בולים של סי הימן בתערוכה - המלצה

skito

New member
בולים של סי הימן בתערוכה - המלצה

כאספן קראתי שאחד האוספים "בולים של סי הימן" (מישהו יודע במה מדובר?) אני אהיה שם לצורך הצגת האוסף הפרטי שלי ובהזדמנות זו מציע לחברים כאן להגיע להלן פרטים: כשהיינו ילדים במהלך הימים 12.10-15.10 בספטמבר, יהפוך מתחם מוזיאון הילדים הישראלי בחולון לבית תצוגה צבעוני ותוסס של אוספי ילדות ומשפחה. (האוסף הפרטי שלי יוצג בו) בחול המועד סוכות מוזיאון הילדים הישראלי, בשיתוף ערוץ הילדים שמחים להזמין אתכם להפנינג ססגוני ומיוחד ופתיחת תערוכה יוצאת דופן של אוספי ילדות ומשפחה החל מיום ראשון, 12 באוקטובר ועד יום רביעי, 15 באוקטובר כניסה ב20 - ש"ח בלבד! שימו לב: כניסה חינם לילדי ערוץ הילדים (אתם) ביום שני בין 9:00-12:00! עשרות אוספים מילדות ובגרות בהפנינג מיוחד שיקשט את המוזיאון במהלך חול המועד סוכות. דגמי קינדר, מכוניות צעצוע, היפופוטמים, סיפונים, נעלים מיניאטוריות, אבני קריסטל, אצבעונים, בובות, מכונות תפירה, משקפים, "פרסים", דרדסים, גמדים, פיות, בולים ואוספים מרתקים אחרים יוצגו מן ה12- ועד ה15- באוקטובר 2003. בארבעת ימי ההפנינג יתקיימו בשטח המגודר והמאובטח של המוזיאון מופעים, שעות סיפור עם "יוסף המספר" ואורחים נוספים, סדנאות תופים וכלי הקשה, הקרנת סרטי 8 מ"מ, פינות משחקים, מופעי תיאטרון רחוב ו-שוק החלפות! (גם יהיה מה לאכול ולשתות). מופעים במוזיאון במחיר מיוחד 39 - ש"ח לכרטיס - כולל כניסה לתערוכת "%100 משפחה" טל מוסרי - "המופע של טל" יום שני, 13 באוקטובר בשעה 19:00 ליאת אחירון ו"הקטנטנות" יום שלישי, 14 באוקטובר בשעה 19:00 כרטיסים בהזמנה מראש במשרדי "קסטל", טלפון: 03-6042888 מספר המקומות מוגבל שעות האירוע: יום ראשון, 12 אוקטובר (א' חוהמ"ס) בשעות 12:00 - 18:00 יום שני, 13 אוקטובר (ב' חוהמ"ס) בשעות בשעות 09:00 - 18:00, 20:00 - 22:00 יום שלישי, 14 אוקטובר (ג' חוהמ"ס) בשעות 10:00 - 18:00, 20:00 - 22:00 יום רביעי, 15 באוקטובר (ד' חוהמ"ס) בשעות 10:00 - 22:00

skito

New member
לא השלמתי את המשפט הפותח..

קראתי שאחד האוספים בולים של סי היימן יוצגו בתערוכה (ידועות אחרונות 7 ימים דף פרסום) מישהו יודע פרטים על האוסף?

ט י נ ה

New member
אוסף הבולים שלי ......

הי סקיטו הי כולם חג שמייח בסוכת הרוק שלנו !!!!!!!!! כן זהו אוסף בולים של ילדה שקראו לה סי שחיתה בלונדון ובפריז ואספה את הבולים כל חייה... אבל גלל כמות הנדודים ושינויים שעברנו באותה תקופה האוסף הוא רק ציפורים פרחים וחיות אני אישית לא אגיע לפתיחה סקיטו ,כי יש לי מופע עם אבא שלי בכפר אדומים ביום הפתיחה ,אבל למופע בראשלצ באמת שמי שנרשם יקבל כרטיסים חינם שיכחו לו על שמו בקופה מאוד חשוב להירשם ולבוא !!!! שיהיה לנו חג יפה נעים בטוח וכיפי שלכם סי

skito

New member
תודה סי

אכן הייתי שמח להגיע למופע ברשל"צ אלא שבאותו יום אני אמור לחזור צפונה תודה ששתפת אותי לגבי האוסף מעניין לראות אותו אולי אצלם ואציג כאן בהמשך

actress

New member
אם באוספים עסקנו אני אשתף אתכם

באוספים שלי.... אז ככה בתור אספנית שאוהבת לאגור ולאגור יש לי במבחר שקשה להפרד:
פינגווינים - זה אוסף שיש לו חשיבות רבה אצלי בין אם זה בובות, מחזיק מפתחות, כוסות ועד למד החום החדר אני מכורה אליהם.
טלכרד - פה גם הסוגיה מעניינת יש לי מכל מיני סוגים מהטלכרד הישראלי ועד חו"ל עכשיו אני כבר אוספת פחות.
כובעים - אוו פה זה אוסף מדליק כי יש לי מכל הסוגים מכובע קסקט ועד כובע מקסיקני מלפני 12 שנה שהייתי בחו"ל במיאמי (אצל סבתא) והיינו בפלורידה אז היו פינות של ארצות ולכל ארץ היה את היחוד שלה אז קניתי את הכובע. וזה גם מתקשר לאוסף הבא...
פרטי לבוש - בגדול אני אוהבת לאסוף פרטי לבוש של תאטרון ויש לי בטונות ואני מצרפת את זה לכל כובע ולובשת את הדמות והכל נמצא בארגז מיוחד וכל פורים או אם היתה עכשיו הופעה אני מוציאה ומארגנת משהו נחמד
גזרי עיתונות פירסומים, מבחנים - כל מיני חומרים על אומנים שאני אוהבת מהילדות שזה נצר לזכרוני כגון: ערוץ הילדים, חיות ראו ערך פינגווינים ועוד רבים וטובים אחרים. בקיצור הבית שלי זה כמו מחסן לאריכיון אהה.... ועד לפני שנה היו לי את כל הגיליונות של פנאי פלוס אבל בגלל שכבר כמעט לא היה מקום וגם הוצאתי את כל מה שאני צריכה זרקתי לפח. זהו אז ספרו לנו איזה אוספים יש לכם....

skito

New member
WWWW ../images/Emo127.gif

ZO אספנות במלוא מובן המילה יפההההה אני נהנה מאוד לחזור לימים עברו לדוגמא האוסף שברשותי מזכיר לי את האוטובוסים המגושמים (זה עם האף וכסאות העץ את בטח צעירה לא תזכירי) וסתם לידיעה למשל את השם אגד בחר חיים נחמן ביאליק קיבצתי כמה מחברות אוטובוסים שהיו אז להלן: * 1920-1931 בדרום הארץ פועלים "דרום" ו-"יהודה" * * 1931- הם מתאחדים ל-"דרום יהודה" * 1931- בירושלים נוסד קואופרטיב "המקשר" * 1932- הוקם קואופרטיב "אגד" ע"י איחודם של " המהיר" "הגה" "קדימה" ו-"התאחדות הנהגים" * 1935- במקביל להרחבת "אגד" במרכז איחד הקואופרטיב הצפוני "שחר" את הקבוצות הקטנות, שפעלו בצפון ובדרום "דרום יהודה" המשיך לתפוח ולהתרחב. * 1935- "המעביר" התאחד עם "איחוד רגב" ויצר את "דן" ב- 1951 - לאחר קום המדינה עפ"י הצעתו של דויד רמז (שר התחבורה) אוחדו כל הקואופרטיבים לקואופרטיב אחד ארצי וניקרא "אש"ד" (אגד שחר ודרום יהודה) כעבור זמן קצר הנהלת "אש"ד" החזירה את השם שקיבלה בזמנו מביאליק ל-"אגד" בחזרה ומאז בשם זה. ב-1967 - לפני מלחמת ששת הימים בוצע איחוד נוסף כאשר קואופרטיב "המקשר" מירושלים מתמזג עם אגד. כל הקואופרטיבים: דרום יהודה , שחר, המקשר, המהיר, הגה, קדימה, התאחדות הנהגים , אגד , אש"ד , המעביר , איחוד רגב , דן,

astrok

New member
אז כדאי שתצטרף לפורום אוספים

ואספנות - 485. אני ממבקריו הנלהבים. תמיר.

skito

New member
תמונות האוסף של סי ורשמים מהתערוכה

התערוכה במוזיאון הילדים בחולון מסתיימת מחר 15.10 ראשית כל הכבוד למארגנים לדנה ומיטל וכן לאיתן שריף, איתן שריף בוגר בצלאל עיצב בצורה דיי מרשימה את התערוכה, שאר התמונות
רוצו לבקר גם במוזיאון אגד בחולון מבטיח הנאה להלן תמונות שצילמתי במוזיאון האוסף של סי

skito

New member
מצאתי גם את האחים שרון ועופר היכל

האחים שרון ועופר היכל אוהבים להצטלם עם סלבריטאים בתמונה שצילמתי מתוך אחד האלבומים הרבים אחד האחים עם סי

actress

New member
צילמת תמונות פשוט מדהימות הכל בחוץ?

או שיש גם חלק מהאוספים בפנים? איך זה הולך בדיוק? ומחר אני הולכת לשם כי שמעתי מכל מיני אנשים ומהפירסומים שפשוט זאת תערוכה ממש מדליקה!!!!!!

skito

New member
היי מיכלי אפשר לומר שכן

בכניסה יש את אוסף הפחיות עוד כ4 אוספים במבנה מתחת לכניסה וכל השאר בחוץ הדוכן שלי ושל סי מסומנים בתצלום דרך אגב אני כבר בבית נותר לי כרטיס הזמנה אבל לא יודע כיצד להעביר בכל מקרה אם תרצי שהארגן לך כניסה הודיעני במסר האישי יתכן ואוכל לסדר משהו בטלפון תודה וליל מנוחה

skito

New member
לא מיכלי אני לא שם חזרתי הביתה

פשוט חליתי הייתי אמור לשוב מחר לסיום אבל לא אוכל אם תרצי כניסה הודיעני אני כבר אסדר לך

למעלה