. לא ממש כבדה. לא מסובכת להבנה הרי שכל התשובות ניתנות לך בסוף הסרט. שני בחורים מתעוררים בחדר כששניהם קשורים לצינור ושניהם לא מבינים איך הם הגיעו לחדר. הרוצח שכלא אותם בחדר משחק איתם משחק מוחות ולאט לאט את נשאב לתוך עלילה מבריקה.

shawn 1

New member
איך ביאסת אותי! חח

אני מקווה שאני יבין את סין סיטי. אני רואה אותו עוד בלי תרגום! .... אם אני לא יבין אני אשאל פה...

אם האנגלית שלך גרועה

מציעה לך לחכות לתרגום כי האנגלית שלי ברמה יחסית גבוהה ואפילו לי היה קשה בלי תרגום. הם מדברים מהר ויהיה קשה לך לעקוב.

shawn 1

New member
תאמת האנגלית שלי מצויינת! פשוט

יש מילה פה ושם שהורסת תסרט, מבין... הבנתי מיליון סרטים אחרים ... ראיתי את "FROM HELL"/"ממעמקי הגיהנום" עם ג'וני דפ והת'ר גראהם בלי תרגום, אני חושב שאני יבין..ועוד אחרים..

בקשר ל"אחיות"

יש לך מושג מאיפה אני יכולה להשיג כתוביות לסרט הזה? הורדתי אותו מזמן אבל לא מצאתי בשום אתר כתוביות... אם ראית את זה במחשב עם כתוביות, אשמח לדעת מאיפה :)

דם דם

New member
את הכתוביות לסרט

את תמצאי באתר הזה: www.lala.co.il משם אני מצאתי את הכתוביות לסרט "האחיות" הסרט לא משהו, אבל הוא לא רע אהבתי את ההתחלה שלו

NiKi†a

New member
לא ממש אהבתי

לדעתי הסרט דיי מעפן..תחפש כמה עמודים אחורה, כמה מאיתנו כתבו ביקורות.

סרט בסדר

אפשר להנות ממנו ומהשחקן הראשי אבל לא משהו גאוני ולא מפחיד... כראיתי את זה בקולנוע הייתי שם עם אח שלי, חבר , ועוד 2 בנות שלא הכרנו... אנחנו זוחלים כזה לאורך כל שורת הכיסאות ומגיעים לשורה שלפניהם ובקטע מקפיץ קופצים להם מול הפנים... אחת מהם (אמריקאית) מזה נבהלה זה היה קורע...

דם דם

New member
../images/Emo9.gifחחחחח....רשע קטן

חחחח...לא יפה ככה להפחיד אנשים בקולנוע באמצע סרט אימה אוי אני הייתי מת אם באמצע סרט אימה היו קופצים ככה עלי מאמצע שום מקום טריק חמוד, שובב קטן

למעלה