איזה מותקקקקקקקקקק
ל לי1974 New member 22/7/04 #23 מותקית זה בשבילך נ.ב. את חייבת לספר לי מאיפה התמונות המגניבות האלה! נ.ב. 2. אם לא הבנת או לא ידעת - זאת בוזיקית!!! (הניק השני שלי)
מותקית זה בשבילך נ.ב. את חייבת לספר לי מאיפה התמונות המגניבות האלה! נ.ב. 2. אם לא הבנת או לא ידעת - זאת בוזיקית!!! (הניק השני שלי)
M motek89 New member 22/7/04 #25 מהאינטרנט...ממזמן...מכל מיני בלוגים מה את אומרת על תמונה שלי? העזתי לפרסם.....
ל לי1974 New member 22/7/04 #28 בכיף.... עד ש.... עד שגילה תתעייף ותעיף אותנו מהפורום... נ.ב. אני הולכת לישון עכשיו אבל בכיף אני אסתכל מחר... לילה טוב!!!
בכיף.... עד ש.... עד שגילה תתעייף ותעיף אותנו מהפורום... נ.ב. אני הולכת לישון עכשיו אבל בכיף אני אסתכל מחר... לילה טוב!!!
מ מכבס תולה New member 22/7/04 #38 אני איש הלילה ../images/Emo13.gif) כבר יומיים אני לא ישן , יש לי נדודי שינה קצת בימים האלה אך זה יעבור לי.
אני איש הלילה ../images/Emo13.gif) כבר יומיים אני לא ישן , יש לי נדודי שינה קצת בימים האלה אך זה יעבור לי.
ח חלודה סגולה New member 22/7/04 #39 יש לי רעיון.. אולי ניפגש בצאט של תפוז? ? ? אם נשמע העניין כיתבו לי שם של חדר ואבוא
מ מכבס תולה New member 22/7/04 #40 נראה לי שרק אני נשארתי ער אוליי יותר מאוחר אם את תהיי ערה...חחחחח בדיוק עכשיו אני כותב תגובה באיזה פורום ומעיין באחרים קצת.
נראה לי שרק אני נשארתי ער אוליי יותר מאוחר אם את תהיי ערה...חחחחח בדיוק עכשיו אני כותב תגובה באיזה פורום ומעיין באחרים קצת.