בוטל הטיול של השאנטי

yasigal

New member
בוטל הטיול של השאנטי ../images/Emo113.gif ../images/Emo186.gif

בעיקר בגלל הקור וגם בגלל הגשם, מתנצלים בשם מזג האויר. הטיול ידחה!
יום נעים לכולם מתחת לפוך צביקה וסיגל

יופי../images/Emo70.gif הודעתם על זה מאוחרי מדי ../images/Emo46.gif

כל המשוגעים
שלא קיבלו את ההודעה ב-6:30 בבוקר נפגשו (שלושה חבר'ה מאיזור מודיעין, טלטק, רוני, דניאלה בחור, בחור מהשאנטי שאני לא זוכר את שמו, דפי ואני) ויצאו לעשות מסלול חילופי 21K כחול. התבוצצנו ממש על ההתחלה
וחזרנו בכביש למכוניות. חבורה מצומצמת ניסתה לעשות סינגל באיזור - אנחנו חזרנו
... היה בוצי ומבאס...

היי ראינו אתכם, ../images/Emo13.gif

בסביביות 7:20 בבוקר בכניסה לפארק קנדה, שותים קפה. אנחנו היינו בדרך לניווט.

IlanShacham

New member
חבל, דווקא מסלול פיצוץ ../images/Emo13.gif

לא עשינו את החלק של פארק קנדה, אבל יצאנו הבוקר (6:45) כמה אמיצים משער הגיא לנווה אילן וחזרה בדרך המשלטים. אמנם פה ושם יש כתמי בוץ במסלול, אבל בסה"כ מסלול מצוין גם אחרי גשם (תגידו את זה לשרשרת שלי שתפסה קצת בוץ ונקרעה בדרך...).

Greg jinji

New member
ואכן../images/Emo122.gif

עשינו את הסינגל- מאוד יפה עם הרבה קפיצות. אני ,כמובן. לא יכון לגמור מסלול בלי איזה נפילה טובה(היה הרבה מידי מדרגות והניסיון שלי
) לפחות לא שברתי כלום(אני מקווה)

תודות על ההודעה בזמן קבוצת "ישנתי"

0730 התכנסות - 0743 הודה בפרום, ואני לא הבאתי לטיול את המחשב הנייד שלי
בעתיד לרשימת הציוד לטיול של קבוצת "ישנתי" רישמו לפניכם: 1. מחשב נייד 2. סוללה רזרבית 3. חיבור סלולארי לפס הרחב. 4. אפשרות חלופית לסעיף 3, נתב אלחוטי בבית וחיבור מהיר לרכב. נב - הכי חשוב מסלול חלופי!!!!! איתי

talctalc

New member
אחחח.....איזה סינגל משובח

דניאלה גרג ארז רוני ואני נשארנו לסנגל קצת... אחלה ירידה, מרוצפת בקפיצות מהנות והרבה הרבה ירוק... עשינו את הסינגל פעמיים, והלכנו להתחמם אצל הלבנוני עם חומוס טעים וקפה מצויין. מה אומר לכם, אני נהנתי המווווווווווווווווון

talctalc

New member
תצרך לקחת אותי איתך ../images/Emo123.gif

אבל עד אז, עלה ברכיבה עם הכביש מעלה, כאשר תגיע להתפצלות (משהו כמו 5-7 דקות רכיבה ממוצעת)תראה כי הכביש עצמו ממשיך למעלה, וכביש נוסף מתחיל מגמה ירידה לכיוון שמאל, ואחרי 50 מטר מהמזלד יש סיבוב של כביכול 180 מעלות מהיכן שבאת. לסינגל יש שתי כניסות: הראשונה היא 20 מטר בערך אחרי המזלג - פשוט תראה חריץ בכורכר שיורד שמאלה לתוך הוואדי. הירידה שם מציקה כי אתה נתקע בענפים, לכן רד על הכביש את כל 50 המטרים עד לסיבוב, ושם תיכנס בקו ישר ישירות לוואדי. הסינגל יורד עד לאגמון הקטן שלמטה, וכולל בדרך אופציות של שלוש קפיצות נחמדות ושני גרמי מדרגות...את הראשון לא ניסיתי לקפוץ,(הוא ארוך ובעל מדרגות צפופות וגבוהות) אבל השני שכולל 4-6 מדרגות הוא קפיץ בהחלט. הנאה מובטחת

etal2

New member
בסוף היה אחלה

לאחר פתיחה עגומה עם הרבה בוץ טל הציל את המצב
עם סינגל חביב אם כי קצת קצר. עד עכשיו יש לי
על הפנים

giladz

New member
היום בצהרים לילה רכבתי את הסינגל

של הר הרוח(הידוע גם כסינגל של ה20 K . הרבה בוץ יש בסינגל אבל מדהים. קצת בעיה לרכב אותו מחובר.(בגלל הבוץ). וגם ההילוכים לא עוברים. התחלנו לרכב בסביבות 4.30 וסימנו בלילה. התמונה היא אחרי הרכיבה. גלעד

aFish

New member
לבושים לקרב ../images/Emo45.gif

אתה יכול להרחיב על מה אנחנו רואים בתמונה. אתה יכול לדלג על האנשים ולבושם ולהתמקד בפיסות המתכת שהם אוחזים
מה זה שם הכתומות, ז"ק? והשחורות...נראות דקיקות. אני מריח שיש שם משהו מענין לספר לנו על מה אתם רוכבים. תודה.

giladz

New member
אנחנו רוכבים על HTים

השחורות זה 243 אופני FR HT מכרומולי,חברה קנדית(השילדה מיוצרת בטיואן ,בולם מרזוקי סופר T באורך 170 ממ.ברקים הידרולים של הייז 8,6 . פדלים פלאטים של אזוניק. הכתומות סנטה קרוז קמיליון, בולם קידמי שיבר 120 ממ הפוך עם נעילה. ברקסים XT דיסק קידמי של BRAKING בגודל 8 אינצ.ואחורי 6 . קליפלס של VP . שתי השלדות נרכשו בקייץ האחרון בקנדה. ומצרפת תמונה של סער רוכב בקנדה. גלעד

את זה הבנתי, אבל...

אתם יכולים לפרט קצת על חווית הרכיבה על מה שנראה (לי לפחות) כהכלאה בין HT רגיל לאופני FR ? למה בחרתם בתצורה הלא שגרתית (בארץ, לפחות) הזאת ?

stavmax

New member
ה243 השחורות שאתם רואים בתמונה

השלדה שלהם שוקלת 3.650KG שזה נחשב מאוד כבד בקיצר שלדה לא פראיירית

למעלה