בוחן פאגאני :)

Justin Angel

New member
בוחן פאגאני :)

ישבתי וחשבתי על מה שדני זיסרמן אמר על איך מזהים פאגאן. פאגאניות היא לא תופעה דתית בעל מכנה משותף לכולם, אלא תופעה המציגה מכנה חברתי משותף לכולם. כלומר לכולנו יהיה בערך אותה אינפורמציה בתחומים מסוימים. הבוחן הבא ישומש לחשיפת מכנה משותף בין פאגאנים בארץ, ובהתאם לכך אין תשובות נכונות או לא נכונות, רק מה שאתם חושבים. כמו כן, אתם מתבקשים לא לקרוא תשובות של אנשים אחרים לשאלות לפני שעניתם בעצמכם בכדי לשמור על תקינות הסקר. הבוחן כמובן נכתב בלשון נקבה, שתי הגברים הפאגאנים בארץ יסתדרו :) 1) את בדרכך לאיזה פעולה טריוויאלית, את רואה פרפר, תארי עד חמש הפעולות הבאות שלך. 2) את בדרכך לאיזה פעולה טריוויאלית, פתאום מתחיל לרדת טפטוף קל, תארי עד חמש הפעולות הבאות שלך. 3) תני שמות של שני זמרות בעלות אופן פאגאני השרות בגאלית ובאנגלית. 4) תני שמות של שלוש ארצות בעולם שיש להן מעגלי-אבנים והכי קרובות למקום מגורייך שאת מכירה. 5) תארי מה את עושה בשעת הזריחה בשוואיין (החל מהופעת קרן אור ראשונה ועד שיש כמות נכבדת של אור). 6) יצאת הבוקר עם הפאנ´ עלייך (כרגיל או בטעות), פתאום עוצר אותך מכר מעבודה\לימודים ושואל אותך אם את שטיניסטית, מה את עושה? 7) את שומעת פיצוץ גדול והאדמה רועדת לכמה שניות, מה את עושה? 8) מי הישות\איש\דמות-היסטורית שהיית רוצה לקיים איתו וויכוח על רקע דתי-תיאולוגי? 9) תארי פרט אחד יחודי בקירות\רצפה\תקרה בכל הבית שלך או בחדר אחד בבית. 10) ניתנת לך אפשרות לבלות חופשה בת חודש בשלוש מדינות לבחירתך, איזו מדינות תבחרי? (כאשר אפריקה, דרום-אמריקה ואסיה נחשבות כמדינה אחת). 11) מהם ה"אוספים" אשר שייכים לך? אפילו אוסף קטן בעל חמש פריטים נחשב. 12) מהו המספר\ים הכי חשוב\ים בעייניך? ולמה? 13) כמה מיתוסים את מעריכה שאת בערך יודעת? (החל ממיתוסים לפני שהזמן היה, ועד אגדות בנות ימינו כמו דורותי קלאטארבאק שחנכה את גארדנר ל"דת הישנה"). ולבסוף, אם לצרכי השוואה רק תוסיפי כמה זמן את לומדת את הדת הפאגאנית או חברה בה.

מי אגם

New member
זה די ארוך...

אני אנסה לענות על מה שיש לי כוח: 1. מחייכת אליו ומודה לו שהוא מלווה אותי ומשמש לי לחברה בזמן שאני הולכת לאן שאני צריכה. כשהוא ממשיך לדרכו, אני נפרדת ממנו. 2. מסתכלת על השמיים, מניפה את הידיים למעלה כדי להרגיש את הגשם, לפעמים אפילו מנסה לטעום אותו, ואחר כך מקווה מאוד שיש לי מטרייה בתיק - כי אני מצטננת בקלות. 3. אני לא מתחברת כל כך לזמרות פגניות. אבל בעיניי שרה מקלקלן היא פגנית, וגם לקווין יש כמה שירים בעלי אופי פגני. 4. סטונהנג´ באנגליה, ליד לונדון. במספר איים יוונים יש מעגלי אבנים, וגם בארץ אני זוכרת ששמעתי על מקום עם מעגל אבנים - אבל אני לא זוכרת איפה זה בדיוק. 5. השנה וגם שנה שעברה לא חגגתי את סווין, מסיבות שלא נפרט כאן. 6. נותנת הרצאה שבסופה אותו מכר יודע טוב מאוד מה מסמל כל צד של הפנטגרם, ומה משמעות הסמל בעיניי. 7. משתטחת על הריצפה כי אני אחשוב שיורים עליי או שהיה פיגוע (אני רצינית, כבר כמה פעמים התטחתי באמצע הרחוב כי שמעתי בום גדול)ץ 8. היטלר. 9. החדר שלי מאוד ייחודי, צריך לראות כדי להבין. 10. שלוש מדינות? אם יש לי רק חודש, אני אבחר רק באנגליה כדי להכיר אותה עד כמה שאני יכולה תוך חודש. 11. אוסף אבני קריסטלים, אוסף ספרים, אוסף פיות, אוסף חיות פורצלן קטנות (בעיקר חתולים), אוסף מדבקות ואוסף מכתביות מכיתה ב´ שאני לא מסוגלת לזרוק
12. אני הכי קשורה למספר 6, הוא מספר המזל שלי מאז שאני זוכרת את עצמי, ולפני כמה שנים גיליתי שזה גם המספר הנומרולוגי שלי. 13. אני לא יודעת איך לענות על השאלה הזאת... אני מכירה המון מיתוסים. אני לומדת שנה וחצי, פחות או יותר.

Justin Angel

New member
התשובות שלי

1. זה באמת תלוי בסוג הפרפר, אם זה איזה פרפר גדול צבעוני ומפחיד אני ממשיך בדרכי מקווה שהוא לא יעקוב אחריי, אם הוא פרפר לבן\צהוב חמוד וקומפקטי שכזה אני מתחיל לרדוף אחריו עד שהוא או מתיישב על כף-היד שלי או עולה מעל לבניין. שתי האופציות כבר קרו :) 2. אם יש לי את הלאפטופ אני פורץ בספרינט היסטרי למחסה, בהנחה ולא אני מרים את הראש למעלה, מכניס את המשקפיים לפה ובוהה בשמיים במשך כמה דקות. 3. אניה ולורנה מקניט :) 4. ישראל (אום אל ג´ירי), צרפת ובריטניה. 5. את הטקס שלי כמובן, ושינון וויזאלי של המאורע ההיסטורי. 6. בהתאם לכמה האיש חשוב או יכול להיות פרודקטיבי, אם הוא אחד מהנ"ל אני פוצח בהרצאה באורך שלוש עמודים ובסיומה קונה לו טרופית. 7. מה שעשיתי בפעם הקודמת, אתקשר לקרובי-משפחה ואהובה לבדוק שהם בסדר, אשנה את ההודעה במזכירה בהתאם ולא ארים את הטלפון עד שגל השיחות ההיסטריות יגמר. 8. יהווה, השטן או מואד´דיב :) בהנחה ומדברים על אנשים אמיתיים אני אבחר באיזה מנהיג דתי קיצוני (עובדיה יוסף, ראש הימין-הנוצרי בארה"ב או משהו בסגנון) בכדי לשכנע אותם בכמה עובדות בסיסיות. 9. על דלת חדר השינה שלי יש נצנצים בצבע זהב, ועל התקרה יש יש כוכבים זוהרים בחושך (וכמובן גם ירח). 10. אירלנד, סקוטלנד ווולש :) 11. בובות טרולים, סוגי קונדומים, ספרים של הוצאת הוד-עמי (ספרי הדרגה במחשבים), ספרי חולית, ספיר פטנזיה בכלליות, חלקי מחשב ישנים, ספרים בנושא אסטרופיזיקה ואני בטוח שיש עוד מיליונים ששכחתי. 12. שלוש, הוא התגלמות המוחלטת של הכל. הכל ניתן להביע בשלוש, למרות שאנו רגילים לראות את העולם כמשיכה דו-כיוונית (שחור ולבן) והגורם השלישי הוא למעשה רק האמצע (אפור), אני למעשה רואה את העולם כשלושה גורמים שאינם קשורים אבל מרכיבים את הדבר עצמו (צבע, חוסר צבע ווורוד) 13. כ30-40 מיתוסים קלטים, כ10 מיתוסים בני-ימינו, וכמות נכבדת של מידע לא רלוונטי לשום דבר שיכול להיחשב כמיתוסים. בערך כחמש שנים (?), פשוט אין לי את התאריך והשעה שהתחלתי ללמוד, אז אני מנחש :)

itai90

New member
אוקיי אני ינסה לענות על הכול

1) אם הפעולה חשובה אז אני עוצר לדקה בערך סתם להסתכל אם אני לא ממהר אני רודף אחריו עד שהוא יושב לי על היד 2)מסתכל לשמים ופשוט שמח על המזל שלי ומשחק בגשם ואז אני ממשיך ללכת 3)לא מכיר שמות 4)איפו שהוא בישראל באנגליה ונראה לי בארצות הברית(אבל זה עסוי ממקררים
) 5)אני לא קם בקרן אור הראשונה אבל בעיקרון מברך את צאת השמש ואת העלמות הלבנה 6)אני לא מסתובב אם פנטגרום אבל אם היתי מסתובב אז היתי מרצה לו או לה אל זה שלא כול אחד שלובש פנטגרום הוא שטניסט וגם מה המשמעות של הפנטגרום 7)רץ לכיוון של הפיצוץ ומנסה לעזור(אני במדא) 8)הרמב"ם כי זה ניראה לי כייף לדון איתווגם כי הוא מקשיב לדאות אחרות דוגמה פילוסופים יוונים 9) אין אולי רק הפוסטר של חד קרן 10) או אנגליה או יוון אנגליה בגלל שאני חולה על המדינה הזאתי ויוון בגלל שאני רוצה לבקר מקומות הארכיאולוגים שם 11)אוסף אבנים אוסף מכוניות(קטנות) אוסף חרבות אוסף סכינים אוסף ספרי פנטזיה 12)אין מספר מסוים 13)לא יכול לספור אותם ויש לי שאלה למה רוב השאלון מנוסח בלשון נקבה? בברכת האור פם

TheBlueOne

New member
והרי התשובות...../images/Emo11.gif

ובכן: 1. אם זה פרפר חמוד קטן וחביב- אני אסתכל עליו (ואשתדל להמשיך ללכת ולשים לב לדרך מבלי להיתקל במדרכה וליפול) ואחייך קלות, אולי אפילו אנסה לדבר איתו
. אם זה פרפר בצבעים עזים שנראה לי שעבר עליו יום קשה והוא עצבני - אשתדל לא לנסות לחייך אליו (לך תדע מה הוא יעשה..). בכל מקרה, אני ארגיש נחת. 2. מרים את הראש ומושיט את כף היד על מנת לאגור קצת מהטיפות. אתעשת ואחפש מחסה ואנשום לרווחה את האויר הצח שהגשם מביא איתו. אודה לגשםואתפאל שוב מפלאי עולם... 3. האמת שאני ומוזיקה לא הולך הכי טוב ביחד, אני גם לא יודע אם האופי של הזמרת שאני בחרתי הוא פאגאני- אבל אני אוהב את השירים שלה והם מעלים בי היהורים ומחשבות- אניה. 4. אנגליה, הולנד, איטילה. 5. (במידה והצלחתי להתעורר בזמן)- יוצא למקום האהוב עליי (בד"כ ביער) ושם מבצע את הטקס האישי שלי (תוך התרגשות ושמחה הממלאת אותי) ובסוף הטקס הולך הביתה מתקלח ומתחיל את יומי עם חיוך על הפנים. 6. תלוי- אם זה אדם שיש לי כוח אליו ואני מכיר ויודע שניתן לנהל איתו שיחה הגיונית ומתורבתת- מנסה להסביר לו ופוצח בהרצאה קצרה על הסימבוליקה של הפאנ´ ומשמעותיו השונות כולל מה המשמעות שלו לגבי. אם זה אדם שאין לי כוח אליו ואני יודע שלא כל-כך שווה את מיתרי הקול, צועק " תראה, ציפור!!" ומכניס את הפאנ´ לתוך החולצה ושואל אותו אם הוא מרגיש טוב...
7. בודק שאני בחיתכה אחת ומנסה לברר מה קרה ואם מישהו נפגע. הולך למקום אליו רציתי להגיע מלכתחילה ובודק את העניין אם עוד אנשים (נמאס לי לשמוע דברים שאנשים לא שומעים!!! ) 8. הממממ- אני חושב שאלוהים (במידה והוא קיים) אם לא אז אני מניח שאיוב (כן , כן הצדיק מהתנ"ך, זה ששטן ואלוהים התערבו עליו). 9. העץ הסיני שלי שיושב לו על עדן החלון (כזה יפה!! כזה מושלם!!) והפינה מעל המיטה שלי שם תלויה בובה של מכפשה על מטמטא שהביאו לי מרומניה. 10. אירלנד, סקוטלנד, גרמניה. 11. אבני מזל וקריסטלים. נרות. ספרים באנגלית - ספרי פנטזיהו מד"ב וספרי שירה של שייקספיר ודומיו. אוסף דרקונים (נו מה לעשות.. כל החברים חזרו לפני שבוע מקרקוב- פולין וכל אחד הביא דרקון..
) 12. המממ עוד לא חשבתי על זה .. יש כמה אבל אחד ספציפי אין. 13. כמה עשרות מיתוסים (גובל ב- 30 ) האמת שאת ההתעניניות התחלתי לפני כ-5 שנים. בשלוש השנים הראשונות לא הוקדש לכך רצינות רבה והידע שנאסף לא היה רב, יותר מיתוסים אגדות, ספרות וכדומה. במשך השנתיים האחרונות כבר היה לכך השפעה שונה ומהותית על דרך חיי, התחלתי במקר העצמי שלי , מי אני מה אני ולאן דרכי מועדות ובכך גם החל המחקר שלי בנושא הפאגאניזם. וזהו פחות או יותר.. :)

amethist

New member
אוקי

1. אסתכל עליו, אנסה לחשוב על מה הוא חושב, אחייך אליו, אשאל אותו מאוד בשקט איך החיים בתור פרפר, ואמשיך ללכת. 2. אביט למעלה עם חיוך, אעמוד ברחוב כמה דקות ואבהה בשמיים, ארקוד קצת באמצע הרחוב ואמשיך ללכת עם חיוך מטופש על הפנים, ואולי אני אפילו אבכה מאושר....
3. אני לא ממש שומעת מוזיקה פאגאנית... אבל אני חושבת שביורק בהחלט שרה על נושאים פאגאניים לפעמים. 4. בישראל אני חושבת...אני ממש לא בטוחה! 5. יושבת על הגג וצופה בזריחה, ומדברת קצת עם השמש. 6. אני אסביר לו באריכות ובסבלנות את המשמעות של הפנטגראם, ולמה הוא לא סמל שטניסטי. 7. עומדת כמה דקות ומנסה להחליט מה לעשות! 8. אנשי סדום ועמורה. 9. פטריה קטנה מעץ שהבאתי מפולין, או האפיריון שיש לי מעל המיטה, או העציצון הקטן והחמוד שלי, או הכתב על המראה שלי שאומר:we must never be apart.....
10. איסלנד, אוסטרליה וסקוטלנד. 11. אבני מזל, נרות, בובות פרווה, שעווה שנזלה לי מהנרות, בקבוקי בשמים ריקים, ענפים שנפלו מהעץ, ספרים כמל קטגוריה... 12. המספר 2, אני חושבת....הוא תמיד תיאר אותי, או המספר 32, ואני לא יודעת למה! 13. בערך 15.... אני לומדת בערך שנה וחצי...זהו!
love you all!

Dia Leoghann

New member
טוב.... בואו נראה...

אני בדרכי לפעולה טריוויאלית ורואה פרפר... אני חושב לעצמי "איזה יופי הנה עוד פרפר", מחייך, מסתכל על העצים מסביב, וממשיך ללכת. אני בדרכי לפעולה טריוויאלית פתאום מתחיל טפטוף קל... אני מניף ידיים לצדדים, מרים את הראש אחורה, נהנה מהטפטוף על הפנים, נאנח הנחת רווחה, וממשיך ללכת. שמות של שתי זמרות השרות באופן פגאני: אניה, לורנה מקנית´ שמות של שלוש ארצות עם מעגלי אבנים הקרובות למקום מגורי: ישראל, סוריה, ירדן בשעת הזריחה בשאווין אני בדרך כלל ישן אחרי הטקס שעשיתי בשקיעה. אני לא מסתובב עם פנטאגרמים, פנטקלים וכו´, אבל אם זה היה קורה לי הייתי פשוט אומר ששטניסטים הולכים עם פנטקלים הפוכים ואילו אני הולך עם פנטקל שאינו הפוך - משמע אינני שטניסט, וחוץ מי זה אני לא מאמין בקיומו של השטן. אני שומע פיצוץ גדול והאדמה רועדת - רץ ותופס מחסה. עוד פעם הפטריוט פישלו!?! אני לא רואה שום טעם בוויכוחים על רקע תיאולוגי, אבל לא היה איכפת לי לשוחח עם גארדנר לדוגמה, או עם הרב הראשון לציון. פרט אחד יחודי בכל הבית שלי (שהוא בגודל של חדרון): אחרי התלבטות ארוכה החלטתי לתאר את החרב הסינית שלי שלעיתים אני משתמש בה בטקסים. זוהי חרב באורך של כמטר ועשרה בתוך נדן עץ עם גילופים של עוף החול. על החרב עצמה גם כן יש חריטה של עוף החול המלכותי, והניצב עשוי ברזל צבוע זהב ועץ, ובקצהו שני זנבות ארוכים מחוט אדום. חופשה בשלוש מדינות - ווילס, סקוטלנד, אירלנד. אם הן נחשבות למדינה אחת (בריטניה) אז גם צרפת וגרמניה. אוספים: אבנים וצדפים, פסלונים שונים ממקומות שונים בעולם, ספרים, דיסקים המספרים החשובים בעיני - 1, 3, 5, 9, 12, 17, 33 . להסביר למה, זה כבר סיפור ארוך מאוד. אני מעריך שאני יודע כשלושה מיתוסים בצורה ממש טובה ועוד כ-10 בצורה לא מספיק טובה. אני לומד דרואידיזם כ-9 שנים.

RainBird

New member
שלי 1. אני בטוח אזהה את מין הפרפר וסוגו, וזה יתן לי בערך הבנה של מהלך עונות השנה. 2. אקווה שזכרתי לשים קערות של אוגרי גשם (מי גשם ממש טובים לשיקויים, בעיקר הגשם הראשון והאחרון). 3. ליסה טיאהל, שילה צ´אנדרה. 4. ישראל, שמעתי שיש בסוריה ובסקוטלנד כמובן. 5.מדליק מדורה מקודשת, ושורף מכתבים שמיועדים לאנשים שעברו לעולמות האחרים, ובצוהריים, יש סעודה כמובן. 6. אני מסביר בקצרה שזהו סמל הגנה, וחלק מאמונה מבוססת על מחזור הטבע וממשיך הלאה. 7. מתפלל לאלה שלא תחזיר אותי אל ריחמה עדיין. 8. אליהו הנביא. (רצח 500 נביאים של הבעל והאשרה!) 9. כל החדר שלי פשוט עמוס בצמחים, ספרים ותמונות בעלות מכנה מאגי/פאגני. 10. תאילנד, סין קפריסין. 11. מחזיקי קטורת מחרסינה וספרי כישוף. 12. מספר 6. בכל דבר בחיים שלי יש את המספר 6. כל החיים האלו וקצת מהאחרים. ארדן.

Cath

New member
המממ..מגניב../images/Emo22.gif

1) מה ההתלהבות מפרפרים?? אני בכלל מעריץ ג´וקים, אבל אם הפרפר הזה עוקב אחריי, אני מתחיל לראות בו אות כלשהי מהאלים, במקרים קיצוניים, ייתכן ואעזוב את כל מה שעשיתי על מנת להבין, לשם מה נשלח.. 2)מוריד את המקסימום הבגדים שיש עליי, כל עוד זה עדיין נחשב חוקי, מוותר על מה שעשיתי קודם ונעלם לתוך השדות (אני אוהב להרטב, להיות לבד בגשם ולא מבין למה אנשים מפחדים ממנו -הוא כל כך מגניב, וחוץ מזה מה שנרטב תמיד יכול להתיבש..) 3)ליסה ת´יל, וקריסי מק´קול..(ציפיתם לאניה ולורינה מקניט??:) 4)ידוע לי שיש במסופוטמיה(לשעבר) מספר מקומות, ואולי אחד בארץ, כן,כן יש איפשהו בארץ.. 5)מנסה להבין למה שתיתי כל כך הרבה וויסקי בחג אחד, במיוחד שהוא נמשך 3 ימים... וחוזר לשון. 6)תלוי בזמן שאני מוכן לבזבז ולהיות מטה הסברה של הפאגאניזם בארץ.. אני מוכן לוותר על מה שעשיתי בשביל גשם ואותות מהאלים,אבל לרוב לא בשביל בני-אדם. 7)מה איכפת לי? מאז גלגול אחרון התגעגעתי דווקא ל-Otherworld... וגם בסתר מקווה שהיקום, טבע והאלים סוף-סוף מרדו ברודנות של בני אדם..והחליטו לטפל בבעיית האיזון..
8)פרידריך ניטשה.. יש מספר נקודות מאד מעניינות, ואני גם די סבור שנמצא שפה משותפת מהמשפט הראשון.. 9)מזבח מאבנים ירושלמיות, ואורנמנטים קלטים שמקשטים את הקיר מסביבו:) 10)אירלנד, ללא ספק.. אבל לפני אירלנד הייתי רוצה להיות קצת בסיביר (home sweet home
), כי אין מצב שאני יוצא מאירלנד, אז זה לכל החיים.. 11)ספרים, ספרים, ו-פעם אספתי בקבוקי בירה..לא זוכר לאיפה הם כולם נעלמו..בטח החזרתי אותם בשביל לקנות עוד בירה
12)3,5 , את 3 אני לא צריך להסביר.. כל הפילוסופיה הדרואידית מבוססת על המספר הזה, ו-5 בגלל שאני מאמין ב-Wheel of being, או-Fivefold Pattern, שמיחד את ארבעת היסודות במעגל של באלאנס 13)בעיקרון זה התפקיד שלי לדעת אותם (בארד), אבל החלטתי על הכיוון של בארד לא ממש מזמן, משהו כמו 30 מיתוסים.

DaniZisserman

New member
נו טוב - בואו נראה...

1. א) אומר לעצמי: "הו - הנה פרפר! כמה נדיר לראות פרפרים בישראל" ב) אומר לפרפר: "HELLO, BROTHER BUTTERFLY" ג) מחייך והולך ד) מקריב שתי בתולות (או חתולים אם אין בתולות באזור) לאל הפרפרים הצבעוני והנקמני ה) מחייך עוד קצת 2. א) מנסה למנוע מהמשקפיים להרטב ב) לובש מעיל (אם יש) ג) פותח מטריה (אם יש) ד) מנגה את המשקפיים (אם אין מעיל או מטריה) ה) אומר לעצמי: "למה אין פה חורף נורמלי עם שלג...: 3. אין לי מושג - אני אוהב רוק מתקדם...:) 4. אנגליה, אירלנד, צרפת 5. שום דבר מיוחד... 6. פעם היה עלי פנטגראם באופן קבוע - ולשאלה הזאת הייתי עונה לפי מצב הרוח ולפי האדם שעמד מולי. לרוב בתשובה היתה עניינית. 7. מתחיל לספור אמבולנסים ורכבי משטרה וע"פ זה להחליט אם היה פיגוע. שום דבר מיוחד חוץ מזה... 8. טולקין...אני לא קונה את כל עניין הקתוליות האדוקה שלו... אהה - כן, גם את גורדייף ואת יונג יש לי מספר שאלות לשאול... 9. תמונה של הקרב בין פינגולפין לבין מלקור מורגות´ 10. גרמניה גרמניה וגרמניה...(טוב נו - אולי מספר ימים באנגליה) 11. אוסף דיסקים של רוק מתקדם. אוסף ספרי פנטזיה. למרות שאלו לא ממש נחשבים לאוספים... אני לא נוהג להקשר יותר מדי לחפצים - כך שאין לי ממש אוספים אמיתיים... 12. המספר 13 - הופיע פעמים רבות בחיי והמספר 25... 13. המון המון המון מיתוסים מכל הסוגים והמינים - אם כי אני משוכנע שיש עוד לא מעט כאלה שאינני מכיר... אני לא ממש לומד את ה-"דת" הפאגאנית (מה שזה לא יהיה) וגם לא ממש "חבר" בה במלא מובן המלה... דני (יוצא הדופן הנצחי)..:)

wicca_sphere

New member
נו טוב.. עונים

1) הממ.. פרפר? מעניין אם זה מהסוג שכל הזמן נתקע במנורות הפלוריסנט שיש לי במטבח.. 2) וואו! גשם! סוף סוף.. מנסה לבדוק איך אני מסתיר את התיק מהגשם כדי שכל הספרים שלי לא יהרסו, מנסה לחשב כמה זמן יקח לי להגיע הביתה ואיפה הפעם איבדתי את המטריה... 3) אני שומע gregorian וקלטת נחמדה של צ´אנטים וויקאנים.. או סתם Hammerfall 4) מעולם לא טרחתי להתעניין... 5) מארגן את החדר שלי לצורה הטקסית שלו ועושה טקס אישי. 6) יש לי פאנ´ עלי קבוע.. אז אחרי שמסיימים להסביר למורים ולשאר חברי הכיתה שזה לא שטניזם, אלא זה "חמשת יסודות" כדי להשתיק אותם.. ממשיכים כרגיל. 7) שיט אני מת.. אה? עדיין לא? אז בטח מישהו אחר התפוצץ.. 8) חז"ל. יש להם כושר המצאה בלתי רגיל...כמה הם anyway!? (לדעתי זה מישהו אחד עם אישיות מפוצלת) 9) קירות..? אממ.. לבנים מאוד? 10) רומא!, אחר כך לונדון ואירלנד.. המון פגאנים.. המון חנויות.. 11) אוסף ספרים של shadowrun מלאי אבק מחוסר שימוש מוחלט.. יש קונים? 12) 6. חזר על עצמו אין ספור פעמים בחיים שלי... לפי מה שהבנתי גם המספר הנומרולוגי שלי.. או שזה 3? מה זה משנה... מספרים.. איכס. 13) אוי נו באמת.. להתחיל לספור?! מכירים מיתוסים.. אף פעם לא טרחתי לרשום ולמספר אותם.. נ.ב. למה לא לשון רבים זכר?! פמיניזם.. @#%@...

Justin Angel

New member
תשובה לספירי...

אין פה שום פמיניזם, תעשה את החשבון לבד, יש פה את מעיין ואז יש אותנו, מי באמת יותר חשוב? אנחנו או מעיין? *מרים גבה ושורק*

Justin Angel

New member
ואני רואה שיש גם את כרמית...

אבל היא כנראה כמוני מריצה דברים מעברית, לאנגלית ובחזרה לעברית בראש ככה שהכל מסתדר יפה :)

מי אגם

New member
../images/Emo9.gif

תראה ג´סטין, "הדור שלא ידע את יוסף"... אני מתגעגעת לתקופה שקראו להקים מקדש לכבודי.

Justin Angel

New member
גם אני...

לאיפה הלכו התקופות שהתארגנו נגדי שריפות קבוצתיות? שהיו אספסופים זועמים בפורום נגדי? ששקלו לפרוץ את דלת ביתי כדי לשרוף את הכופר? אהה... הזמנים הטובים בהחלט חולפים מהר.

L e s t a t

New member
ההצעה להקים

לכבודך מקדש עדיין בתוקף, בתנאי שאני אהיה הכוהן הגבוה.

כרמית.

New member
לפי התשובות שלי.. נו טוב, תשפטו לבד

1. מחייכת וממשיכה ללכת. 2. אם יש אנשים מסביב: כלום. אם לבד: מוציאה לשון ומלקקת את הטיפות. 3. לא מכירה. 4. ישראל, סוריה, לבנון. 5. ישנה בשלווה.
6. אומרת לו: בטח, והיום אחרי צהריים שוחטים חתולים. רוצה לבוא גם? 7. מתקשרת הביתה. 8. אני חייבת?
אם ממש מוכרחים אז תומס טורקוומדה או אוגוסטינוס. 9. אני לא חושבת שיש כזה. פעם הייתי מספרת על הקריסטלים הענקיים שלי, אבל היום יש כאלו לכולם, אז זה כבר לא ייחודי. 10. איטליה, בריטניה, צרפת. יותר מהכל מצרים, אבל מסוכן. 11. ספרים ודיסקים זה נחשב? אם לא, אז אבנים וקריסטלים והזמנות חתונה. 12. שישים ותשע.
סתם. אין מספר חשוב בעיניי יותר מהאחרים. 13. כמה מאות... 14. 11 שנים.

למעלה