בון ג'ובי נגד אקסל

צליל בר

New member
שמעתי על זה אבל דבר אחד יש לי להגיד

אין לי כוח לריבים של המפורסמים האילו שיריבו עם עצמם ועם כל העולם. אבל המוזיקה שלהם היא הדבר

SomebodyElse

New member
מה שמרגיז אותי,

זה שעושה רושם שפתאום התעוררו כל אלה שאקסל היה מסוכסך איתם בעבר וממש קפצו על ההזדמנות הראשונה שיש להם לתקוף אותו. אז פתאום מרימים את הראש העיתונים מ-Get In The Ring וכותבים דברים שהם כל כך מלאים במרמור וכל כך תקיפה אישית נגד אקסל, שלא רק שאי אפשר לקרוא להם "ביקורת" אלא שזה פשוט בושה לפרסם אותם בעיתון. והנה עכשיו בון ג'ובי יוצאים מהחור שלהם ומחפשים כותרות, יש להם המון מה לומר על אקסל פתאום. עשה להם בחילה אקסל, טוב שלא! זה כל כך מציק שאפילו אם יש איזשהו צדק במה שהם אומרים, זה פשוט עושה חשק לצעוק עליהם "תתגברו כבר, עברו פאקינג 15 שנה!!!".

תסלחו לי, כל חובבי בון ג'ובי,

אבל הוא במילא אחד האמנים שאני הכי פחות מעריכה [מבחינת כישרון], אז לא כלכך מפריע לי מה שהוא אומר על אקסל... סתם מקנא

מה!? הוא מוכשר בטירוף!!

אבל חפיף הרבה בנות לא אוהבות אותו כי הוא פשוט אדם יפה, וזה מעצבן אותן :-X אתן מקנאות בכל מה שזז, או בבנות שיש להן חזה גדול!

Lady in red2

New member
אם כבר

בנות אוהבות אותו בגלל שהוא יפה...
ואני אוהבת את הלהקה שלו.

זה גם מה שאני חשבתי

אבל יש לי מישהיא שאני מכיר שרציתי שהיא תבוא איתי למחווה לבון ג'ובי, אבל היא אמרה שהיא שונאת אותו ואין לה מושג למה. הרבה בנות לא אוהבות אותו משום מה. (טוב לא הרבה... יצא לי להכיר רק שלוש
)

eran377

New member
לי לא יצא להכיר עדיין...

ואם יש מישהי שלא אוהבת את המוסיקה שלהם - את Always היא כן תאהב, זה חוק כזה...

גם אני אוהבת אותו..אבל לא רק בגלל

שהוא יפה..זה סתם בונוס לדעתי הוא ממש מוכשר וגם שאר הלהקה וזה שהם ממשיכים לנגן כבר אחרי 20 שנה זה מעיד על כמה שהם טובים..

מזה ההערה השובינסטית הזו?!

כל כך מתאים לבנים לייחס דברים שאנחנו אומרות לקנאה או למשהו מפגר אחר במקום להתייחס לזה ברצינות! אני לא מקנאת בכל מה שזז ובמיוחד לא בבנות עם חזה גדול.

נו, כמו שחשבתי...

אומרים משהו בצחוק, אז תמיד יהיה את זה (או בדרך כלל, זאת
) שיקחו את זה קשה.

המוזיקה שלו פשוט משעממת אותי...

חוצ מBed of Roses אני חושבת, שזה סתם בלדה דביקה כזאת אבל חביבה ביותר, כל השירים שלו נשמעים לי אותו דבר... אני שומעת את המילים של השירים שלו וזה נשמע כאילו הוא כתב אותם כדי לכתוב שיר, ולא באמת כי הוא הרגיש את זה. אני יודעת שזה נשמע כמו פלצון אחד גדול, אבל זה באמת ככה. הוא ממש משעמם אותי. ולגבי הדברים היפים: ההפך הוא הנכון, אני מאוד אוהבת בנים יפים, ע"ע אקסל ועוד רבים וטובים.

למעלה