יש משהו בדבריו על ההתנהגות של אקסל. את אומרת שהוא מקנא כי אין לך שום הערכה למוזיקה שלו, שלדעתי היא מעולה ואני לא מבינה על מה הולך להיות פה הריב, זה הריב שלהם, שיתבשלו במיץ של עצמם
חוץ מהשירים living on a prayer ו-keep the faith אני לא מוצאת בו משהו מיוחד (אה, ואת הקליפ של always אני אוהבת בגלל ההוא שמשחק שם ^^). עם השנים הוא נהיה יותר ויותר נשי, אני חושבת שבגלל זה בנות שונאות אותו, כי הוא יותר יפה מהן. XP
השירשור הזה לא בא לדבר על המוזיקה שלהם בון ג'ובי והקלידן שלו פשוט באו ואמרו ששוב אקסל מזלזל בקהל המריצים שלו, אותי בתור במעריץ אם הייתי בהופעה ומחכה שעתיים הייתי עצבני מאוד, אני לא יודע מה התירוץ של אקסל ואני מחכה לשמוע אותו.
ההתנהגות של אקסל בדרך כלל לא טובה, ומראה זלזול במעריצים, גם אם הוא מתכוון לכך. זה לא עניין של "למה מי זה בון ג'ובי בכלל!?". הוא צודק במה שהוא אומר. באופן כללי, נראה לי שגם אקסל מעולם לא אהב אותו :X
זתומרת שזה לא היה מתואם מראש, גאנז בטח ממש התאמצו לשמור על התדמית של הקשוחים... קשה לי להאמין שאם זה היה קורה באמת אקסל לא היה מוצא את עצמו במשפט באשמת תקיפה. ואם את שואלת אותי, גם כל הקטע עם טומי הילפיגר לא לגמרי אותנטי.