דווקא אותו אני לא אוהבת ותודה
M milkshakit New member 22/10/07 #11 דווקא אותו אני לא אוהבת ../images/Emo3.gif ותודה ../images/Emo140.gif
R Rose131 New member 22/10/07 #16 יאא תודה על כל ההשקעה../images/Emo23.gif אני אוהבת את ביוטיפול בגרסה המקורית יותר וונוס באמת די חביב..
יאא תודה על כל ההשקעה../images/Emo23.gif אני אוהבת את ביוטיפול בגרסה המקורית יותר וונוס באמת די חביב..
X Xx SweetRevange Xx New member 22/10/07 #20 כל הכבוד על ההשקעה! ותודה! אהבתי את ההופעה הראשונה של Rebel Yell.. מגניבה בהחלט ולא ציינת כל מיני גרסאות אקוסטיות למינהן..אני מאוד אוהבת את האקוסטית של the funeral of hearts
כל הכבוד על ההשקעה! ותודה! אהבתי את ההופעה הראשונה של Rebel Yell.. מגניבה בהחלט ולא ציינת כל מיני גרסאות אקוסטיות למינהן..אני מאוד אוהבת את האקוסטית של the funeral of hearts
L linkintrance New member 23/10/07 #24 תודה על ההשקעה!../images/Emo24.gif אני הייתי בוחרת בביוטיפול וסקרמנט ..הוו וילה.
V Venus Doom New member 23/10/07 #26 וואו ממש השקעת. תודה../images/Emo13.gif../images/Emo14.gif למה לא כתבת את וייקאד גיים? הוא האהוב עליי^^ ווינוס דווקא ממש יפה לדעתי
וואו ממש השקעת. תודה../images/Emo13.gif../images/Emo14.gif למה לא כתבת את וייקאד גיים? הוא האהוב עליי^^ ווינוס דווקא ממש יפה לדעתי
M milkshakit New member 23/10/07 #27 כי רציתי לעשות רשימה של שירים לא מוכרים כאילו, מחוץ לאלבומים.. לא סינגלים או משהו
B BehindClosedDoors New member 24/10/07 #29 תודה רבה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif אני ממש אוהבת את ביוטיפול! ואת וויקד גיים גם. לא אהבתי את לארג'ר טין לייף ממש.
תודה רבה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif אני ממש אוהבת את ביוטיפול! ואת וויקד גיים גם. לא אהבתי את לארג'ר טין לייף ממש.