אספק*
פ פרקשון New member 12/4/06 #29 ../images/Emo6.gif רדו מאמא שלי! מילא אני מניאק או משהו אבל מה היא עשתה לכם?
מ מכשפהקטנהזונה New member 12/4/06 #37 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif לילצ'יק בואי ניסע לבומבמלה! ישלי 2 קופסאות נובלס, מקל ואני יכולה לכבוש את העולם!
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif לילצ'יק בואי ניסע לבומבמלה! ישלי 2 קופסאות נובלס, מקל ואני יכולה לכבוש את העולם!
E Extraordinary Girl 8 New member 11/4/06 #17 אבל מה עד 4:00? ומה אני אעשה בדיוק מ4? אחכה בחוץ עד שיהיו אוטובוסים?
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 12/4/06 #30 ../images/Emo128.gif תקשיבו ! מישהו בא ב17 לעזריאלי? בכל אופן מי שיהיה שיודיע, כי אז הוא יזכה לראות את הסמיילי החדש והעגיל בלשון החדש שלי!
../images/Emo128.gif תקשיבו ! מישהו בא ב17 לעזריאלי? בכל אופן מי שיהיה שיודיע, כי אז הוא יזכה לראות את הסמיילי החדש והעגיל בלשון החדש שלי!
E Extraordinary Girl 8 New member 12/4/06 #33 גם סמיילי?! אל תגידי לי שעשית אצל יוני.... אסנת דברי איתי ביום ראשון (ה16), אני באה לכ"ס!! ואני גם ב17 בת"א.. (בדיזינגוף) יאללה אני תכף עפה לרמת גן, חג שמח לכולם!!! ותתחדשי אסנת!
גם סמיילי?! אל תגידי לי שעשית אצל יוני.... אסנת דברי איתי ביום ראשון (ה16), אני באה לכ"ס!! ואני גם ב17 בת"א.. (בדיזינגוף) יאללה אני תכף עפה לרמת גן, חג שמח לכולם!!! ותתחדשי אסנת!
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 12/4/06 #39 לא חס וחלילה אצל יוני המרושע אליו אני בחיים לא חוזרת עשיתי בסנטר.. לא זוכרת תשם של המקום.. אבל מקום טוב סבבה אני יתקשר אליך [= וגם ביום שני כבר נדבר וזה.. חג שמח וטעים!!!!!!!
לא חס וחלילה אצל יוני המרושע אליו אני בחיים לא חוזרת עשיתי בסנטר.. לא זוכרת תשם של המקום.. אבל מקום טוב סבבה אני יתקשר אליך [= וגם ביום שני כבר נדבר וזה.. חג שמח וטעים!!!!!!!