בוחן פאגאני :)

kosh

New member
טוב אני גם אנסה

1. אם אני במצב רוח טוב אני עקב אחריו קצת, אם לא אז מסתכל עליו וממשיך בדרך. 2. אז זה טפטוף קל אני ממשיך ללכת בתקווה שזה יהפוך לגשם של ממש ואז באמת אפשר להנות מזה שנרטבים. 3. שרה מקלאפן וליסה טאיל. 4. אנגליה, אירלנד וסקולנד. 5. אני ישן בשעות כאלו של הבוקר. 6. מסביר בקצרה שפנטגרם לא קשור לשטניזם, וגם עושה המפרדה בין שטניזם ושוחטי חתולים וממשיך בדרך. 7. מתחיל בסבב טלפונים אם אנשים שגרים באזור. 8. אין מישהו כזה. 9. מאשטי מדרום אמריקה שהצלחתי לשכנע את הסבא וסבתא שלי לתת לי, הסדן הוא חום מעור אם כול מני קישוטים מוזרים נחמדים. 10. אר"הב, סין ואירלנד. 11. ספרים בעיברית ואנגלית של מדע בדיוני ופנטזיה וקצת כליים, בובות של סטאר טרק ובבילון חמש, קטורות, סכינים, בקבוקי אלכוהול הרבה קטנים וקצת גדולים ואבנים. 12. אחד ושלוש, ההסבר הוא אישי מדי. 13. כמה עשרות. ארבע שנים, אבל רק בשנה אחרונה בצורה יותר רציני והכול בזכות צה"ל. kosh we are gray

the dark ooze

New member
המפ

1. מסתכל עליו, נרתע לכמה רגעים, מנסה להתחמק, מזהה את היופי ומנסה לגעת בו. 2. מסתכל לעבר השמיים, מקווה לראות עננים רבים המסתירים את השמיים ; מושיט את ידיי בכדי לחוש את הטיפות ; מרגיש את הטיפות בשמחה ותקווה, ולובש ז´קט. 3. איני מכיר זמרת העונה על ההגדרה.. אני מאמין שייתכן וקייט עלולה להיות כזאת אמנם. 4. אנגליה, אירלנד, ישראל (בגולן). 5. קצת אישי אני חושש. 6. מנסה להסביר כי אין הדבר קשור לשטן וכי זוהי סטיגמה נוצרית, בד"כ נכשל. 7. רץ למחוץ לבניין. 8. ישו, איינשטיין או וליקובסקי. 9. בדים מאוד יפים. 10. הודו, אוסטרליה, בריטניה. 11. אוסף קופסאות העץ שלי. 12. 12, מכיוון ותמיד היה בו משהו נעים ; כנ"ל לגבי 8 ; 13, מכיוון והוא ידוע בשל סימליותו ברוב הדתות העתיקות ; 1, מכיוון וממנו הכל החל ; 0, מכיוון ובלעדיו לא היה 1. 13. 30. קצת פחות משנה.

Rinor

New member
תשובותי, כגבר וויקאני ../images/Emo13.gif

1) פרפר - מתפעל מיופיו, עוצר ומתבונן, מחייך באושר, נושא ברכה לפרפר, מודה לאלים על החוויה. 2) גשם - ממהר בהליכה, מתפלל שיגמר מהר, מחייך חיוך ציני, מתמודד ומעריך גם את הגשם 3) אניה, טורי איימוס 4) מעגל - סקוטלנד, מצרים? (אולי)...
, אירלנד 5) מתפעל מהטבע, נושא תפילה, צובר אנרגיות חדשות, מטייל בטבע, שמח...שמח ומחייך על היופי של הכל... 6) מסביר לו ששטני זה פנטגרם הפוך ומסביר לו שהפנטגרם שלי הוא ההיפך המוחלטף מייצג אור ואהבה, ואת חמשת היסודות ביקום: אוויר, אש, מים, אדמה, ורוח חיים... 7) קופא במקום, מרגיע את הנשמה, ממשיך במעשי ותוהה מה זה היה...לא פאגני, אבל לפחות אני כן... 8) משה 9) קירות מכוסים בדגלים שמסמלים את הטבע 10) סקוטלנד, מצרים, מקסיקו 11) האנרגיות החיוביות שלי...
12) אין, מספרים הם רק עזר, לא עיקר 13) מיתוס "העתיקים", אשר הם שדים, צורות אנרגיה עתיקות בעלות הגיון שונה וצורות שונות היקומים שונים, מאוד חזקים, מאוד שולטים.. אני וויקאני זה 4 שנים...אם כי אני מפסיק לספור...כיוון שאין זה חשוב... אהבה ואור, לכולם... ניר...

Saty

New member
../images/Emo24.gifטוב נו...תורי

1. וואוו!!! איזה חמוד!! תודה לך שהצטרפת אלי!!:) מנסה לראות מה הוא יעשה, לאן יעוף, אסתכל בשעון אגלה שאני מאחרת, אודה לפרפר שליווה אותי כמה מטרים, ואמשיך לי לדרכי:) 2.אעצור הכל,אנסה לשמוע את הרעם, אחפש את הברק שבשמיים, ואם אני במקרה נמצאת בחוף הים באותו רגע, אוריד נעליים! ארים ידיים אל-על אעמוד מול הרוח ואנסה להשאר שם עד שיגמר הגשם, או עד שאני אגלה שאני שוב מאחרת! אז אנעל חזרה את הנעליים, אלך ואודה לאלים על הגשם המתוק!:)
3.אני´ה...קולה כה עדין...נכנס לתוכי כמעט כלחישה...היא מושלמת:) והשניה??... אין כמו אני´ה:) 4.שמעתי שיש איפשהו בארץ...(גוד אין לי מושג!), אנגליה וסקוטלנד.. 5.מה?! יש מישהו שמתעורר בשעה כזאת?! בהמשך היום בשעה שפויה יותר...משהו כמו בערב, אתקשר לכמה אנשים ואערוך טקס סימלי אך רב משמעות... או לפחות כך עשיתי השנה (הפעם הראשונה שבה חגגתי את הסואן!!:) 6.חשוב לי שאנשים סביבי ידעו מה המשמעות, אז אקדיש לזה כמה דקות מבלי להפוך את זה לדיון, ולבסוף אציין שאני מאוד סימפטית כלפי חתולים:)
7.קודם כל בלי פאניקה! מסתכלת מסביב, אם מישהו נפגע ולמי אני יכולה לעזור, ואם זאת רעידת אדמה אז אתפלל ואקווה לטוב! המצב בארצינו על -הפנים...כבר אי אפשר לדעת כלום בימינו! 8.ישו 9.אין פרט מסויים יחודי, החדר שלי עמוס באופן הרמוני במיוחד, מה שמיוחד בו זה הכל! הוא משתנה כל הזמן, וכשנכנסים בלתי אפשרי להתמקד על פרט מסויים, תריך לחזור ולראות שוב, כי כל פעם מגלים משהו חדש, חוץ מזה, אי-אפשר גם לתפוס את התמונה כולה בגלל כל הפרטים הקטנים שמסביב, הם תמיד מסקרנים את העין, וזאת בדיוק הייתה המטרה שלי כשעיצבתי את החדר:) 10.א-י-ר-ל-נ-ד!!, אלסקה, מקסיקו 11.יש לי הרגל.. מכל בן אדם שאני פוגשת אני חייבת לקחת משהו למזכרת, זה חייב להיות חפץ קטן, חסר ערך כספי, וחסר שמוש לחלוטין, אך הוא חייב להיות שייך לאותו בן-אדם! עם השנים האוסף גדל יפה מאוד:) 12.המספר 13, הוא קיים בכל מה שקשור לחיים שלי! תאריך לידה, 13 בתי מגורים עד עכשיו, מס´ הדירה הנוכחית שלי (ו-4 דירות קודמות!!!) 13 שאלות בבוחן הזה...
וכו´ וכו´... 13.אני לא ממש סופרת אותם, גם אם אני אנסה להזכר, אני בטוח אשכח משהו בדרך, אז אין טעם לנסות. ולסיום! בקשר לוויקא, התחלתי לפני כ-4 שנים, ונהייתי פנאטית, אספתי חומר, חקרתי..אך לעולם לא שייכתי את עצמי יותר מדי... עד שנפל לי האסימון:)

טוב, לא התכוננתי, אבל בשביל

זה יש שליפים. 1) קודם כל אומר לו שלום, מסתכל איפה הוא נוחת, מסתכל על הצבעים שלו, "מצלם" בראש. אומר לו תודה והולך. ואם זה אצלי בחדר - אני פותח את החלון ומבריח אותו. 2) אם זה לא בחיפה/ת"א/עיר מזוהמת אחרת, פותח את הפה כדי לטעום קצת, מוודא ששום נייר שנמצא עלי לא יירטב, מוריד את המשקפיים, מחפש שלוליות לקפוץ בהם וממשיך ביומי כרגיל (ורק בגשם חזק פותח מטריה, אם יש לי). 3) זמרות דווקא? טוב, נו אז יש את אניה ולורנה מק´נה שאני שומע לפעמים. יש גם שתיים מתוך הדיסק Celtic Odessey ששכחתי כרגע את שמן. 4) ישראל - רוג´ום אל הירי (אני מתכוון לישון שם לילה אחד), יש בשוודיה (הרבה, ביקרתי בכמה, אפילו טרם היותי פגני) ואנגליה כמובן. 5) לרוב? סחוט מהלילה. ואם אני לא ישן, אז אני מבצע מדיטציה או שר לי מזמורים עד שאני מגיע למצב חצי היפנוטי (ואז נרדם). 6) אני בוחן בעיני את השואל/ת, ואם יש זיק אינטליגנטי בעיניים (או שאני מניח אחרת שהבן אדם בעל שביב אינטליגנציה, כמו למשל לפגוש אותו התחומי הטכניון) אני מסביר בקצרה. אם לא, אז אני אומר "זה סמל למזל שקניתי ב´בראשית´ בגרנד-קניון". 7) רץ למקום הפיצוץ, מתחיל לטפל בפצועים ומתפלל שאין מטען נוסף שיחסל אותי. 8) יש הרבה כאלה. אני חושב שהייתי רוצה לפגוש את הרמב"ם... ואם מישהו לפניו, אז אולי אפלטון. גם כורש בהחלט מועמד רציני אצלי. 9) פרטים יחודיים? תמונות של זאבים, פגיונות וחרבות, ינשופים על המדפים, אסקלפיוס ופאלאס אתנה על השולחן... 10) למה נחשבות כמדינה אחת? הייתי מבקר בבוליביה (בגן החיות ויה-טונרי(?)), אירלנד ועירק (אם כי קצת מסוכן שם היום). 11) אויש... פסלי ינשופים, תמונות זאבים, כלי משחית חדים ואלה רק כמה. 12) 13... ללא ספק. אני יושב בכיסא 13 בהרצאות (עדיף בשורה 13), בבתי קולנוע וכיו"ב. למה? כי אני מתגרה בגורל
ל-13 תמיד הייתה משמעות מיוחדת עבורי, ובתור פגן אני עכשיו יודע גם למה. 13) מיתוסים עצמם או מערכות מיתוסים? וואי, הרבה. אם מדברים על מע´ מיתוסים אז כ-10 או 11... בבודדים - כמה מאות. ושאלה האחרונה - 9 שנים לומד, 8 שנים "פעיל". וואי, זה היה קשה...

תוספת ל-7

אלא אם כן הפיצוץ התרחש באופן פלא בפקולטה לכימיה, ואז אני הולך בנונשלנטיות עם חיוך מאוזן לאוזן.

שלום!!!

או קי אז רק רציתי להגיד שלפי דעתי פגאניות היא לא אוסף ידיעות בדברים שקשורים אליה אלא הרגשה פנימית וגישה אחרת לחיים לטבע ולמה שסובב אותנו ובכל זאת אני גם רוצה להשתתף בסקר למרות שאני לא מבינה את הקשר ואני אשמח אם הקשר יוסבר בהמשך ואני גם מצתערת מראש על הבורות שאני הולכת להפגין בכמה נושאים... 1. אני מתבוננת בו נושמת את הצבעים שלו מחייכת לי וממשיכה הלאה עם הרגשה נפלאה בלב. 2.אני מחייכת מריחה את הריח הנפלא של הגשם וממשיכה ללכת בתחושה נפלאה. 3.אין לי מושג. 4.אין לי מושג שוב. 5.מנסה לאחוז בכל שניה מהיופי הנשקף מהעולם. 6.מחייכת ומסבירה לו בנימוס שחיי הפרטיים הם לא עיניינו. 7.מנסה לברר מה קרה ומקווה כמובן שכולם בסדר. 8.ה´. 9.יש ציור אחד שאני ציירתי של אישה מאוד זקנה שכשמיסתכלים עליו אפשר לראות אותו מסתכל עלייך בחזרה וממש להבין מה עבר עליה באותו רגע. 10.אפריקה דרום אמריקה ואסיה , סקוטלנד , אנגליה. 11.ספרים , דיסקים , ציורים. 12. 5 7 ו - 3 ואני לא יודעת למה. 13. לא הרבה. בערך 3 שנים עם הפסקות. תודה

למי שלא הבין מאיפו נחתתי אז...

סורי השם שלי בפורם הזה הוא בדרך כלל השם המאגי שלי לירנוי והפעם נכנסתי בשם הזה ואיתכם הסליחה...

Unblessed

New member
...

1.פרפר? אני מקללת את מי שיצר אותו, בודקת שאין מצב שהוא איכשהו יגע בי במסלול הטיסה שלו ואז נרגעת:). 2.אם אני בבית אני לוקחת חולצה קצרה ויוצאת החוצה, ואחרי יום מקבלת הצטננות לשבועיים...:( אם אני בחוץ סביר להניח שאני אהיה עם חברים ואז אני אחפש שלוליות שאני אוכל לקפוץ בהם ולהרטיב את החברים. 3. אני כמעט ולא שומעת מוזיקה פגאנית. יש סוגים אחרים של מוזיקה שירגיעו אותי, אבל אם אני רוצה לשמוע משהו בסגנון אני לוקחת לאמאל´ה. 4.באמת שאין לי שמץ. לא העתקתי מאחרים!:) 5.אמ... מודה לטבע וליקום שאני כאן כדי לראות את זה. 6.אני? שטניסטית? מה פתאום זה מגן דוד שנפלה לו צלע. אני באמת צריכה לקחת אותו כבר לתיקון... 7.מחייכת לעצמי בהרגשה שדניאל ועומר הפליצו ביחד... לא סתם, אנ י בטוח אלך לראות מה קורה וסתם אתקשר לאמא ואגיד לה שאני רחוקה משם כדי שהיא לא תמות מהתקף לב. אולי אחרי שאני אתחיל להתנדב במד"א אני אוכל לעזור או באמת קרה משהו. 8. אלוהים. שיגיד לי כבר מה כל כך חשוב בארץ שלנו, שכולם רבים עליה. כולה כזאתי קטנה ומכוערת, מלאה בערסים... לא משנה...:) 9.המדרגות לחדר שלי חורקות בזמן כדי שאני אוכל להחביא את כל מה שצריך לפני שמישהו נכנס אלי לחד:) זה כמובן פגם מלידה של המדרגות שעושה לי רק טוב:). 10. אמ... בטח שבאירלנד או אנגליה. גם הולנד עוד בתחרות. 11.יש לי אוסף מהם של סכינים, ספרי פנטזיה, ונרות. 12. 5- אני טוניסאית:), לא יודעת למה.. גם את שלוש עשרה אני אוהבת, ואת שבע, שלוש ותשע. הם מתחברים אלי. יותר נכון להגיד שאני מתחברת אליהם בעצם. 13. אמ... באמת שאאני לא יכולה לענות על החצי הראשון של השאלה הזו. בקשר לאלה השנייה... לפי הספירה שלי זה כמעט שנה, אבל זה נראה לי כל כך פחות.

forest elf

New member
תשובות

אני לא כותבת פה כמאת למרות שקוראת הכול. אבל אענה בכול זאת: 1. מחייכת אליו לשלום בנתיים שאני ממשיכה בדרכי, וחושבת כמה נחמד היה עם הוא היה ממשיך אתי.. 2 . ממשיכה ללכת תוך כידי להנות מכל טיפה וטיפה..כמה טוב היה יכול להיות עם הוא היה מתגבר . 3. אניה 4. באנגליה ואצלי בחדר:) 5. יושבת אל אדן החלון , חולמת ונהנת מהזריחה . 6. מסבירה לו בקצרה שאין כול קשר לשטניזם וההבדל בין שטניזם לאוכלי חתולים . 7. נשארת במקום לשניה מביטה לצדדים עד שזה עובר וממשיכה בדרכי 8.היטלר . 9.בחדר שלי: פוסטר שעליו מנהרה שיוצאים ממנה קרי אור הנופלים על הדרקון עם מכשף שמביטים לאבר טירה . ציורים של אלפים וציור שהעתקתי מתמונה שפורסמה כאן פעם של ירח עץ ושמש. 10. אירלנד , אנגליה וסקוטלנד. 11.פיות , ספרי פיות , צמחים (עלים , פרחים , פירות קטנים אגוזים ,פיטריות ועוד) מיובשים שאספתי בטיולים , נרות , יומנים , מדבקות שנישאר לי מכיתה ה´ וזהו ניראה לי. 12. 7 לא יודעת תמיד היה ככה. 13. יש כמה. שנה בארך ...

LoLiTa1888

New member
תשובות:

1) אסתכל על הפרפ, אחשוב אם יש לו משמעות ,לרוב יש לו , אשאל אותו מה הוא עושה פה ואלך לשלוותא לאישפוז קצר כי אני מדברת לפרפרים... 2) צועקת גשם מסתכלת על השממים רוקדת בגשם והולכת עם חיוך מאוזן לאוזן עד שאגיע למחוז חפצי. 3)hagalaz_runedance, erben_der_schopfung הם מדהימות מומלץ לכולם! 4) אירלנד, צרפת, אנגליה 5) לצערי לרוב אני ישנה אם אני מתעוררת אני יורדת מכינה כוס תה לואיזה יושבת על הנדנדה ומהרהרת על הא ודא... 6) תלוי במצב רוח לרוב אומרת שכן וממשיכה ללכת, אנילא מהטיפוסים שיושבים ומסבירים לכל ערס שזה לא כת השטן... 7) אממ שואלת את אמא מה קרה... 8) אני מניחה שאת הנביא יחזקל, הוא ממש ענין אותי בהתגלות העצמות היבשות... 9) התקרה אלכסונית? אממ אנמי לא יודעת אמא שלי משוגעת צבעה את כל הבית בצהוב חול, לא מספיק שאני גרה בעיר מדברית גם כל הבית שלי חייב להיות צהוב חול?!?! 10) אירלנד, סיני, קמבודיה. 11) אוסף של פרות אני משערת, לפני שנתיים עבר עלי טרוף של פרות הייתי מפסלת אך ורק פרותף ומכל מקום שחברים שלי הלכו הביאו לי פרה או משהו קשור לפרה... 12) אממ אני הייתי אומרת 13, כל מה שקשור אליו בשבילי הוא טוב, זכיתי בזכותו פעמיים בלוטו (50 -60 שקל לצערי הרב אבל זה גם כסף, סבתי היתה אומרת) ובדובי מתוק... והוא פשוט מספר חיובי וטוב בשבילי. 13)אני לא יודעת אני משערת סביביות העשרים... אממ אני מתעניינת בדתות רבות ובינהם פגניות 3 שנים. בברכה אפלה ארוון

Remirat

New member
הממ...

הגיע הזמן באמת שגם אני אענה... 1. "אוו... פרפר... preaty..." ומסתכלת עליו עד שהוא נעלם. 2. אם אני עם לאפ טופ רצה למחסה. אם לא, מסתכלת לשמיים, מבקשת שהגשם הרציני לא יתחיל עד שאני אגיע למקום עם תקרה, וממשיכה הלאה. 3. ליסה ת´ייל, לורה פאוורס. 4. ישראל, אנגליה... ולא יודעת איפה עוד... 5. ישנה... אני אוהבת לישון. בעקרון את שוויין אני חוגגת בלילה. 6. "אולי..." *חיוך זדוני* 7. מחכה כמה שניות כדי לראות תגובה של אנשים. אם העולם לא התפוצץ, רצה לכיוון הפיצוץ (יוצאת מד"א) 8. אברהם. 9. על הקירות יש שני פוסטרים שתיארתי כבר בפורום (one, green man) 10. אירלנד, אנגליה, ניו זילנד. 11. קריסטלים מהר מירון, קקטוסים. 12. 3. לא בטוחה למה. 13. בערך 10-20 14. בערך 3 וחצי שנים.

L e s t a t

New member
אממ

1) אני מעיף בו מבט וחושב כמה יפה היא בריאתה של האלה הגדולה וממשיך ללכת. 2) אני נהנה מהמרגש של המים והולך אל עבר מקום בו הג´ל שלי לא יהיה בסכנת חיים. 3) Enya, Loreena Mckennitt. 4) אני לא מבין במעגלי אבנים מבחינה גאוגרפית. 5) מתעורר. 6) בדרך כלל אומר "לא, לשטניסטים יש מחומשים הפוכים". 7) זורק את הנעליים מהרגליים ומחפש סנה בוער. 8) ג´רלד גרדנר. 9) בדירה שלי זה יהיה נס אם בכלל אפשר לראות את הרצפה כי היא מכוסה בבלגן שלי ושל השותף שלי. 10) ברזיל, יפן ואירלנד. 11) יש לי אוסף ציורים (לא רק כאלו שאני ציירתי) על המחשב. 12) אין מספרים מסויימים שאני מעניק להם חשיבות יותר מהרגיל. 13) מספר מיתוסים סלביים, כמה מיתוסים קלטיים, קמצוץ מיתוסים בבליים, ממש מעט מיתוסים מצריים, שניים-שלושה מיתוסים יפניים ונראה לי שזהו.. למרות שיש לי בבית מספיק ספרי מיתולוגיות. אני לומד על פגניות כבר שנה וחצי בערך ואני וויקני רק כמה חודשים.

Lion_Heart

Well-known member
התשובות שלי

1) קריאת עונג מיידית, עוצר להתבונן, מושיט אצבע כדי שהפרפר ינחת עליה, אם הפרפר לא נוחת, ממשיך בתרכי העליזה ומודה לאמא אדמה על הנס הנפלא הזה. 2) מושיט את ידי ומנסה לתפוס כמה טיפות. אם אני ליד הבית, מביא מטרייה. אם לא, ממשיך ללכת תוך כדי מחשבה על התוצאות של הגשם - בגדים רטובים, וצמיחה חדשה. 3) אניה, ועוד כמה שאני לא זוכר שמות... 4) ישראל, אירלנד, אנגליה. 5) ישן. 6) לא... למה שטניסט? *חיוך תמים* 7) הסוף קרב! ווהוו!!! (או לחילופין, "was it good for you to?"... עשיתי את זה פעם...) 8) אברהם. 9) מערכת כוכבים זוהרים בחושך על התקרה 10) אירלנד, אנגליה, צרפת (דיסנילנד... לא פחות משבועיים) 11) קריסטלים. 12) 333. 13) דיי הרבה... 14) בערך שנה R.L.D

למעלה