את עוד לא יודעת עד כמה...
ס סיונול New member 15/6/03 #28 לא.. טעות בידייך!!! סיון באה והדר נמצאת לידה בטעות במקרה. או כי סתם היא כל כך רוצה להיות לידה אז היא הרשתה לה כי היא כל כך חמודה... וכו'... קפיש??
לא.. טעות בידייך!!! סיון באה והדר נמצאת לידה בטעות במקרה. או כי סתם היא כל כך רוצה להיות לידה אז היא הרשתה לה כי היא כל כך חמודה... וכו'... קפיש??
D double M New member 15/6/03 #19 כמו שהמועילה ציינה, המחיר הוא 99... ואם אתה רוצה לקנות אני כנראה אהיה בג'י ביום שלישי. חפש אותי בין הקיוסק למדרגות.
כמו שהמועילה ציינה, המחיר הוא 99... ואם אתה רוצה לקנות אני כנראה אהיה בג'י ביום שלישי. חפש אותי בין הקיוסק למדרגות.
L Little MC New member 15/6/03 #22 אם אני משחד אותך בטוסט אתה מוריד לי ת'מחיר?.. אני אפילו יעשה לך פריסטייל..
D double M New member 15/6/03 #26 שמע... תביא גם את השני, מה שמו. ותעשו לי ביצוע מיוחד של "ליטל וואט, אנמי וואט" וישמצב להנחה בקטנות. אבל תארגן גם את שיידי שיעשה את "אנג'לינה"...
שמע... תביא גם את השני, מה שמו. ותעשו לי ביצוע מיוחד של "ליטל וואט, אנמי וואט" וישמצב להנחה בקטנות. אבל תארגן גם את שיידי שיעשה את "אנג'לינה"...