בולים של סי הימן בתערוכה - המלצה

doroni10

New member
לאבי אישתי יש ידידה שאוספת גם כן

צריך אולי להכיר בינהם- היא מתכתבת עם אנשים מכל העולם. האוסף שלה כולל: פרחים וצמחים. כלבים וחתולים, ריקודים, בגדי עמים (וכמובן עוד אוסף של בולי ישראל).

ליילנד

New member
../images/Emo66.gif אני אורחת כאן ויש לי שאלה

פעם קראתי שסי היימן אוספת תמונות של גרפיטי שהיא מצלמת, לדעתי זה ממש מעניין, האם זה עוד קיים
והאם יש דרך לראות זאת

astrok

New member
היי ליילנד, גם את מתארחת?

פשוט שמחתי לשמוע שיש גם מפורסמים שאוספים בולים כמונו... תמיר.

ליילנד

New member
פשוט נתקלתי באוסף של סי

וזכרתי שהיא אמרה שהיא אוסשת רפיטי, זה צריך להיות נושא מהמם ומעניין ואני מקוה שהיא תציג אותו.

skito

New member
לאחר שראיתי את האוסף של סי מצאתי

שיש לי אלבום בולים ישן נושן שלא מצאתי בו שימוש (פשוט שקעתי באוסף החביב עלי יותר הכרטיסיות) חזרתי למגירת האוספים שלי ועיינתי באלבום הבולים מצאתי המון בולים של פרחים וחיות שבטח יסקרנו את סי לא סרקתי כי הסורק שבת צילמתי את חלקם מקווה שזה ברור

actress

New member
../images/Emo66.gifהייתי בתערוכה

וכפי שאתם רואים סרקתי את התוכניה ואפשר לראות את סקיטו מהפורום וכמובן את סיסקה שלנו שמשתתפים בתערוכה והציגו את האוסף שלהם, כמו כן גם אני צילמתי תמונות אומנם בחושך אבל גם זה משהו... התערוכה הזאת גרמה לך להוציא מעצמך כ"כ הרבה, הייתי יחד עם אהבה עבודה וחדר קטן ופשוט התפעלנו כל אחד ביחד ולחוד מהאוספים הנדירים של האנשים במקום. זה מדהים לראות איך כולם מתלכדים בחג ומשתפים האחד את השני ואת הביחד וההוויה שיצאה כתוצאה מכך... בקיצור היה ממש נפלא. וסקיטו וכל האספנים האחרים אני חייבת לומר לכם פשוט כל הכבוד על ההשקעה על היוזמה ובכלל.

למעלה