בון ג'ובי נגד אקסל

אני אוהבת אותו.

מאוד!!! (מדברת על המוסיקה, אבל היופי במקרה שלו בהחלט לא מזיק!!!!) ודרך אגב, ריצ'י סמבורה גיטריסט ענק. לא כמו סלאש, אבל לא יעזור לכם-הוא פשוט טוב..

אני דווקא מאוהבת בו עד כלות נשמתי..

הוא אחד האמנים היחידים שרק משתבח עם השנים

צליל בר

New member
הםא לא מקנא

יש משהו בדבריו על ההתנהגות של אקסל. את אומרת שהוא מקנא כי אין לך שום הערכה למוזיקה שלו, שלדעתי היא מעולה ואני לא מבינה על מה הולך להיות פה הריב, זה הריב שלהם, שיתבשלו במיץ של עצמם

גם אני לא אוהבת אותו ../images/Emo3.gif

חוץ מהשירים living on a prayer ו-keep the faith אני לא מוצאת בו משהו מיוחד (אה, ואת הקליפ של always אני אוהבת בגלל ההוא שמשחק שם ^^). עם השנים הוא נהיה יותר ויותר נשי, אני חושבת שבגלל זה בנות שונאות אותו, כי הוא יותר יפה מהן. XP

boazgilad

New member
אבל מה זה קשור?

השירשור הזה לא בא לדבר על המוזיקה שלהם בון ג'ובי והקלידן שלו פשוט באו ואמרו ששוב אקסל מזלזל בקהל המריצים שלו, אותי בתור במעריץ אם הייתי בהופעה ומחכה שעתיים הייתי עצבני מאוד, אני לא יודע מה התירוץ של אקסל ואני מחכה לשמוע אותו.

Xknight

New member
חח מי שם על בון ג'ובי בכלל, לא

יתקרבו בחיים לרמה של גאנס...למרות שיש להם כמה שירים שאני אוהב, אבל הם להקה קיטשית ביותר ומה בכלל אכפת להם מאקסל עכשיו?? שיחזרו למערה ממנה באו.

העניין שהם מתיימרים

להיות קטיצ'יים >.> זה העניין בהייר מטאל\גלאם. שזה בערך מה שהם היו. היום... הם להקת פופ כזאת מוזרה.

בתכלס, הוא צודק

ההתנהגות של אקסל בדרך כלל לא טובה, ומראה זלזול במעריצים, גם אם הוא מתכוון לכך. זה לא עניין של "למה מי זה בון ג'ובי בכלל!?". הוא צודק במה שהוא אומר. באופן כללי, נראה לי שגם אקסל מעולם לא אהב אותו :X

Caraya

New member
ממש לא אוהב אותו...

הוא נגח פעם בעיתונאי שאמר שהוא דומה לבון ג'ובי.

Caraya

New member
אני בכלל לא בטוח שזה אמיתי

זתומרת שזה לא היה מתואם מראש, גאנז בטח ממש התאמצו לשמור על התדמית של הקשוחים... קשה לי להאמין שאם זה היה קורה באמת אקסל לא היה מוצא את עצמו במשפט באשמת תקיפה. ואם את שואלת אותי, גם כל הקטע עם טומי הילפיגר לא לגמרי אותנטי.

למעלה