בוטלה הגבלת הגיל במופע האיחוד!

double M

New member
בוטלה הגבלת הגיל במופע האיחוד!

כן כן, שמעתם נכון. כל מי שרוצה מוזמן לבוא, ולקנות כרטיסים מוזלים, ניתן לפנות אליי במסרים או באייסקיו מספר 117947401. תודה ושלום.

בהביבו

New member
יותר נכון לומר ש..

הדבר לא בוטל. הדבר ביכלל לא היה קיים, וזו רק שמועה שהופצה. אתם יודעים.. אנשים שקשה להם. שמועות....
בכל אופן אני מקווה שכולם ייהנו.

choul

New member
לא רק!!!!!כולם לדעת

לפי זה אנחנו יכולים להבין: double m emgee לא יחצ"נים עובדה שהם לא ידעו שזאת סתם שמועה ולא אמרו שזאת טעות

double M

New member
אני כן יחצ"ן וגם אמג'י....

הייתה אי הבנה קטנה, אבל זה הסתדר. אין הגבלת גיל, וכל מי שרוצה לקנות יכול לפנות אליי. יום נעים...

choul

New member
אז למה כתבת שהיא בוטלה

כשהיא לא הייתה מהתחלה

The Macker Girl

New member
בואנה, חבר'ה, נסחפתם...

למה שהם יעבדו עליכם? אמרו שיש הגבלת גיל (ולא רק דרך היחצ"נים שמעתי את זה) כנראה בגלל שזה מה שהיינקין החליטו... שב"ק כנראה החליטו שלא מתאים להם. סביר להניח שזו הייתה אי הבנה בין הספונסרים למארגני ההופעה, זו לא המצאה של היחצ"נים (תחשבו על זה שאין להם סיבה להמציא דבר כזה, כי זה מצמצם להם את המכירות.... ואת הרווחים)

choul

New member
זאת כן

יש לי מקורות גם אם הם יחצ"נים הסיפור שהמצאת היה ממש לא נכון אבל מה אני אגיד אני פשוט רוצה להבין איך הם נהיו יחצ"נים אם הם לא יודעים כלום ומה?לא קראת בפורום שבק?השמועה מוטעית אם הם יחצ"נים הם צריכים לדעת אבל מי אני שאגיד שהם לא

The Macker Girl

New member
קראתי בפורום שב"ק

אבל אתה צריך להבין שלא שבק שולחים את היחצ"נים באופן אישיש למכור כרטיסים, וזה מה שהמארגנים (בראשם היינקין) אמרו ליחצ"נים. את השמועה הפיצו המארגנים, לא אף אחד אחר...

choul

New member
אבל

אף אחד לא אמר לך את זה ודי נראה לי הויכוח הזה לא ייגמר ביי ויכוח *נזרק לפח* מה קורה צליל?

סיונול

New member
אל תגיד שאנלא מועילה!!

כרטיס עולה 100... או 99 במכירה מוקדמת חחחחחח אה ואם אתה רוצה אני והדר הולכות לקנות תביא כסף ונקנה גם לך...

למעלה