בום דה-גה בומבומבום הא!!!

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

5ifi

New member
בום דה-גה בומבומבום הא!!!

ואכן, שוב מתגלה חולשתי הנוראית...אני גרועה בכותרות. הווווווווווווו.............. ובכן, דנה...(אם אני לא טועה...) הציעה לילעשות שרשור היכרות, ואני אמרתי לעצמי שזה רעיון מקסים. סו.... אני אכתוב פה למטה את השאלון הקצרצר והחביב ואתם תענו, וכולנו נהיה שמחים ומאושרים. גאצ' יה? גאצ' יה. קליפורניה, היר ווי קאם. שם (פרטי ואמיתי...למען כל אלה שלא מכירים {אהמ,אהמ, אני}): מגורים: גיל: מזל: עד כאן השלב האקדמי, (יה רייט...) עכשיו שלב הפייבוריטים... צבע: ספר: סרט: תוספת על הפיצה: אלבום של HIM: {ואני לא אשאל להקה, מהסיבה הפשוטה שמי שלא יגיד הימ, כולנו [אני והמאפיה הרוסית שלצידי] נשסה בו את הגרופיות של טוקיו הוטל מאחר והוא בפורום אז שייכבד!!} טוב. שלב השאלות הלא חשובות: [כן,כי תוספת על הפיצה זה מה זה חשוב...] הדמות המצויירת החביבה עלייך: כמה זוגות אולסטאר יש לך: {ומי שאין לו- ההפסד כולו שלך.} את/ה שונא ומתעב/ חולה ומשוגע- על אימו גייז (משום מה, עדיין לא ראיתי מישו עם גישת אמצע ביחס אליהם... חוץ ממני) ולמה? איך נראית הפיג'מה שלך? למי הצבעת בכוכב נולד? ( הו!!! מטאליסטים גאים שכמונו לא רואים כוכב נולד!!!! {שלומישלומישלומישלומי}) איך הכרת את HIM ןאיך לעזאזל הגעת לפורום הזה? האם קראת את תולדות האהבה? {כי אם לא, זה ספר מושלם אז תקראו!!} מה את/ה עושה בשעות הפנאי? מה עשית בקיץ האחרון (הא-הא אני יודעעעעעעעע מה עשית בקיץ האחרון!!!!!!!!!!!!! מוהאהאהאהא!!!) למה לא נראה לי שמישו יטריח את עצמו ויענה על כל השאלות האלה? טוב, בבקשה תענו כי ממש התייבש לי התחת בניסיון לחשוב על כל האלות המאווווד יצירתיות האלה ואם לא, המאפייה ואני עדיין בקשרים- ואנחנו נשסה בכם את הגרופיות של טוקיו הוטל!!!!! מוהא-הא-הא [צחוק זדוני בסלואו-מושן]

little WhiSper

New member
אמממ אוקיי

שם (פרטי ואמיתי...למען כל אלה שלא מכירים {אהמ,אהמ, אני}): אדווה מגורים: ת"א גיל: לאמדבריםעלזה. (גיל גדול מדיי) מזל: גדי-דלי עד כאן השלב האקדמי, (יה רייט...) עכשיו שלב הפייבוריטים... צבע: שחור, כחול, תכלת ספר: לאדעת סרט: לאדעת תוספת על הפיצה: זיתים אלבום של HIM: לאדעת בקשר לשאר השאלות- צ'טערת אני עפה לישון. לילה טוב!

5ifi

New member
כן, זאת הייתה דנה. סליחה, דנה.

כמה דנות יש כאן??!!!!!?!?!?!??

תקראו באמאשלכם;;../images/Emo221.gif

לול המ, קיי. XD שם (פרטי ואמיתי...למען כל אלה שלא מכירים {אהמ,אהמ, אני}): חן. מגורים: חדרה/מיום רביעי תלאביב. גיל: 14. מזל: תאומים
עד כאן השלב האקדמי, (יה רייט...) עכשיו שלב הפייבוריטים... צבע: שחור, אפור, סגול, אדום, ורוד. ספר: דור הפרוזק. סרט: רקוויאם לחלום. תוספת על הפיצה: אננס@Q$#$&*(#@$^*
אלבום של HIM: לאבמטאל. {ואני לא אשאל להקה, מהסיבה הפשוטה שמי שלא יגיד הימ, כולנו [אני והמאפיה הרוסית שלצידי] נשסה בו את הגרופיות של טוקיו הוטל מאחר והוא בפורום אז שייכבד!!} טוב. שלב השאלות הלא חשובות: [כן,כי תוספת על הפיצה זה מה זה חשוב...] הדמות המצויירת החביבה עלייך: בובספוג, דני פאנטום, הלו קיטי. כמה זוגות אולסטאר יש לך: {ומי שאין לו- ההפסד כולו שלך.} המ, 5 בערך. את/ה שונא ומתעב/ חולה ומשוגע- על אימו גייז (משום מה, עדיין לא ראיתי מישו עם גישת אמצע ביחס אליהם... חוץ ממני) ולמה? המ, אין לי בעיה עם גייז. ותכלס, אני מסתדרת סבבה עם אימוז, כל עוד הם לא חשים תצמם יותר מדי. איך נראית הפיג'מה שלך? מתחלפת. זה מורכב מבוקסר וגופייה רנדיומאלית. למי הצבעת בכוכב נולד? ( הו!!! מטאליסטים גאים שכמונו לא רואים כוכב נולד!!!! {שלומישלומישלומישלומי}) לא הצבעתי.
איך הכרת את HIM ןאיך לעזאזל הגעת לפורום הזה?המ, הכרתי את HIM ממשממשממש ממזן, וזה הפורום הראשון שבאתי אליו בתפוז. כי כשעשיתי לי ניק חדש, ישר חיפשתי HIM.
האם קראת את תולדות האהבה? {כי אם לא, זה ספר מושלם אז תקראו!!} לא ממש, אני אנסה.
מה את/ה עושה בשעות הפנאי? ישן. מה עשית בקיץ האחרון (הא-הא אני יודעעעעעעעע מה עשית בקיץ האחרון!!!!!!!!!!!!! מוהאהאהאהא!!!) לולז. המ, אותו הדבר. השלמתי שעות שינה. למה לא נראה לי שמישו יטריח את עצמו ויענה על כל השאלות האלה? אני עשיתי את זה.

5ifi

New member
חח..חמודה

קראתי באמא שלי!! ואני גאה בך, אני שמעתי רד הוט כשהייתי בת 14, טוב. יש לי תירוץ..(יפי,די לחפור,לכי לישון!!- טוב. סליחה!)

5ifi

New member
טוב, חפרתי אבל הייתי חייבת...

עכשיו, אחרי שאנשים ענו על השאלון המסכן שלי ורגשי המחיתות עברו, אני יכולה לענות yay!! וול וול. שם: יפי. עם שני חיריקים. יִפִי בדיוק. (ולא, ההורים שלי לא סאדיסטים. לא נולדתי עם השם הזה. הוא הודבק בכיתה ב') גיל: 17. מגורים: כפר מימון שזה חור בדרום הארץ, והגיוני ששמעתם עליו כי הוא היה הידיעה הראשונה בחדשות במשך ארבע ימים לפני שנתיים כי המשטרה וצה"ל עשו עליו מצור (כדי שאף אחד מהחבר'ה הכתומים לא יעז לצאת החוצה...הוווו...בכלל לא הייתי שם אז,למרבה הפדיחה.
) צבע: הכל . שחור ירוק סגול חום כתום צהוב הכל- חוץ מוורוד. ספר: התלבטות קשה בין הנסיכה הקסומה לתולדות האהבה לפו הדב לעוד כמה... סרט: מולאן רוז'. (זיס איז א סטורי אבאוט לאב. דה וומן זאט איי לאב איז... דד..בהווווווווווווווווווווו) תוספת לפיצה: גאד, הילדה עם האננס- שתהיי בריאה, גבינה ו בצל ותירס.הממממ
אלבום של הימ: לא רוצה להחליט! הכל!!! דמות מצוייירת חביבה...סאי (היקארו נו גו) וסטיץ' וקוזקו,שהוא אחד הגדולים(הקיסר נפל על הראש) אולסטאר: 4!! חתיכות שלי!!על אף שהכתומות כאילו, לגמרי צריכות ללכת לאיזה הומלס- אני מוהבת בהן עמוקות... ובקשר לאימו גאייז: לא הבהרתי את עצמי- זה אימו גאייז- לא אימו גייז. כי איך אתה אימו אם אתה גיי? לא מתחבר לי. ואנחנו בעד אימו בתמונות, פחות במוזיקה. הם נוטים לאובר רחמים עצמיים. אבל הם חתיכים רצח! פיג'מה: איך העזתי!! שכחתי את פו בדמות החביבה עליי! אז גם הוא, והוא נמצא לי על הפיג'מה, שהיאה דבר כי וונדי (פיטר פן, לבורים...) שיכול להיות בלי שרוולים תפוחים, והיא ממש מצחיקה ואבא שלי, משום מה , קנה לי ואתה. (אני סתם משקרת כשאני אומרת משום מה- יש לו נטייה לקנות לי המון דברים שאני לא טרחת לקנות לעצמי- כמו שוקולדים וגרביים וכאלה..בחור טוב
) כוכב נולד: לא הצבעתי אבל התפללתי בלב לשלומי. (חרא שאני אסמס לחרא הזה- שקל לסמס? קפצו לי!) הכרות עם הימ והפורום: ההה...אחותי המקסימה והגדולה ממני בשש שנים שמעה אותם, ומחוסר ברירה- אנחנו גרות (גרנו...) באותו חדר- שמעתי גם אני...ואז היא עזבה את החדר, וגם עברה ללמוד באיזו פנימיה בפתח תקווה אז היא לקחה את המוזיקה איתה ואני, במוחי בן ה11, נחקק השיר-GONE WITH THE SIN כשיר הכי יפה בעולם אבל מאחר והאנגלית שלי בגיל 11 לא הייתה משה -לא ידעתי מה זה גאן, בטח לא מה זה סין ובטח לא שזה השם של שיר- וככה זה נשאר עד שבכיתה י"א (לפני חצי שנה ככה..כן,כן...) ראיתי את הקליפ של ג'וין מי והתאהבתי בוילה- אז חזרתי לשמוע הימ...הכל המתחלה...ואת הפורום הכרתי בטעות כי חיפשתי תמונות של וילה באינטרנט...ואתם אחלה של מום ואני לא מצטערת לרגע שנכנסתי!
האם קראתי את תולדות האהבה: כן!!!!!!!!! וזה ספר מושלם!!!!!! ותקראו!!!!!!!!! מה עשיתי בקיץ האחרון: למען האמת, זאת הייתה יותר בדיחה משאלה אמיתית, אבל ענו עליה אז...שמעתי מוזיקה...קדחתי מוזיקה ליתר דיוק...וציירתי...המון...וישנתי...וראיתי כמעט את כל הסרטים שרציתי לראות (חוץ מלהיות ג'יין..שהוא גם יסומן ב-וי בזמן הקרוב...) והלכתי לים בשעות הכי חמות- למשך 6 שעות ושרפתי את עצמי לוות ועשיתי לי כוויות דרגה שניה על הירכיים (שזה אאוץ' גדול, אם תהיתם- לא יכלתי ללכת שבוע, תחשבו מה זה להתקלח...מי
ם על שלפוחיות זה לא כיף...! אל תלכו לים בשעות החמות!!!) ובנוסף לחרא- גם לא יצא לי מזה שיזוף, כי זה ירד עם הכוויה. סוג של באסה- קיצור, חוסר תחכום בולט. (את אשכנזיה, יפי, תפנימי!!) והגרופיות של טוקיו הוטל עדיין בכוננות- אז חובה על כולם לענות!!! ולקרוא! יופי. לילה טוב!!!

The Fantasy

New member
עונה :)

שם (פרטי ואמיתי...למען כל אלה שלא מכירים {אהמ,אהמ, אני}):דנה מגורים:קרית אתא גיל:18 וחצי מזל:טלה עד כאן השלב האקדמי, (יה רייט...) עכשיו שלב הפייבוריטים... צבע:אדום ושחור ספר:11 דקות-פאולו קואלו סרט:יש הרבה מדי
תוספת על הפיצה:זיתים אלבום של HIM:לאב מטאל, אבל גם RR {ואני לא אשאל להקה, מהסיבה הפשוטה שמי שלא יגיד הימ, כולנו [אני והמאפיה הרוסית שלצידי] נשסה בו את הגרופיות של טוקיו הוטל מאחר והוא בפורום אז שייכבד!!} טוב. שלב השאלות הלא חשובות: [כן,כי תוספת על הפיצה זה מה זה חשוב...] הדמות המצויירת החביבה עלייך:בובספוג P: כמה זוגות אולסטאר יש לך: {ומי שאין לו- ההפסד כולו שלך.}3 את/ה שונא ומתעב/ חולה ומשוגע- על אימו גייז (משום מה, עדיין לא ראיתי מישו עם גישת אמצע ביחס אליהם... חוץ ממני) ולמה?
איך נראית הפיג'מה שלך?כל יום משהו אחר למי הצבעת בכוכב נולד? ( הו!!! מטאליסטים גאים שכמונו לא רואים כוכב נולד!!!! {שלומישלומישלומישלומי})איכסה איך הכרת את HIM ןאיך לעזאזל הגעת לפורום הזה?דרך באם מרג'רה לפני שנתיים ומשהו, והגעתי לקומונה איכשהו לא זוכרת אפילו איך
ומאז אני פה :) האם קראת את תולדות האהבה? {כי אם לא, זה ספר מושלם אז תקראו!!}נופ מה את/ה עושה בשעות הפנאי?מחרבנת. חח סתם לא יודעת..מה שיש לעשות.. מה עשית בקיץ האחרון (הא-הא אני יודעעעעעעעע מה עשית בקיץ האחרון!!!!!!!!!!!!! מוהאהאהאהא!!!)כמעט כלום =/ למה לא נראה לי שמישו יטריח את עצמו ויענה על כל השאלות האלה?עניתי :]]

linkintrance

New member
אני משת"פית..נו משתפת פעולה נוו

שם (פרטי ואמיתי...למען כל אלה שלא מכירים {אהמ,אהמ, אני}):קטיה מגורים:חיפה גיל:עוד חודשיים 16 נראה לי מזל:עקרב עד כאן השלב האקדמי, (יה רייט...) עכשיו שלב הפייבוריטים... צבע:כתום-גווני אפרסק למינהם-סגול-שחור-אדום ספר:הארי פוטר...כן זה גיקי..אבל אני אוהבת את זה סרט:אמממ טו מאץ'..רקוויאם לחלום,וויט צ'יקס-סרט אדיייר,שודדי הקאריביים..נו איך בלי ג'וני? תוספת על הפיצה:כל מה שבא אלבום של HIM:RR {ואני לא אשאל להקה, מהסיבה הפשוטה שמי שלא יגיד הימ, כולנו [אני והמאפיה הרוסית שלצידי] נשסה בו את הגרופיות של טוקיו הוטל מאחר והוא בפורום אז שייכבד!!} טוב. שלב השאלות הלא חשובות: [כן,כי תוספת על הפיצה זה מה זה חשוב...] הדמות המצויירת החביבה עלייך:ארתור כמה זוגות אולסטאר יש לך: {ומי שאין לו- ההפסד כולו שלך.}כן אני יודעת..אני בדרך לקנייה את/ה שונא ומתעב/ חולה ומשוגע- על אימו גייז (משום מה, עדיין לא ראיתי מישו עם גישת אמצע ביחס אליהם... חוץ ממני) ולמה?אין לי בעיה איתם איך נראית הפיג'מה שלך?רע למי הצבעת בכוכב נולד? ( הו!!! מטאליסטים גאים שכמונו לא רואים כוכב נולד!!!! {שלומישלומישלומישלומי})לא מצביע לזה..יש לי משהו יותר טוב לעשות עם שקל:) אבל כן..שלומי שלומי איך הכרת את HIM ןאיך לעזאזל הגעת לפורום הזה?אהה..דרך חברה..דיאנה..שלחלה לי את ג'וין מי..וזה נשמע לי מוכר ואז היא חפרה לי על הלהקה והתחלתי לשמוע ..בהתחלה לא אהבתי..ומחקתי את כל השירים..ואז הקשבתי להם שוב והתאהבתי לחלוטין. איזהסיפור אהבה נוגע ללב? ולפורום הגעתי...אממ..אני לא זוכרת איך..אבל מה שכן אני הייתי קוראת סמויה לפחות חודש. האם קראת את תולדות האהבה? {כי אם לא, זה ספר מושלם אז תקראו!!}אם ייצא לי אקרא מה את/ה עושה בשעות הפנאי?אמממ חברות, מחשב, טי וי..מה עוד? מה עשית בקיץ האחרון (הא-הא אני יודעעעעעעעע מה עשית בקיץ האחרון!!!!!!!!!!!!! מוהאהאהאהא!!!)לא את לא יודעת! מה חשת? טוב בעצם אני חשה כל השאלון..התסלחו לי? למה לא נראה לי שמישו יטריח את עצמו ויענה על כל השאלות האלה? טוב, בבקשה תענו כי ממש התייבש לי התחת בניסיון לחשוב על כל האלות המאווווד יצירתיות האלה ואם לא, המאפייה ואני עדיין בקשרים- ואנחנו נשסה בכם את הגרופיות של טוקיו הוטל!!!!! הי היי אני מהמאפיה הרוסית! ככה שאת לא מפחידה אותי!אהבתי את ההומור שלך:) זה דיי גרם לי לענות בצורה הדפוקה הזאת שעניתי ולא בצורה רצינית ויבשה..כאילו עניתי רציני אבל לא יבש..זה דיי פאן... טוב בטח עכשיו כולם חושבים שמשהו נדפק לי בשכל..כנראה שאתם צודקים. סתם ברוכה הבאה לפורום לא יצא לי להגיד לך את זה...ונייס טו מיט יו:)

linkintrance

New member
אוי נו אני יצאתי כ"כ טפשה

הפתכתי אותך לבת ...אוי הטימטום של שלוש בלילה..האם תסלח לי?פליז פליז פליז?

linkintrance

New member
נא לא להתייחס אליי ולמחוק את ההודעה למעלה

פשוט יש להתעלם ממני עד שאני לא אחזור להיות שפויה כי מש/הו נדפק חזק אצלי בשכל ואני כבר לא עןושה משום מה הסבדלים בין שני המינים. התסלחו לי כולם? כולל יפי.?

5ifi

New member
אה!!!

אני כן בת!!! וסלחתי, אנחנו, חברי המאפיה חייבים להיות נאמנים אחד לשני! ברית בדם! (איפה הגרופיות של טוקיו הוטל, אני עוד שנייה משסה אותן בך- אני בן????? אני?!!?!?!?!?) חחח בקטנה...

5ifi

New member
מוווו-הא-הא-הא-הא-הא-הא-!-!-!

צחוק זדוני בסופר-סלואומושן

milkshakit

New member
ומה שמך? סתם שאני איזכר (אם אמרת מתישהו) ../images/Emo9.gif

שם (פרטי ואמיתי...למען כל אלה שלא מכירים {אהמ,אהמ, אני}): קארין מגורים: מרכז, פ"ת.. בלה בלה
עד כאן השלב האקדמי, (יה רייט...)
עכשיו שלב הפייבוריטים... צבע: שחור! (ולא, אני לא פריקית!!1) ספר: מממממממ כל ספרי צמרמורת, לפי דעתי
וספר של סטיבן קינג, משהו עם עצמות, ברח לי השם
מומלץ. סרט: העורב
תוספת על הפיצה: טונה, תירס, עגבניות. אלבום של HIM: Razorblade Romance {ואני לא אשאל להקה, מהסיבה הפשוטה שמי שלא יגיד הימ, כולנו [אני והמאפיה הרוסית שלצידי] נשסה בו את הגרופיות של טוקיו הוטל מאחר והוא בפורום אז שייכבד!!} - חחחח עדיף באמת שלא תשאלי, כי יש מלאאא! בנוסף ל-HIM כמובן. טוב. שלב השאלות הלא חשובות: [כן,כי תוספת על הפיצה זה מה זה חשוב...] הדמות המצויירת החביבה עלייך: בובספוג
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה זוגות אולסטאר יש לך: {ומי שאין לו- ההפסד כולו שלך.} דווקא אני בכלל לא אוהבת ת'נעליים הללו, אבל הייתה דוגמה אחת מדהימה והייתי חייבת לקנות - גולגולות. גם המחיר היה יפה, 130 שקל
כאילו שאני רוטשילד
את/ה שונא ומתעב/ חולה ומשוגע- על אימו גייז (משום מה, עדיין לא ראיתי מישו עם גישת אמצע ביחס אליהם... חוץ ממני) ולמה? - אמממ לא הבנתי ממש את השאלה..
מה עמדתי בקשר לאימו גייז? לדעתי הם חמודים, לעיתים זה מוגזם. משהו כמו עמדתי לגבי פריקים
איך נראית הפיג'מה שלך? אה-הא! אין לי פיג'מה
אני סתם לובשת בגדים של בית. למי הצבעת בכוכב נולד? - דווקא מתי שלא היה מה לראות, ראיתי, ושלומיייי! פאק.
הוא מוכשר בטירוף! והוא גם חתיך, מה שמוסיף
הוא צריך לזכות לפי דעתי. איך הכרת את HIM ואיך לעזאזל הגעת לפורום הזה? מממממ הכרתי אותם מזמן, חשבתי שהם להקת וואן היט וונדר, מג'וין מי כמובן. חשבתי שהם סתם להקה גותית והם מה זה לא עניינו אותי
ואז ראיתי את Wings Of A Butterfly, והתאהבתי, והתחלתי לחקור אותם יותר..
האם קראת את תולדות האהבה? {כי אם לא, זה ספר מושלם אז תקראו!!} מה זה? אשמח לשמוע עוד פרטים
מה את/ה עושה בשעות הפנאי? שומעת מוזיקה בעיקר, רואה סרטים, יוצאת לבלות כמה שאפשר, מדברת בטלפון, מטיילת.. מה עשית בקיץ האחרון (הא-הא אני יודעעעעעעעע מה עשית בקיץ האחרון!!!!!!!!!!!!! מוהאהאהאהא!!!) בקיץ האחרון? לא זוכרת
אבל בטוח שעשיתי את כל הדברים למעלה. למה לא נראה לי שמישו יטריח את עצמו ויענה על כל השאלות האלה? עובדה שטרחתי
וגם האחרים! טוב, בבקשה תענו כי ממש התייבש לי התחת בניסיון לחשוב על כל האלות המאווווד יצירתיות האלה ואם לא, המאפייה ואני עדיין בקשרים- ואנחנו נשסה בכם את הגרופיות של טוקיו הוטל!!!!!
סבבה!!! רק לא הגרופיות של טוקיו!! אעעעעעעעעע

5ifi

New member
אני יפי (עם שני חיריקים)

ותולדות האהבה זה ספר מקסים-מקסים שאחרי שסיימתי לקרוא אותו בכיתי חצי שעה בערך רק מהמחשבה שאני בחיים לא אכתוב משהו יפה כל- כך ואין לי אפילו יומרות לכתוב!!! שתביני... אמממ, את באמת רוצה פירוט?

milkshakit

New member
למה לא? ../images/Emo24.gif

ויפי זה באמת השם שלך? או שזה קיצור של... יפית למשל?

5ifi

New member
ג'יזסקרייסט! לא!

השם שלי מכוער מספיק גם בלי שתקראי לי יפית. זה יפעת...במקור...בתעודת זהות בלבד...

5ifi

New member
ג'יזס קרייסט! לא!

השם שלי מכוער מספיק גם בלי שתקראי לי יפית. זה יפעת...במקור...בתעודת זהות בלבד... אממממ..תולדות האהבה רגע..תני לנסות לקצר את זה...זקן יהודי שברח מהשואה כתב ספר בצעירותו, בזמן שהיה מאוהב. אה... הוא נאלץ לברוח (שואה...) והספר הוצא ע"ש מישו אחר...הסיפור הוא סביב ליאופולד- הזקן היהודי מההתחלה...- ואלמה,שהיא ילדה בת 14 שקרויה ע"ש גיבורת הספר (שבה ליאופולד היה מאוהב...) אמ, כי אבא שלה קרא את הספר והתאהב בו נואשות- עכשיו..הקיצור המכוער הזה- מכוער- אל תתני לו למנוע ממך לקרוא את הספר הזה כי הוא יפה באמת ו...גם אם התחלת וההתחלה דחתה אותך- תמשיכי. ואת אפילו יכולה לקנות אותו במבצע של פלאפון- אם יש לך...שזה נראה לי קנה ספר אחד קבל שניים חינם או משו כזה- קיצר...תקראי!!גאד... אמ...הסופרת: ניקול שטראוס. או קראוס. (כן, הסופרת יהודיה, וכל הספר הזה הוא סביב יהודים והוא מלא בבדיחות של יהודים הזויות כאלה...אח של אלמה, ציפור, בטוח שהוא אחד מ-ל"ו צדיקים (נסתרים...) והוא כל הזמן מנסה להיות המשיח ושכאלה...ויש לה סיגנון כתיבה מעולה. אני {כפי ששמת לב} ממש!! אהבתי.)

Girl In The Box

New member
אני..

שם (פרטי ואמיתי...למען כל אלה שלא מכירים {אהמ,אהמ, אני}):לוטם מגורים:ק.אתא גיל:16 מזל:תאומים עד כאן השלב האקדמי, (יה רייט...) עכשיו שלב הפייבוריטים... צבע:שחור,ירוק,כחול ספר:רודף העפיפונים סרט:יש מלא תוספת על הפיצה:זיתים/פטריות אלבום של HIM:לאב מטאל ורזורבלייד {ואני לא אשאל להקה, מהסיבה הפשוטה שמי שלא יגיד הימ, כולנו [אני והמאפיה הרוסית שלצידי] נשסה בו את הגרופיות של טוקיו הוטל מאחר והוא בפורום אז שייכבד!!} טוב. שלב השאלות הלא חשובות: [כן,כי תוספת על הפיצה זה מה זה חשוב...] הדמות המצויירת החביבה עלייך:בובספוג כמה זוגות אולסטאר יש לך: {ומי שאין לו- ההפסד כולו שלך.}אחד את/ה שונא ומתעב/ חולה ומשוגע- על אימו גייז (משום מה, עדיין לא ראיתי מישו עם גישת אמצע ביחס אליהם... חוץ ממני) ולמה?מתעבת נראה לי המילה ואת שואלת למה?ממ לכי לעזריאלי ותראי למה איך נראית הפיג'מה שלך?אין משהו ספיציפי למי הצבעת בכוכב נולד? ( הו!!! מטאליסטים גאים שכמונו לא רואים כוכב נולד!!!! {שלומישלומישלומישלומי})לא רואה תוכניות זבל איך הכרת את HIM ןאיך לעזאזל הגעת לפורום הזה?אחותי השמיעה לי את JOIN ME וידעתי ששמעתי אותו כבר מתישהו אז התחלתי להוריד שירים ובלה בלה...והגעתי לפה דרך הקומונה האם קראת את תולדות האהבה? {כי אם לא, זה ספר מושלם אז תקראו!!}לא מה את/ה עושה בשעות הפנאי?מוזיקה,טלויזיה,מחשב,גיטרה... מה עשית בקיץ האחרון (הא-הא אני יודעעעעעעעע מה עשית בקיץ האחרון!!!!!!!!!!!!! מוהאהאהאהא!!!)לא הרבה למה לא נראה לי שמישו יטריח את עצמו ויענה על כל השאלות האלה?הנה עניתי טוב, בבקשה תענו כי ממש התייבש לי התחת בניסיון לחשוב על כל האלות המאווווד יצירתיות האלה ואם לא, המאפייה ואני עדיין בקשרים- ואנחנו נשסה בכם את הגרופיות של טוקיו הוטל!!!!!

FFTL

New member
קריפי. Oo ../images/Emo6.gif

שם (פרטי ואמיתי...למען כל אלה שלא מכירים {אהמ,אהמ, אני}): ליעד. מגורים: קדימה. גיל: 15 בקרוב. מזל: עקרב. עד כאן השלב האקדמי, (יה רייט...) עכשיו שלב הפייבוריטים... צבע: כחול. ספר: רודף העפיפונים, אני אוהב את תמיר, ועוד אחד שאני לא זוכרת איך קוראים לו@^$@$ |: סרט: אבודות והוזות, שודדי הקאריביים 1-3, לאבינג אנאבל..וכדומה. תוספת על הפיצה: זיתים..? אלבום של HIM: מממ..RR, LM. {ואני לא אשאל להקה, מהסיבה הפשוטה שמי שלא יגיד הימ, כולנו [אני והמאפיה הרוסית שלצידי] נשסה בו את הגרופיות של טוקיו הוטל מאחר והוא בפורום אז שייכבד!!} טוב. שלב השאלות הלא חשובות: [כן,כי תוספת על הפיצה זה מה זה חשוב...] הדמות המצויירת החביבה עלייך: באטמן, ספיידרמן, סופרמן. כמה זוגות אולסטאר יש לך: {ומי שאין לו- ההפסד כולו שלך.} 4. את/ה שונא ומתעב/ חולה ומשוגע- על אימו גייז (משום מה, עדיין לא ראיתי מישו עם גישת אמצע ביחס אליהם... חוץ ממני) ולמה? מה את רוצה ממני? XD איך נראית הפיג'מה שלך? אין. למי הצבעת בכוכב נולד? ( הו!!! מטאליסטים גאים שכמונו לא רואים כוכב נולד!!!! {שלומישלומישלומישלומי}) מממ..>< איך הכרת את HIM ןאיך לעזאזל הגעת לפורום הזה? בתדודה..אין לי מושג. האם קראת את תולדות האהבה? {כי אם לא, זה ספר מושלם אז תקראו!!} לא.
מה את/ה עושה בשעות הפנאי? משעממת. מה עשית בקיץ האחרון (הא-הא אני יודעעעעעעעע מה עשית בקיץ האחרון!!!!!!!!!!!!! מוהאהאהאהא!!!) המ..אילת ושטויות. למה לא נראה לי שמישו יטריח את עצמו ויענה על כל השאלות האלה?

למעלה