נהנהו מזה שהיינו ביחד והיה מצחיק וכיף_ ההופעות היו לא משהו בכלל.... אפילו דיי מאכזבות
D dsol New member 28/3/06 #192 נהנהו מזה שהיינו ביחד והיה מצחיק וכיף_../images/Emo189.gif ההופעות היו לא משהו בכלל.... אפילו דיי מאכזבות
נהנהו מזה שהיינו ביחד והיה מצחיק וכיף_../images/Emo189.gif ההופעות היו לא משהו בכלל.... אפילו דיי מאכזבות
D dsol New member 29/3/06 #236 לא ../images/Emo122.gif_../images/Emo189.gif וצילי.... כן באתי בשביל מרסדס (וגם אטליז) והיה מבאס... הסולן של מרסדס מצחיק בטירוף אבל חבל שלא שמעו אותו שהוא שר וגם הקהל (אם אפשר לקרוא לזה ככה....בקושי היו אנשים) דיי לא שיתף פעולה ובאטליז בכלל לא שמעו את הסולנית וחבל מאווווווווד !
לא ../images/Emo122.gif_../images/Emo189.gif וצילי.... כן באתי בשביל מרסדס (וגם אטליז) והיה מבאס... הסולן של מרסדס מצחיק בטירוף אבל חבל שלא שמעו אותו שהוא שר וגם הקהל (אם אפשר לקרוא לזה ככה....בקושי היו אנשים) דיי לא שיתף פעולה ובאטליז בכלל לא שמעו את הסולנית וחבל מאווווווווד !
M MarishA M New member 29/3/06 #243 ../images/Emo221.gifשנים שלא כתבתי פה.. בשביל הנוסטלגיה היה דיי חרא הופעה אבל היה נחמד להירדם.. וואוו כמה ישנתי בהופעה הזאת,נהנתי. היה מצחיק. ולמי שאין לו מושג אני מירי,הייתי עם ירדן.
../images/Emo221.gifשנים שלא כתבתי פה.. בשביל הנוסטלגיה היה דיי חרא הופעה אבל היה נחמד להירדם.. וואוו כמה ישנתי בהופעה הזאת,נהנתי. היה מצחיק. ולמי שאין לו מושג אני מירי,הייתי עם ירדן.
M MarishA M New member 30/3/06 #249 ../images/Emo221.gifזה בערך פעם שניה שהפרוטקציות האלה מועילות למשו.. תשאלי את ירדן..