בונוסים במקרה של עבודה

• פותח הנושא Wine
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

Wine

New member
בונוסים במקרה של עבודה

בונוסים במקרה של עבודה
אני עובדת חצי שנה בחברת השמה, בה נהוג לתת בונוס בסכום קבוע על כל השמה שבוצעה. בשל חוזים והסכמים שונים, לעתים הבונוס מגיע רק אחרי 3 חודשים, ז"א במשכורת של חודש יוני אני אמורה לקבל בונוסים על השמות שהתבצעו במרץ או אפילו לפני כן. היום אני מתכוונת להודיע על עזיבת מקום העבודה. אין לי חוזה חתום ורציתי לדעת האם יש חוק כלשהוא שמחייב את החברה לתת לי את הבונוסים העתידיים, או שמרגע שאני עוזבת אין להם שום התחייבות כלפי? ושאלה נוספת: כאמור, אין לי חוזה חתום, כמה זמן עלי להמשיך לעבוד עד העזיבה?

Wine

New member
../images/Emo163.gifסליחה- בונוסים במקרה של עזיבה

בונוסים במקרה של עבודה
אני עובדת חצי שנה בחברת השמה, בה נהוג לתת בונוס בסכום קבוע על כל השמה שבוצעה. בשל חוזים והסכמים שונים, לעתים הבונוס מגיע רק אחרי 3 חודשים, ז"א במשכורת של חודש יוני אני אמורה לקבל בונוסים על השמות שהתבצעו במרץ או אפילו לפני כן. היום אני מתכוונת להודיע על עזיבת מקום העבודה. אין לי חוזה חתום ורציתי לדעת האם יש חוק כלשהוא שמחייב את החברה לתת לי את הבונוסים העתידיים, או שמרגע שאני עוזבת אין להם שום התחייבות כלפי? ושאלה נוספת: כאמור, אין לי חוזה חתום, כמה זמן עלי להמשיך לעבוד עד העזיבה?
סליחה- בונוסים במקרה של עזיבה

האם הבונוסים האלו שאתה שואל

בונוסים במקרה של עבודה
האם הבונוסים האלו שאתה שואל
לגביהם, הם בונוסים על עיסקאות שהסתימו עוד בתקופת עבודתך? או שמא אלו בונוסים על עיסקאות שאתה התחלת אך לא סיימת עד למועד עזיבתך? אם זה בונוסים על עסקאות שהסתימו בתקופת עבודתך, אתה זכאי לקבל עליהם את הגמול. אם זה לא כך, אז אנא פרט יותר על הסיטואציה.

שיר ורד

New member
לגבי תקופת ההודעה מראש

בונוסים במקרה של עבודה
לגבי תקופת ההודעה מראש
עד חצי שנת עבודה מדובר ביום לכל חודש - כלומר 6 ימים. מעבר לכך זה תלוי בשיטת תשלום השכר לפי שעות/ימים, או שכר קבוע. החוק לעניין הודעה מקודמת לא מתיחס לשכר המורכב רק מבונוסים על מכירות (השמות במקרה שלך). אם זה רלבנטי (אכן עבדת לפחות חצי שנה), אנא צייני במדויק את תקופת עבודתך והאם חלק משכרך משולם שלא על פי השמות ואם כן איך הוא מחושב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה