בוחרים שירים של בית ב-
אנשים

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifלא שמישהו יקרא את זה

שם: עטר תאריך לידה: 20.2.1992 אזור מגורים: תל אביב אוהב את המקום שאתה גר בו? בחורף, כן. או בתוך מבנה סגור עם מזגן של 16 מעלות. בקיץ, בחוץ, לא. היית רוצה לעבור למקום אחר? כן. לאן? לונדון, אני מקווה. או כל עיר אחרת באנגליה. או לברלין/פריז/רומא. או ליפן/קוריאה/סין. אבל הכי ללונדון. [ובשלושה מקומות האחרונות עוד לא הייתי אז אני לא יודעת עד כמה אני באמת רוצה לגור שםXD] מקצוע אהוב? צרפתית, פסיכולוגיה, סוציולוגיה, וקצת אזרחות:) מקצוע שנוא? מתמטיקה והיסטוריה- את שניהם סיימתי תודה לאל. וספרות אבל רק בגלל המורה הטיפשה שלי. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 20 שנה? אני יודעת? בלונדון, אני מקווה, עם בעל גבוה בלונדיני ועשיר עם מבטא בריטי ושלושה חתולים. או יותר. O_ם אתה מרוצה מעצמך? לא אם היית יכול, מה היית משנה בעצמך? אמ, הכל? אם הייתה לך מכונת זמן, לאן היית חוזר? יש הרבה נקודות בחיים שלי שהייתי חוזרת אליהם כדי לשנות משהו. אני לא יודעת, אולי בכלל לאף אחת מהן. היית משנה משהו או סתם מסתכל? ממ... אני מניחה שהייתי משנה. בחלק מהמקרים. או משהו. אמרת פעם "אני אוהב אותך" ולא התכוונת לזה באמת? לא שזכור לי. האם השתנית ה3-4 שנים האחרונות? חחחחחחחחחחחחחח קראתי האם השתנת. ואני כזה, "ברור שהשתנתי, מה נראה לכם?" LOL -שיעול- כן, השתנתי המון. לרעה, בעיקר. אבל קצת לטובה. ואז לרעה שוב. מה השתנה בך? אמ. לא יודעת. לא זוכרת. בלעכס. זה טוב או רע? כמו שאמרתי- השתניתי לרעה, ואז לטובה, ואז לרעה שוב. ועכשיו אני חושבת שאני רעה. אתה בן אדם שאומר הכל בפנים או שומר בפנים? אמ, זה תלוי בסיטואציה. ובבן אדם. מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני? שיער ועינייםXD בעיקר שיער אבל. וגובה. מה הדבר הכי מושך בעייניך? שיער יפה, גובה, עיניים, כתפיים, צוואר, ידיים... ומבטא. P: ואופי כמובן. מה יגרום לך לא לרצות להיות עם בן אדם? אם הוא יגרום לי להרגיש רע. מאמין במערכת יחסים וירטואלית? לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא. הייתי שם, זה לא הולך, זה סתם מפתח אצלך תקוות שאחר כך לא יתממשו. ממש, אבל ממש לא. יצא לך להיות באחת כזאת? כמו שאמרתי, כן. >>; ובואו נגדיר את זה ככה- אני גרתי בניו יורק, היא גרה בישראל. בעיה? כן. >>; מאמין באהבה ממבט ראשון? לא קרה לי. נשבר לך פעם הלב? כן... האם פעם שיחקת את עצמך ישן רק כדי לשמוע מה אנשים שלידך אומרים? אולי, לא זוכרת.
מתי....? מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? אמ. אני לא מחשיבה את הראשונה-ראשונה כי היא הייתה רנדומאלית נורא עם מישהי שאני לא מכירה. וזה היה בחופש בין כיתה ח' לט'. הנשיקה השנייה [והאחרונה] הייתה גם כן רנדומאלית, אבל עם מישהי שאני מכירה. בכנס אנימה שהיה בחופש בין כיתה... י' לי'א? כן. ו,אמ, זהו. מתי בפעם האחרונה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אה, לפני משהו כמו חודש. הוצאתי מהלב את כל מה שהרגשתי בארבע-חמש שנים האחרונות בערך, ומאז אני כבר לא חושבת עליה. ובקושי מדברת איתה, כי צבא זה חראXD מתי בפעם האחרונה בכית? אה, לא זוכרת.
אולי בזמן האחרון, אולי לפני יותר. לא זוכרת. O: מתי בפעם האחרונה קיבלת חיבוק דוב? אה, אני שונאת חיבוקים. אבל אני חושבת שאתמול, אמא שלי חיבקה אותי ברנדומאליות. מתי בפעם האחרונה נתת למישהו חיבוק דוב? אני מניחה שלפני יומיים כשנחתתי ואמא הכריחכה אותי לחבק אותה. מתי היית בחו"ל בפעם האחרונה? חחחחחח שבוע שעבר
מתי הצטרפת לפורום? אמ, לא זוכרת.
נראה לי... כיתה ט'/י'? משהו כזה? מתי בפעם האחרונה כלכך צחקת עד שירדו לך דמעות? וואו, לא זוכרת
אבל זה קורה לפעמים. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל שיר? אה, אני חושבת שלפני חודש בערך. אולי פחות. מתי בפעם האחרונה ראית טלויזיה? לפני בערך שעה?XD קולה או קולה זירו? קולה ספרייט או דייט ספרייט? אפחד. שוקולד לבן או שוקולד שחור? חום
אבל בין לבן לשחור, אז לבן. מסטיק בטעמי פירות או מסטיק בטעם מנטה? מנטה בטעם פירות^^ [נו, איירווייבס~ ה-ממש- חריפים3>] סרט עם חברים או עם בן זוג? ... חברים? לא יצא לי ללכת עם בן זוג. לצאת למועדון או ללכת לראות סרט? סרט~ לרקוד או לשבת? לשבת ולבהות. לדבר או לשתוק? חחחחחחחחחח לדבר
לפעמים. תלוי בסביבה
לצחוק או לבכות? לצחוק? לישון או להיות ער? ... לא יודעת. להגיד את כל האמת בפרצוף או לשמור בפנים? תלוי במקרה לשקר כשצריך או תמיד להגיד את האמת גם כשהיא לא נעימה? תלוי במקרה חופר או לא חופר? חופר

יאללה, שיעמום. ../images/Emo3.gif../images/Emo189.gif

שם: קארין D: תאריך לידה: 18 לפרבואר, 1993 אזור מגורים: תל אביב סיטי
אוהב את המקום שאתה גר בו? לא.
היית רוצה לעבור למקום אחר? כע. *_* לאן? ניו יורק, לונדון, טוסקנה, פריז... D: מקצוע אהוב? היסטוריה.
מקצוע שנוא? מתמטיקה, לשון.
איפה אתה רואה את עצמך בעוד 20 שנה? זוכה באוסקר? גראמי? עובדת החודש בטיב טעם חיפה? הכל יכול לקרות.
אתה מרוצה מעצמך? נופ. אם היית יכול, מה היית משנה בעצמך? באמת שאין לי מושג, זה די מעורפל. אם הייתה לך מכונת זמן, לאן היית חוזר? וואי, שנות ה-80 כל כך. היית משנה משהו או סתם מסתכל? מה סתם מסתכל?
הייתי מצטרפת לעשור! אמרת פעם "אני אוהב אותך" ולא התכוונת לזה באמת? כן. האם השתנית ה3-4 שנים האחרונות? כן. מה השתנה בך? התבגרתי. זה טוב או רע? טוב ורע באסקפטים שונים. אתה בן אדם שאומר הכל בפנים או שומר בפנים? גם וגם. מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני? עיינים. מה הדבר הכי מושך בעייניך? חוש הומור, אינטלגנציה. מה יגרום לך לא לרצות להיות עם בן אדם? אמ.
תכלס, לא יודעת. מאמין במערכת יחסים וירטואלית? לא. יצא לך להיות באחת כזאת? כן. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא. נשבר לך פעם הלב? כן. האם פעם שיחקת את עצמך ישן רק כדי לשמוע מה אנשים שלידך אומרים? כן. מתי....? מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? גיל 9. כן, עם לשון. ~.~ מתי בפעם האחרונה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כרגע, לאימי.
מתי בפעם האחרונה בכית? היום בבוקר. מתי בפעם האחרונה קיבלת חיבוק דוב? יום רביעי.
מתי בפעם האחרונה נתת למישהו חיבוק דוב? יום רביעי.
מתי היית בחו"ל בפעם האחרונה? לא היה כזה דבר.
מתי הצטרפת לפורום? אמ. עדי? התואילי בטובך לעזור לי עם שאלה זו?
לפני איזה שנתיים וחצי, שלוש שנים, נראלי. מתי בפעם האחרונה כלכך צחקת עד שירדו לך דמעות? שבוע שעבר, מתישהו. ראיתי whose line is it anyway.
מתי בפעם האחרונה בכית בגלל שיר? לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה ראית טלויזיה?
. באמת שלא זוכרת. XD אני לא רואה טלוויזיה. קולה או קולה זירו? קולה זירווווווווווווווווווו, כל הדרךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך.
ספרייט או דייט ספרייט? דיאט* ספרייט.
שוקולד לבן או שוקולד שחור? שוקולד שחור?
יענו, חלב? או מריר? בכל מקרה אני מעדיפה שוקולד לבן. XD מסטיק בטעמי פירות או מסטיק בטעם מנטה? פירות. איכ מנטה. |מקיא| סרט עם חברים או עם בן זוג? אמא שלי.
לצאת למועדון או ללכת לראות סרט? סרט. לרקוד או לשבת? לרקוד. לדבר או לשתוק? לדבר. [גס] לצחוק או לבכות? לצחוק. לישון או להיות ער? להיות ער. להגיד את כל האמת בפרצוף או לשמור בפנים? לשמור בפנים. לשקר כשצריך או תמיד להגיד את האמת גם כשהיא לא נעימה? לשקר כשצריך. חופר או לא חופר? בכלל לא.
ציפיתי ליותר ממך, אמילי. |מנידהראשבשלילה|

הו וול..

שם: שמחה תאריך לידה: 15.1.92 אזור מגורים: חור חורי ביותר אי שם בצפון אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה לעבור למקום אחר? לא לאן? אמרתי לא!1 בעצם כן.. ארה"ב.. מקצוע אהוב? שיווק מקצוע שנוא? היסטוריה איפה אתה רואה את עצמך בעוד 20 שנה? עושה משהו שאני אוהבת אתה מרוצה מעצמך? לעיתים אם היית יכול, מה היית משנה בעצמך? אוהו יש הרבה אם הייתה לך מכונת זמן, לאן היית חוזר? ליסודיי היית משנה משהו או סתם מסתכל? סביר להניח שהייתי משנה כמה דברים פעוטים אמרת פעם "אני אוהב אותך" ולא התכוונת לזה באמת? אממ לא האם השתנית ה3-4 שנים האחרונות? כןן המון מה השתנה בך? נהיתי בנאדם יותר פתוח זה טוב או רע? טוב מאוד אתה בן אדם שאומר הכל בפנים או שומר בפנים? אומר את הרוב מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני? וואו אממ... גובה (תסביך ג'ירפות), פנים מה הדבר הכי מושך בעייניך? מה יגרום לך לא לרצות להיות עם בן אדם? אדישות יכולה לחרפן אותי מאמין במערכת יחסים וירטואלית? לא יצא לך להיות באחת כזאת? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? כן נשבר לך פעם הלב? כן האם פעם שיחקת את עצמך ישן רק כדי לשמוע מה אנשים שלידך אומרים? חחחחח כןן ברור מתי....? מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? לפני שנתיים מתי בפעם האחרונה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמן מתי בפעם האחרונה בכית? לפני שבוע מתי בפעם האחרונה קיבלת חיבוק דוב? היום מתי בפעם האחרונה נתת למישהו חיבוק דוב? היום מתי היית בחו"ל בפעם האחרונה? חופש גדול שנה שעברה מתי הצטרפת לפורום? שנתיים וחצי ככה מתי בפעם האחרונה כלכך צחקת עד שירדו לך דמעות? וואו קורה לי כל יום בערך מתי בפעם האחרונה בכית בגלל שיר? לפני חודש-חודשיים מתי בפעם האחרונה ראית טלויזיה? לפני שעתיים קולה או קולה זירו? זירו ספרייט או דייט ספרייט? דיאט שוקולד לבן או שוקולד שחור? שחור++ מסטיק בטעמי פירות או מסטיק בטעם מנטה? מנטה והכי חריף, בבקשה! סרט עם חברים או עם בן זוג? חברותP: לצאת למועדון או ללכת לראות סרט? מועדון! לרקוד או לשבת? לרקודדד לדבר או לשתוק? לפי הצורך לצחוק או לבכות? לפי הצורך לישון או להיות ער? לישון, מה השאלה בכלל?! להגיד את כל האמת בפרצוף או לשמור בפנים? להגיד לשקר כשצריך או תמיד להגיד את האמת גם כשהיא לא נעימה? לשקר אם אין ברירה אחרת חופר או לא חופר? לא ממש חח טוב, זהו, השיעמום.. יאללה תענווווווווווווו

Hadar way

New member
ויפידו

שם: הדר >< תאריך לידה:26.4.96 אזור מגורים:מרכז (?) אוהב את המקום שאתה גר בו? כה הוא נחמד :p היית רוצה לעבור למקום אחר? ניויורק *-* לאן? אהמ מקצוע אהוב? אין, אולי אומנות ומחשבים וכאלה מקצוע שנוא? היסטוריה, מדעים, ספרות, איפה אתה רואה את עצמך בעוד 20 שנה? בארהב אתה מרוצה מעצמך? לא אם היית יכול, מה היית משנה בעצמך? הכלללל - רציני אם הייתה לך מכונת זמן, לאן היית חוזר? 1406 סתם היית משנה משהו או סתם מסתכל? סתם מטיילת אמרת פעם "אני אוהב אותך" ולא התכוונת לזה באמת? לא האם השתנית ה3-4 שנים האחרונות? כה מה השתנה בך? אישיות מראה וכו' אני בגיל ההתבגרות כזה XD זה טוב או רע? ממ טוב אתה בן אדם שאומר הכל בפנים או שומר בפנים? שומר(ת) מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני? עיניים גם אצל בנות זה עיניים מה הדבר הכי מושך בעייניך?עיניים XD מה יגרום לך לא לרצות להיות עם בן אדם? אם הוא נחמד אבל אם אני לא מכירה אותו אם הוא יפה *שיטחיות* מאמין במערכת יחסים וירטואלית?לא, ובכלל זה נשמע רע זה כמו "עיר וירטואלית" יצא לך להיות באחת כזאת? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? כה נשבר לך פעם הלב? לא האם פעם שיחקת את עצמך ישן רק כדי לשמוע מה אנשים שלידך אומרים? כן דא וגם כדי שההורים לא יגלו שאני במחשב מתי....? מידי פעם בפעם מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? לא הייתה :X מתי בפעם האחרונה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא אמרתי... מתי בפעם האחרונה בכית? אני מניחה שהיום או אתמול מתי בפעם האחרונה קיבלת חיבוק דוב? מזמן :/ מתי בפעם האחרונה נתת למישהו חיבוק דוב? מזמן, אוף אני אוהבת חיבוקים! מתי היית בחו"ל בפעם האחרונה? בסוכות! והיה ממש מדהים מתי הצטרפת לפורום? ממ אני חושבת שבחופש הגדול או שזה היה אחרי? מתי בפעם האחרונה כלכך צחקת עד שירדו לך דמעות? לא מזמן מתי בפעם האחרונה בכית בגלל שיר? כל הזמן כזה מתי בפעם האחרונה ראית טלויזיה? לפני שעתיים קולה או קולה זירו? דיאט קולה ספרייט או דייט ספרייט? דיאט שוקולד לבן או שוקולד שחור?שחור דא מסטיק בטעמי פירות או מסטיק בטעם מנטה? הכל סרט עם חברים או עם בן זוג? חברים לצאת למועדון או ללכת לראות סרט? לא יודעת לרקוד או לשבת? לרקוד לדבר או לשתוק?לדבר לצחוק או לבכות?זה כמו להחליט איזה אחות אני אוהבת יותר לישון או להיות ער? לישון להגיד את כל האמת בפרצוף או לשמור בפנים? להגיד רק שאני לא יכולה לשקר כשצריך או תמיד להגיד את האמת גם כשהיא לא נעימה? לשקר שצריך חופר או לא חופר? חופר

20dollarnosebleed

שם: מרים תאריך לידה: 26.9.90 אזור מגורים: אילת אוהב את המקום שאתה גר בו? פחות או יותר היית רוצה לעבור למקום אחר? כן לאן? למרכז. ואם ממש מרחיקים, אז אולי לחו"ל לתקופה מקצוע אהוב? לא זוכרת מקצוע שנוא? מתמטיקה איפה אתה רואה את עצמך בעוד 20 שנה? לא יודעת, רחוק לי מדי אתה מרוצה מעצמך? לא אם היית יכול, מה היית משנה בעצמך? 90% ממני אם הייתה לך מכונת זמן, לאן היית חוזר? להתחלה היית משנה משהו או סתם מסתכל? משנה הרבה אמרת פעם "אני אוהב אותך" ולא התכוונת לזה באמת? לא אמרתי אני אוהבת אותך האם השתנית ה3-4 שנים האחרונות? כן מה השתנה בך? כמעט הכל זה טוב או רע? רע אתה בן אדם שאומר הכל בפנים או שומר בפנים? שומרת הכל בפנים מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני? פנים מה הדבר הכי מושך בעייניך? פנים/עיניים יפות מה יגרום לך לא לרצות להיות עם בן אדם? אם לא אוהב חיות מאמין במערכת יחסים וירטואלית? לא יצא לך להיות באחת כזאת? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? לא נשבר לך פעם הלב? לא האם פעם שיחקת את עצמך ישן רק כדי לשמוע מה אנשים שלידך אומרים? כן מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? לא הייתה מתי בפעם האחרונה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אף פעם מתי בפעם האחרונה בכית? לפני שבועיים פחות או יותר מתי בפעם האחרונה קיבלת חיבוק דוב? היום מתי בפעם האחרונה נתת למישהו חיבוק דוב? לא זוכרת מתי היית בחו"ל בפעם האחרונה? פולין אם אני לא טועה, לפני שנה מתי הצטרפת לפורום? מלא זמן, לא זוכרת בדיוק מתי בפעם האחרונה כלכך צחקת עד שירדו לך דמעות? לפני שבוע וחצי משהו כזה מתי בפעם האחרונה בכית בגלל שיר? מתישהו לפני שבועיים נראה לי מתי בפעם האחרונה ראית טלויזיה? לפני חצי שעה קולה או קולה זירו? קולה ספרייט או דיאט ספרייט? ספרייט שוקולד לבן או שוקולד שחור? שחור מסטיק בטעמי פירות או מסטיק בטעם מנטה? מנטה סרט עם חברים או עם בן זוג? חברים לצאת למועדון או ללכת לראות סרט? סרט לרקוד או לשבת? לשבת לדבר או לשתוק?עדיף לי לשתוק לצחוק או לבכות? לצחוק לישון או להיות ער? לישון להגיד את כל האמת בפרצוף או לשמור בפנים? לשמור בפנים לשקר כשצריך או תמיד להגיד את האמת גם כשהיא לא נעימה? תלוי במצב חופר או לא חופר? האמת שלא ממש

למעלה