בום דה-גה בומבומבום הא!!!

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

Pink Floyd 117

New member
איזה אדם יבש...

שם: נועה מגורים: דרום גיל: בקרוב 15 מזל: עקרב צבע: ירוק ספר: שר הטבעות סרט: שר הטבעות תוספת על הפיצה: כלום, מקסימום זיתים. אלבום של HIM: לא סגורה עדיין הדמות המצויירת החביבה עלייך: לא יודעת... לא מצליחה לחשוב כרגע... כמה זוגות אולסטאר יש לך: אחד ישן את/ה שונא ומתעב/ חולה ומשוגע- על אימו גייז: לא מקדישה לזה מחשבה רבה... איך נראית הפיג'מה שלך? שחורה למי הצבעת בכוכב נולד? לא רואה כוכב נולד! איך הכרת את HIM ואיך לעזאזל הגעת לפורום הזה? הכרתי אותם דרך ידיד והגעתי לפורום הזה בטעות, זה פשוט פתח את העמוד של הפורום... האם קראת את תולדות האהבה? לא! מה את/ה עושה בשעות הפנאי? מנגנת... מה עשית בקיץ האחרון: עבדתי למה לא נראה לי שמישו יטריח את עצמו ויענה על כל השאלות האלה? כדי לדחות בעוד כמה דקות את העבודת הגשה לבית ספר...

מדHIMה

New member
חחח עונה ^^

שם:ריטה גיל:14.9 (כן כן סוף סוף עוד מעט בת 15 ) מזל:קשת מגורים:עזבי... עד כאן השלב האקדמי, (יה רייט...) עכשיו שלב הפייבוריטים... צבע:לא ניראה לי את מעוניינת בזה אבל אההם שחור,ורוד,סגול וכל מה שהולך עם שחור חחח ספר:כרגע :סיפורו של ערפד אחד" סרט:סימפסונס אכן סרט שולט (ספיידר פיג ספיידר פיג) תוספת על הפיצה:זיתים אלבום של HIM:חח אוהבת את כולם {ואני לא אשאל להקה, מהסיבה הפשוטה שמי שלא יגיד הימ, כולנו [אני והמאפיה הרוסית שלצידי] נשסה בו את הגרופיות של טוקיו הוטל מאחר והוא בפורום אז שייכבד!!} טוב. שלב השאלות הלא חשובות: [כן,כי תוספת על הפיצה זה מה זה חשוב...] הדמות המצויירת החביבה עלייך:סטואי מאיש מישפחה (סטואי שולט מואחהחה) כמה זוגות אולסטאר יש לך: {ומי שאין לו- ההפסד כולו שלך.}1 אבל מיתכוונת ליקנות עוד את/ה שונא ומתעב/ חולה ומשוגע- על אימו גייז (משום מה, עדיין לא ראיתי מישו עם גישת אמצע ביחס אליהם... חוץ ממני) ולמה?אני מתה עליהם הם כאלה חמודים ויש להם סטייל ורק ליראות תמונה שלהם מיתנשקים זה פשוט מראה כל כך יפה חחהחהחה איך נראית הפיג'מה שלך?לבנה .... למי הצבעת בכוכב נולד? ( הו!!! מטאליסטים גאים שכמונו לא רואים כוכב נולד!!!! {שלומישלומישלומישלומי})לא רואה את זה איך הכרת את HIM ןאיך לעזאזל הגעת לפורום הזה?בפעם הראשונה ראיתי את WOAB והגעתי לפורום הזה אחרי שהתחלתי להתעניין בלהקה האם קראת את תולדות האהבה? {כי אם לא, זה ספר מושלם אז תקראו!!}מה לא ... מה את/ה עושה בשעות הפנאי?סתם במחשב ,מטיילת.... מה עשית בקיץ האחרון (הא-הא אני יודעעעעעעעע מה עשית בקיץ האחרון!!!!!!!!!!!!! מוהאהאהאהא!!!)הרבה מאוד דברים למה לא נראה לי שמישו יטריח את עצמו ויענה על כל השאלות האלה?אני עשיתי את זה וניראה לי שכל הפורום החמוד הזה יהיה חמוד כמו תמיד ויענה על זה

5ifi

New member
הו, אתם אנשים כה חביבים../images/Emo24.gif

זה מדהים שכולם כותבים על השאלה של- למה נראה לי שמישו יענה- תשובה של: עובדה שעניתי, ואנחנו אנשים טובים אז כולם יענו... חבר'ה. יצאתי מזה. אני לא חושבת שאתם סנובים- אתם הפורום הכי כיפי שראיתי! (גם אם הפורום היחיד שראיתי...
) ואל תחשבו שאתם ממלאים שאלונים לחינם- אני אשכרה פתחתי במבצע הכר את הפורום מהר ככל יכולתך- ואני יושבת מול המחשב ומשננת שמות! אז תמשיכו..יו גאט דה פאואר, פיפל!!! קיפ הולדינ' און! יו נואו ווי מייק איט ט'רו!!! (הו,שיימ און מי, איך הכנסתי הנה את אבריל?!) טוב. זהו. וריטה זה שם מגניב, זה באמת השם שלך?

צ'קלקה בוםםםם ../images/Emo163.gif

שם (פרטי ואמיתי...למען כל אלה שלא מכירים {אהמ,אהמ, אני}): נועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מגורים: גיל: 16 מזל: אריה עד כאן השלב האקדמי, (יה רייט...) עכשיו שלב הפייבוריטים... צבע: ורוד/טורקיז ספר: נו זה קשה. אבל אהבתי מאוד את שתיקת הכבשים. סרט: רקוויאם לחלום תוספת על הפיצה: פטריות. ^^ אלבום של HIM: ריזורבלייד רומאאנס {ואני לא אשאל להקה, מהסיבה הפשוטה שמי שלא יגיד הימ, כולנו [אני והמאפיה הרוסית שלצידי] נשסה בו את הגרופיות של טוקיו הוטל מאחר והוא בפורום אז שייכבד!!} טוב. שלב השאלות הלא חשובות: [כן,כי תוספת על הפיצה זה מה זה חשוב...] הדמות המצויירת החביבה עלייך: גופי כמה זוגות אולסטאר יש לך: {ומי שאין לו- ההפסד כולו שלך.} 1 ומשו כמעט כמו אולסטאר אבל מגניב יותר. את/ה שונא ומתעב/ חולה ומשוגע- על אימו גייז (משום מה, עדיין לא ראיתי מישו עם גישת אמצע ביחס אליהם... חוץ ממני) ולמה? הם אחלה איך נראית הפיג'מה שלך? מתחלפת מדי שבוע למי הצבעת בכוכב נולד? ( הו!!! מטאליסטים גאים שכמונו לא רואים כוכב נולד!!!! {שלומישלומישלומישלומי}) איכס איך הכרת את HIM ןאיך לעזאזל הגעת לפורום הזה?הכרתי דרך חברה.. הגעתי לפורום דרך הקומונה ז"ל האם קראת את תולדות האהבה? {כי אם לא, זה ספר מושלם אז תקראו!!} לא מה את/ה עושה בשעות הפנאי? ביד מה עשית בקיץ האחרון (הא-הא אני יודעעעעעעעע מה עשית בקיץ האחרון!!!!!!!!!!!!! מוהאהאהאהא!!!) הרבהההה דברים למה לא נראה לי שמישו יטריח את עצמו ויענה על כל השאלות האלה? כי את צודקת

Rose131

New member
הממ

שם: נועה מגורים:ירושלים\מבשרת גיל:כמעט 16 מזל:בתולה צבע:הכל חוץ מצהוב וכתום ספר:ה"פ ועל הילד[יענו About a Boy] סרט:מולאן רוז' תוספת על הפיצה:זיתים ירוקים[ופפרוני] אלבום של HIM:אממ... RR נראה לי. אבל זה קשה מדי;[ טוב. שלב השאלות הלא חשובות: הדמות המצויירת החביבה עלייך:אמממממ
באגס באני? כמה זוגות אולסטאר יש לך: {ומי שאין לו- ההפסד כולו שלך.}אחד
את/ה שונא ומתעב/ חולה ומשוגע- על אימו גייז (משום מה, עדיין לא ראיתי מישו עם גישת אמצע ביחס אליהם... חוץ ממני) ולמה?אוהבת, כי יש להם שיער יפה. איך נראית הפיג'מה שלך?אממ. שרוול וחולצה גזורה? למי הצבעת בכוכב נולד? ( הו!!! מטאליסטים גאים שכמונו לא רואים כוכב נולד!!!! {שלומישלומישלומישלומי}) איך הכרת את HIM ןאיך לעזאזל הגעת לפורום הזה? את HIM הכרתי דרך WOAB בMTV והגעתי לקומונה דרך.. לאדעת
האם קראת את תולדות האהבה? {כי אם לא, זה ספר מושלם אז תקראו!!} התחלתי ופשוט הפסקתי באמצעXD מה את/ה עושה בשעות הפנאי? מחשב מה עשית בקיץ האחרון (הא-הא אני יודעעעעעעעע מה עשית בקיץ האחרון!!!!!!!!!!!!! מוהאהאהאהא!!!) עבדתי למה לא נראה לי שמישו יטריח את עצמו ויענה על כל השאלות האלה?D:

5ifi

New member
אני לא מאמינה שעזבת את תולדות האהבה באמצע!!

אם אהבת את מולאן רוז' את חייבת לאהוב גם את זה!!! (חח...סתם כי גם אני אהבתי...)

inbal287

New member
../images/Emo79.gif

שם (פרטי ואמיתי...למען כל אלה שלא מכירים {אהמ,אהמ, אני}): ענבלירון מגורים: ירושלים גיל: 18 מזל: אריה עד כאן השלב האקדמי, (יה רייט...) עכשיו שלב הפייבוריטים... צבע: כתום ספר: "צלה של הרוח", "כמה טוב להיות פרח קיר", "האיש במבוך", "זה" סרט: רקוויאם לחלום, למצוא את ארץ לעולם לא, דומינו תוספת על הפיצה: זיתים אלבום של HIM: לאב מטאל {ואני לא אשאל להקה, מהסיבה הפשוטה שמי שלא יגיד הימ, כולנו [אני והמאפיה הרוסית שלצידי] נשסה בו את הגרופיות של טוקיו הוטל מאחר והוא בפורום אז שייכבד!!} טוב. שלב השאלות הלא חשובות: [כן,כי תוספת על הפיצה זה מה זה חשוב...] הדמות המצויירת החביבה עלייך: באגס באני כמה זוגות אולסטאר יש לך: {ומי שאין לו- ההפסד כולו שלך.} 5 את/ה שונא ומתעב/ חולה ומשוגע- על אימו גייז (משום מה, עדיין לא ראיתי מישו עם גישת אמצע ביחס אליהם... חוץ ממני) ולמה? אין לי בעיה איתם. יש לי בעיה עם האובר פוזה שלהם. טוב בעצם הם עולים על העצבים ואני לא יכולה שלא לגחך כשאני רואה אותם מתקהלים ליד תומר וכו' איך נראית הפיג'מה שלך? אממ כמו חולצה גזורה ומכנס קצר למי הצבעת בכוכב נולד? ( הו!!! מטאליסטים גאים שכמונו לא רואים כוכב נולד!!!! {שלומישלומישלומישלומי}) נגד כוכב נולד... אבל יצא לי לראות חלק מהעונה הפעם ושלומי אחלה איך הכרת את HIM ןאיך לעזאזל הגעת לפורום הזה? אממ. הכרתי את הימ מזמן מזמן, סיפור ארוך שאין לי כוח לחזור עליו שוב. ואיך הגעתי לפורום הזה? אני דאגתי שהוא יפתח
האם קראת את תולדות האהבה? {כי אם לא, זה ספר מושלם אז תקראו!!} לא מה את/ה עושה בשעות הפנאי? שומעת מוזיקה, תפוז וכאלה מה עשית בקיץ האחרון (הא-הא אני יודעעעעעעעע מה עשית בקיץ האחרון!!!!!!!!!!!!! מוהאהאהאהא!!!) כלום למה לא נראה לי שמישו יטריח את עצמו ויענה על כל השאלות האלה? עניתי

DropDeadAlice

New member
אני בטוחה שלא יזהו את ביל בין כל המעריצות.../images/Emo11.gif

הוא פשוט נראה כמו אחת. שם: אליס דרופ דד, חפשו בספר טלפונים. מגורים: נתניה גיל: 16 מזל: סרטן D: צבע: אדום ושחור ספר: אני מתבגרת בשנות ה2000, מה אתם מצפים ממני לכתוב פה? "תירס חם"? סרט: הוהו יש המון. תוספת על הפיצה: זיתים תירס טונה XD אלבום של HIM: אני יודעת! reazorblade romance, love metal הדמות המצויירת החביבה עלייך: טאז. כי הוא הגירסא המצויירת לבאם ._. כמה זוגות אולסטאר יש לך: 4 ואני לגמרי מסכימה עם הסוגריים שכרגע מחקתי. אימו גייז: נראים טוב, אבל דיי נגמר לי מהם. מעדיפה יותר את הלוק של 'המטאליסט' עכשיו D: איך נראית הפיג'מה שלך? כמו שפיג'מות נראות. למי הצבעת בכוכב נולד? שלומי בראל!!!!!!!!!! איך הכרת את HIM ואיך לעזאזל הגעת לפורום הזה? וואי לא זוכרת OO" האם קראת את תולדות האהבה? נא לעלות למעלה ולראות מה כתבתי בקשר לספרים. מה את/ה עושה בשעות הפנאי? כלום רוב הזמן. מוזיקה מחשב ובין לבין מתפללת שהחופש לא יגמר. למה לא נראה לי שמישו יטריח את עצמו ויענה על כל השאלות האלה? אינלי מושג אבל עניתי.

למעלה