בוחרים שירים של בית ב-
אנשים

בוחרים שירים של בית ב-../images/Emo43.gif אנשים

אביב סביון מגיע לתפוז
אנשים!
הוא התחיל את דרכו (וכנראה גם סיים אותה) בתור המצחיקן והליצן של הווילה. האם אביב מתחרט על התנהלותו בבית? מי הוא חושב שינצח בתכנית? והאם הוא מתכנן "לתקוף" את איילה אחרי שהכל ייגמר? החל מ-15:30 אביב ישיב לשאלות בפורום האח הגדול. בואו לשאול אותו הכל: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2077&MessageId=136715402
זמן להצביע לשירי הבית למצעד של רשת ג'
אתם הצעתם בהמוניכם שירים עבריים מהממים שהזכירו לכם את הבית ומתוכם העלינו 50 לגמר. עכשיו הגיע הזמן להצביע ל-24 השירים הסופיים שיככבו במצעד! מה עושים? מקליקים כאן ובוחרים את השירים שהכי בא לכם לשמוע במצעד של רשת ג - הבית של המוסיקה הישראלית: http://www.tapuz.co.il/reshetgimel/
מה הייתם עושים אם הייתם פוגשים חבר מכוכב אחר? היכנסו לפורום מדע בדיוני ופנטזיה, ספרו לנו מה תעשו אם תיפגשו יום אחד עם יישות מכוכב אחר ואולי תזכו בכרטיס זוגי לסרט החדש והמצמרר הסוג הרביעי. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=161&MessageId=136735756
כחלק משיתוף הפעולה עם רדיו 103FM, אנו שמחים לבשר לכם שביום שישי הקרוב, תייעץ מיכל דליות, המוכרת לכולנו כ"סופר נני", תשיב לשאלות הגולשים בפורום עולים לכיתה א' בתכנית הרדיו שלה. והפעם ביום שישי הקרוב, בין השעות 10:00-12:00 תסביר מיכל איך מתמודדים עם ילד בכיתה א' שחושב שיודע ה-כ-ל ולכן לא מוכן להקשיב למורה בבית ספר. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1818&MessageId=136739526

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif ראיתי טוויילייט השני

בלי לראות את הראשון או לקרוא את הספרים ולמרות מה שאמרו לי הבנתי. אוה ואני טים ג'ייקוב
טיילר כזה חמוווווווווווווד

Because Of May

New member
אני היחידה שממש ממש ממש לא אהבה אותו? ../images/Emo6.gif.

+
. טוב, תכלס, זה גם הספר הרגוע ביותר בסדרה
. נוטוב.

Because Of May

New member
גרוע, נו, גרוע*** ../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif

אבל הוא גם רגוע באיזשהו מובן, אין בו אקשן בכלל
.

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifחזרתי מלונדון~ 3> ../images/Emo7.gif

$#%^&%$ היה כלכך כיייף ויפה וקרררר333333333333> אשכרה נהייתי חולה. D: ו-ו-ו- הצטלמתי עם ג'וני3> יצאתי מכוערת תחת אבל לא נורא~~~ [שששששש, אני לא אגלה לכם שהוא עשוי משעווה. עד כמה שידוע לכן, הצטלמתי עם ג'וני.
] ו-ו-~ קניתי המווווווווווון דברים. כגון כרית שעושה מסאג' לצוואר[XD], מחוך בטן יפה, נעלי פטיש$#%^&^^$%# מויניל, שחורות עם אבזמים ושרוכים, עם פלטפורמה של משהו כמו 20 ס"מ
קניתי אותן היום בבוקר[נו, אתמול בבוקר>>; אני כבר משהו כמו 22 שעות ערהXD] ו-ו-ו-~ את חתונת רפאיםXD שקניתי רק כי הייתי בתור לקופות כדי לשאול אם יש להם דיסקים של הלהקות הקוריאניות שלי [ואין להם
] והוא היה ממש מולי ועלה רק 5 פאונד שזה 30 ש"ח שזה בערך חצי ממה שזה עולה בארץXD אז קניתי. D: ו-ו-ו-ו- כן. אני צריכה ללכת לישון. X_X

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifתודה../images/Emo24.gif

חבל שפספסתי את המפגש, אני ממשממשממש מתגעגעת... ]: מתי אני אראה אתכן? זה ממש בוהו, אוף, לא הייתי במפגש מאז חנוכה שעבר... |:

Because Of May

New member
דאמ, לונדון *_______*. ../images/Emo109.gif

וואו, אני ממש שמחה שנהנית. אבל, תכלס, איך אפשר שלא להינות ב|הגש|פאקינג לונדון?!?! ;;. די אני מתגעגעת ;-; בכל אופן, כיף לך שנהנית, ותתחדשי על כל הדברים שקנית, הם נשמעים ממש מגניבולים ^^. וגם אני הצטלמתי עם ג'וני
.

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gifלונדון מושלמת../images/Emo99.gif

אני פשוט מאוהבת במקום הזה, לחלוטין
וכן הדברים שקניתי ממש מגניביםD: *לחלוטין מאוהבת במגפיים שלה*

dannyshadow

New member
הגעתי למסקנה שיש יותר מידי ערפדים. >_<

אני רואה עכשיו אנימה [שיש בה כמה בישים] ערפדים, ושומע כמה שירים של מכר שמשום מה נשמע שנכתבו על ערפד, אה וטווילייט.. מה נסגרXD.

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif ובכלל, ערפדים זה לא כזה מגניב.

-הולכת להיסקל לחלוטין- סתם, נו, ערפדים זה מגניב אבל... לאדעת זה מפריע לי שאנשים מייחסים לזה יותר ממה שזה. כאילו כן זה מגניב, זה נחמד, ויש לי דמות RPG שהוא ערפד והוא אחד הדמויות האהובות עלי שלי [
] אבל חלאס! אנשי זאב [אמיתיים, כן? כמו רמוס לופין מהארי פוטר, לא כמו ג'ייקוב מטוויילייטXD] יותר מגניבים3> ונקו בויז זה בכלל שלמות3> -אובססיית חתולים- ובכלל, קוריאנים זה יותר שווה. D:

dannyshadow

New member
XDDD נקו בויז

למה הלכת לצד הקוראני? תחזרי לצד היפני, יש לנו עוגיות אורז..

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifאה לא, חס וחלילה~ לא נטשתי יפנים,

אני אפילו הולכת להתחיל ללמוד יפנית בחודש הבאD: פשוט... כרגע הלהקה האהובה עלי[או לפחות זאת שאני שומעת 24/7] היא קוריאנית, ואני אוהבת עוד כמה להקות קוריאניות, אז אני נורא אוהבת קוריאנים~ בעיקר 13 קוריאנים ספציפיים מאוד
אבל אני גם אוהבת יפנים, אני אוהבת בעיקר יפנים למען האמתXD כאילו הם עדיין העם האסייתי האהוב עלי
יש להם את השפה הכי יפה וסרטים טובים ואנימות[שאני באמת צריכה לראותT_T לא ראיתי אנימה חדשה חוץ מהטאליה בכלל בזמן האחרון! ... ויש לי טסובאסה על המחשב שאני צריכה לראות ולא ראיתי. המפף.] ויש להם את מיאבי. שהוא, כזה, הכל. 3> .......... אני ממש צריכה לישון;; *מחבקת את הדיוידי של אטאק און דה פין אפ בויז והולכת לישון מאושרת*

dannyshadow

New member
קיהה את שומעת וויזואל קיי?D:

נייטמר וגאזט וVIDOLL וכאלה? אני ממש שמח שמצאתי מישהו ששומע ג'י ROCK ולא רק POP..^_^ אם את רוצה לראות משהו אני ממליץ על vampire knight, שאני בפרק 10 שלה בערך.. למרות שהיא די איטית וחלק מהזמן אני לא מבין מה קורה Oם אבל אולי תאהבי.

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifקצת, ממש טיפה~

כאילו, למען האמת עכשיו אני אכן שומעת יותר פופ מאשר רוק....
ברוק אני שומעת -בעיקר- מיאבי, וכל השאר זה רק שירים בודדים של להקות... נניח אני שומעת את דה וורלד של נייטמר [נו, הפתיח של דת'נווט
] אבל כל שאר השירים שלהם קצת פחות... לאדעת, האמת שדי נטשתי את הג'יירוק. כאילו, חוץ ממיאבי שהוא היה הזמר האהוב עלי עוד מאז שהתחלתי לשמוע מוזיקה יפנית~ אני עכשיו שומעת יותר פופ [אראשי למשל~] ושירים רנדומאלים מאנימות וכאלה שהיו בג'יירוקים[לא בשניים האחרונים אלא באלה שהיו לפני, כי חברה שלי הייתה אחראית על הפלייליסט אז והיא שלחה לי את השיריםXD] וכזה~ אבל שוב, כרגע אני שומעת הכי הרבה קוריאנים~ כאילו, להקה קוריאנית ספציפית [סופר ג'וניור~3>] ועוד כמה להקות קוריאניות אחרות שאני שומעת שירים בודדים.. D: וכמה פרקים יש לוואמפייר נייט? אין לי כוח למשהו עם יותר מדי פרקיםXD גם ככה יש לי מלא דברים על המחשב שעוד לא ראיתי ואני צריכה לראות... [טסובאסה, למשל. ובאפיO_ם ואיזו דרמה קוריאנית שהצלחתי להוריד רק חלק מהפרקים ואני מחכה נואשות שהשאר ירדו אבל הם לא;;] ובא לי יאוי]: או משהו שקרוב ליאוי.
מזמן לא ראיתי, האמת.
אלא אם כן מחשיבים את הטאליה.

A Kiss To Kill

New member
שאלללווןן!! קולולולו ../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif../images/Emo228.gifפיה|

שם: תאריך לידה: אזור מגורים: אוהב את המקום שאתה גר בו? היית רוצה לעבור למקום אחר? לאן? מקצוע אהוב? מקצוע שנוא? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 20 שנה? אתה מרוצה מעצמך? אם היית יכול, מה היית משנה בעצמך? אם הייתה לך מכונת זמן, לאן היית חוזר? היית משנה משהו או סתם מסתכל? אמרת פעם "אני אוהב אותך" ולא התכוונת לזה באמת? האם השתנית ה3-4 שנים האחרונות? מה השתנה בך? זה טוב או רע? אתה בן אדם שאומר הכל בפנים או שומר בפנים? מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני? מה הדבר הכי מושך בעייניך? מה יגרום לך לא לרצות להיות עם בן אדם? מאמין במערכת יחסים וירטואלית? יצא לך להיות באחת כזאת? מאמין באהבה ממבט ראשון? נשבר לך פעם הלב? האם פעם שיחקת את עצמך ישן רק כדי לשמוע מה אנשים שלידך אומרים? מתי....? מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? מתי בפעם האחרונה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מתי בפעם האחרונה בכית? מתי בפעם האחרונה קיבלת חיבוק דוב? מתי בפעם האחרונה נתת למישהו חיבוק דוב? מתי היית בחו"ל בפעם האחרונה? מתי הצטרפת לפורום? מתי בפעם האחרונה כלכך צחקת עד שירדו לך דמעות? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל שיר? מתי בפעם האחרונה ראית טלויזיה? קולה או קולה זירו? ספרייט או דייט ספרייט? שוקולד לבן או שוקולד שחור? מסטיק בטעמי פירות או מסטיק בטעם מנטה? סרט עם חברים או עם בן זוג? לצאת למועדון או ללכת לראות סרט? לרקוד או לשבת? לדבר או לשתוק? לצחוק או לבכות? לישון או להיות ער? להגיד את כל האמת בפרצוף או לשמור בפנים? לשקר כשצריך או תמיד להגיד את האמת גם כשהיא לא נעימה? חופר או לא חופר?
חח טוב, זהו, השיעמום.. יאללה תענווווווווווווו

עד שהדוד יתחמםD: ../images/Emo223.gif

שם: עדי. תאריך לידה: 14.12.90 אזור מגורים: נתניה. אוהב את המקום שאתה גר בו? כן. היית רוצה לעבור למקום אחר? לא. לאן? - מקצוע אהוב? אנגלית, ספרות, לשון.
מקצוע שנוא? היסטוריה, גיאוגרפיה. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 20 שנה? לא רואה. אתה מרוצה מעצמך? לא. אם היית יכול, מה היית משנה בעצמך? כמעט הכל. אם הייתה לך מכונת זמן, לאן היית חוזר? לא הייתי חוזרת אחורה, רק עוברת לעתיד. היית משנה משהו או סתם מסתכל? אין מה להסתכל, כי הכל אני זוכרת. אבל אם כבר אז הייתי משנה המון. בוא נגיד שהייתי חזורת ללידה שלי ככה... |חושב| אמרת פעם "אני אוהב אותך" ולא התכוונת לזה באמת? לא. האם השתנית ה3-4 שנים האחרונות? כן. מה השתנה בך? אין לי כוח,נו. זה טוב או רע? שניהם. אתה בן אדם שאומר הכל בפנים או שומר בפנים? שומר. מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני? אופי, יחס. מה הדבר הכי מושך בעייניך? עיניים, מבטים, חיוך. מה יגרום לך לא לרצות להיות עם בן אדם? התנשאות, אובר ביטחון. מאמין במערכת יחסים וירטואלית? כן. יצא לך להיות באחת כזאת? לא. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא. [תמיד הייתי אומרת כן אבל רק לאחרונה קלטתי שזה נורא טיפשי אהבה ממבט, כי דאמ, מתאהבים באופי וזה לא בדיוק מובן במבט ראשון.
] נשבר לך פעם הלב? כן, אבל לא מאהבה. האם פעם שיחקת את עצמך ישן רק כדי לשמוע מה אנשים שלידך אומרים? כן. מתי....? מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? - מתי בפעם האחרונה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לבנות במפגש אולי. XD מתי בפעם האחרונה בכית? די מזמן.. כבר הבנתי שאין טעם. מתי בפעם האחרונה קיבלת חיבוק דוב? אני מקבלת כל יום מהילדים בגן חיבוק ענקי.
מתי בפעם האחרונה נתת למישהו חיבוק דוב? כנ''ל. מתי היית בחו"ל בפעם האחרונה? אף פעם לא הייתי. מתי הצטרפת לפורום? ינואר 2007. מתי בפעם האחרונה כלכך צחקת עד שירדו לך דמעות? ממש מזמן.. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל שיר? בכיתי רק פעם אחת מ-דיסנצ'אנטד, אני יותר נוטה ללהיות עצובה פתאום משירים מאשר לבכות, וזה משהו שקורה כמעט כל יום. מתי בפעם האחרונה ראית טלויזיה? שלישי שעבר אולי.
קולה או קולה זירו? נו באמת.
ברור שקולה. ספרייט או דייט ספרייט? כלום. שוקולד לבן או שוקולד שחור? חום, לא שחור. XD מסטיק בטעמי פירות או מסטיק בטעם מנטה? פירות. סרט עם חברים או עם בן זוג? חברים. לצאת למועדון או ללכת לראות סרט? שניהם אחלה. לרקוד או לשבת? לשבת. לדבר או לשתוק? די קשה לי לענות על זה.. לצחוק או לבכות? לצחוק. לישון או להיות ער? לישון. להגיד את כל האמת בפרצוף או לשמור בפנים? הייתה שאלה כזו כבר, לא? לשקר כשצריך או תמיד להגיד את האמת גם כשהיא לא נעימה? לשקר. חופר או לא חופר? לא.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif כי משעמם ואין לי כוח לשיעורים XD

שם: קארין. תאריך לידה: 31.5.93 אזור מגורים: אשדוד. אוהב את המקום שאתה גר בו? בתכלס הוא סבבה. :) היית רוצה לעבור למקום אחר? כן. לאן? ארה"ב.. אבל לא עכשיו, בעוד כמה שנים.
מקצוע אהוב? טוב זה הולך ככה - אני מאוד אוהבת את השפה האנגלית אבל השיעורים הם קטסטרופה. יש לי מוגבר מנהל וכלכלה שמנהל אני שונאת אבל כלכלה הולך סבבה ושנה הבאה נלמד חשבונאות שאני מאוד אוהבת, קאפיש?
מקצוע שנוא? הכל.
איפה אתה רואה את עצמך בעוד 20 שנה? אין לי מושג.
זה עצוב >< אתה מרוצה מעצמך? לא. אם היית יכול, מה היית משנה בעצמך? שלא נתחיל. אם הייתה לך מכונת זמן, לאן היית חוזר? לשביתה שהייתה שבה הכרתי את כולכן, תקופה מדהימה.
למרות שהתקופה הנוכחית גם לא רעה.
היית משנה משהו או סתם מסתכל? מסתכלת, אני חושבת שהתקופה הזו מאוד עזרה למי שאני כיום.
אמרת פעם "אני אוהב אותך" ולא התכוונת לזה באמת? לא חושבת.
אני לא סתם אגיד את זה כמו שאני לא רוצה שסתם יגידו לי את זה. האם השתנית ה3-4 שנים האחרונות? כן. מה השתנה בך? אני פחות ביישנית, קצת יותר עם ביטחון. זה טוב או רע? זה מעולה. XD אומנם צריך יותר ממה שעכשיו, אבל זה כבר קשור להערכה עצמית. אתה בן אדם שאומר הכל בפנים או שומר בפנים? תלוי. יש דברים שלמשל לחברות שלי אני אומרת בפנים בלי להתחשב, אם זה על התנהגות או דברים אחרים, כמובן שעם טאקט ובלי לפגוע (וואלה, לזה אני קוראת חברה אמיתית
) אבל דברים שקשורים אליי אני מאוד מופנמת. מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני? עיניים, הפנים בכלליות, הגישה שלהם. מה הדבר הכי מושך בעייניך? אין לי מושג. XD מה יגרום לך לא לרצות להיות עם בן אדם? במערכת יחסים? רכושנות וקנאות, חוסר כבוד וכנות, אגו מנופח וכדומה.
מאמין במערכת יחסים וירטואלית? לא ממש. יצא לך להיות באחת כזאת? לא. מאמין באהבה ממבט ראשון? במשיכה ואולי גם בקליק שנוצר כן, אבל באהבה רצינית לא, כי מתאהבים באופי. נשבר לך פעם הלב? לא. האם פעם שיחקת את עצמך ישן רק כדי לשמוע מה אנשים שלידך אומרים? חחחחח כן, עם המשפחה.
מתי....? מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? לא הייתה.
מתי בפעם האחרונה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לחברות כנראה.
מתי בפעם האחרונה בכית? לא זוכרת.
מתי בפעם האחרונה קיבלת חיבוק דוב? אני חושבת שממכן ביום רביעי.
מתי בפעם האחרונה נתת למישהו חיבוק דוב? כנ"ל. מתי היית בחו"ל בפעם האחרונה? לפני 4-5 שנים.
מתי הצטרפת לפורום? סוף יולי 2007. מתי בפעם האחרונה כלכך צחקת עד שירדו לך דמעות? שלישי בלילה. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל שיר? שמעתי את MCR באייפוד אתמול, וקראתי את הליריקס ונזכרתי כמה אני אוהבת אותם, אבל לא בכיתי, עמדו לי דמעות בעיניים קצת, נו מן התרגשות כזאת. מתי בפעם האחרונה ראית טלויזיה? אתמול. טוב מה הייתי ברמת גן ולא היה מה לעשות.
קולה או קולה זירו? איכ. ספרייט או דייט ספרייט? אף אחד.
שוקולד לבן או שוקולד שחור? שחור. מסטיק בטעמי פירות או מסטיק בטעם מנטה? נראלי מנטה. הטעם נשאר להרבה זמן.
סרט עם חברים או עם בן זוג? כשיהיה בן זוג אני אדע לענות. XD אז כרגע עם חברים.
לצאת למועדון או ללכת לראות סרט? לא יודעת. לרקוד או לשבת? בעיקרון לרקוד, אבל לפעמים כיף לשבת ולהיות עם השקט שלי.
לדבר או לשתוק? לדבר כשיש על מה, לשתוק כשאין.
לצחוק או לבכות? לצחוק. ^^ לישון או להיות ער? לישון כשממש עייפים או משעמם וכן זה קרה לי שהלכתי לישון 4 שעות משיעמום.
ולהיות ער כשיש בשביל מה.
להגיד את כל האמת בפרצוף או לשמור בפנים? להגיד, עדיף. לשקר כשצריך או תמיד להגיד את האמת גם כשהיא לא נעימה? זה אותו דבר.
לומר את האמת בלי לפגוע ועם טאקט מן הסתם.
חופר או לא חופר? לא, העביר לי את הזמן. XD

למעלה