בוטל הטיול של השאנטי

giladz

New member
בקנדה רוכבים די הרבה

על שלדה כמו ה243 היא מאוד פופלרית ,מאוד חזקה (שילדת פלדה 4130) עם מרווח גחון גדול, השילדה די כבדה ועולה 1/4 משילת FS מקבילה. סער קפץ איתה 3-4 מטר ,האופנים שלו שוקלות 18.5 קילו.והם היחידות כאלה בארץ. הקמיליון היא שילדת XC ,דואל או כל מה שתעשה ממה. אני רציתי אופנים שאפשר לרכב איתם XC וגם FR . יש לי אופנים לFR ששוקלות 24 קילו הקמיליון קצת פחות מ14. ביום שני בלילה רכבתי עם חבר 18 ק"מ של XC והיה אחלה. חמישי שישי רכבתי את סיבוב הסינגלים של מצפה מודיעין והאופנים אחלה ,(קפצתי איתם כבר מטר לפלאט) הבולם הקידמי עוקב מדהים אחרי הקרקע ,והגלגל האחורי נשאר על הקרקע מצוין,הגוף מגיב לדברים (אין בולם אחורי) הדבר היחיד שאני עוד לא יודע זה איך לרדת מדרגות איתם(לא יודע מה המרווח גחון לעומת האופנים האחרות ששם אני בקלות יורד מדרגות של 0.5 מטר +) אבל זה גם יבוא. נעילת הבולם בקידמי משנה את גאומטרית האופנים ואפשר לרכב עליות יותר תלולות. ולרכיבות בארץ באתה בדרך כלל רוכב ירידה ,ואז רוכב למעלה .האופנים מרגישות מושלמות לרכיבות כאלה. לרכיבה אתמול הייתי רוצה לרכב עם פלאטים במקום הקליפלס, היה המון בוץ והסלעים הרטובים חלקים מאוד. לא נעים לרכב מחובר ועוד פחות נעים לרכב לא מחובר עם נעלי רכיבה מלאי בוץ. מאז שחזרתי מקנדה חוץ מרכיבה אחת במנרה (עם רכבל) רכבתי רק על הקמיליון. וזה אומר הכל. כאשר אני עולה על FS האופנים מרגישות מוזר כאילו שהם צפות. גלעד צרפתי תמונה שלי יורד עם הנורקו מדרגה של מעל חצי מטר.

yasigal

New member
הממ..ולגבי מסלול חלופי.

תראה..זו קבוצת רכיבה לטיולים כייפים מהנים.. אני לא רואה הנאה צרופה ברכיבה בגשם ובבוץ..ולכן גם מסלול חליפי לא יכל לעזור בעניין זה, אלא אם כן מדובר בדרום, אבל צריך להתארגן זמן סביר מראש לכך. חוץ מזה, שגם חברות טיולים שמחליטות לבטל או לדחות טיול לא מציעות מסלול חליפי, אתה יודע איזה אדמיניסטרציה כרוכה בכך? והבלאגן היה חוגג עוד יותר.. צביקה התייעץ עם אנשים מהאזור שיעצו לא לבצע את המסלול. המסלול דרך אגב, על פי המידע שצביקה נתן לי הוא מסלול כורכרי עביר, אבל הגשם והקור לא התאימו. היה צריך לקבל החלטה שקולה בזמן סביר מראש ולא לחכות עד שבע על מנת לקבל החלטה כזו..בשבע אומנם התבהר אך היה כבר מאוחר מדיי..ההודעה נשלחה כבר בשש בבוקר.

yasigal

New member
עם כל הכבוד למתלוננים!!!

מלכתחילה היה ברור שהדברים לא סגורים כל עוד מזג האויר לא סגור...שתי הודעות נשלחו מראש על כך שלא ברור מה יהיה ואם תהיה בעיה, הודעה תשלח לפורום והודעה תשלח למייל של מי שנכנס.. מי שהוזמן לטיול קיבל הודעה כאמור למייל בזמן סביר מאוד מראש..וגם יכל להפעיל קצת הגיון בריא ולראות בשעה שש בבוקר שאין מצב לרכיבה בקור מטורף ובגשם..כן..בשש בבוקר היה גשם. כמו כן, היו גם האנשים שהיה להם הטלפון שלי ויכלו לברר זאת.. אלו שהגיעו כנראה לא היו אמונים על הרשימה.. יום נפלא לכולם סיגל

yasigal

New member
דבר נוסף..

באשר לפורום טיולי אופניים, משום מה ניסיתי להיכנס משש בבוקר אליו כדי להכניס הודעה אבל הפורום לא עלה..עד שעה שבע בבוקר. הודעה על ביטול הועלתה גם בגרופי..

לא קרה כלום...

אחת המטרות בפורום היא לפרוק "זעם" על יום רע ללא רכיבה רצופה. לגבי הקור אני חולק - כאחד כזה שרוכב ורכב בכל טמפרטורה גם מתחת לאפס, אומנם על סוסים אבל זאת גם רכיבה. בברכת ימיים רכיבים איתי

למעלה