בוחן פאגאני II

Unblessed

New member
בלאט...

1. מסתכלת בהערצה ואם באותו הזמן אני לא עושה משהו ממש ממש חשוב אז סביר להניח שאני אתיישב בנוחיות או אשכב על האדמה (תלוי איפה אני באותו הזמן) ואמשיך להסתכל. 2.חחחח... אני גרה בבאר שבע אז סביר להניח שזה בדואים ואני לא רוצה לדעת מה הם עושים... 3. ממש ממש לא. יש אולי מנגינות שמתאימות לרוב הפגאנים, אבל אני לא חושבת שאני יכולה לתת כותרת אחת לכל הלהקות שנחשבות בעיני כלהקות "דתיות". 4. בשבילי החברה שלי היא כל פלאי העולם... 5.חגים שחשובים לי... למרות שאני בחיפושים נואשים אחרי מידע מהימן על חגים (ארי-אל כבר כתב את המאמר השלישי?) אני חייבת להגיד שבינתיים אני אוהבת את סוואין ואת בלטיין. 6. אנילא חושבת שיש שום היבט דתי בבגדים שלי למרות שקבוצות די גדולים של אנשים לא מפותחים שכלית במקיף שלי שמחים מאוד בחוכמתם הרבה להפוך אותי לכוהנת של כת השטן.. 7. בהחלט, אבל סביר להניח שיהיו הרבה בעיות עם אמא בקשר לאבטחה הרפויה... 8. התפתחות המין האנושי? אני לא חושבת שהתפתחנו במובן הפסיכולוגי של המילה... שינינו צורה, אבל הטמטום נשאר טמטום. אם מדברים על המובן הטכנולוגי של המילה אפשר להכניס את אלברט איינשטיין ואת שאר המדענים האלה... לא מבינה בזה הרבה:) 9. מטה מאגיוס של רייסטלין מאז´ר מרומח הדרקון. 10. אם הייתי עוברת מדינה זה לא בגלל סיבות "פגאניות". 11. דרקונים של ליל חורף, דרקונים של דמדומי סתיו, הנבואה השמיימית. 12. אנילא חושבת שאני יכולה לענות על השאלה הזו. 13. אני לא עושה רשימה של הפראדוקסים שאני מכירה... לא חשבתי שזה יהיה נחוץ באחד הימים:). אני לא יודעת מה הכי מעניין, כל פעם אני נתפסת על אחד אחר. 14. שיר של nightwish. בעצם שניים. dead boys poem, kingslayer. 15. לא חושבת שהבנתי בדיוק למה השאלה מכוונת, כנראה שאם לא הבנתי אז התשובה לשאלה הזו היא לא. 16. רק מהמשפחה כי אני באה ממשפחה מסורתית וסגורה יחסית. אין לי מושג מה השם ה"מקצועי" של האמונה שלי, ואני ממש לא יכולה לשים את האצבע על המקום בו הבלבול שלי הפך לאמונה, אז אני גם לא יכולה להגיד כמה זמן זה נמשך... ירדן

gwizard

New member
אני שמח שיש פה עוד מישהו שאהב את...

הנבואה השמיימית. ודרך הגב, יש לי את ההמשכים אם את רוצה.

למעלה