בוסטר התנעה לרכב

Fellowship

New member
אני מעדיף להחליף גלגל

קרה פעם שהיה ממש קשה לפתוח את האומים של הגלגל, אבל בסוף הצלחתי.
אף פעם לא השתמשתי בספריי, פשוט כשהייתי בחנות וקניתי נוזל אנטי פריז,
היה ליד הקופה מדף עם הספריי ולא רציתי לאכזב את אנשי השיווק אז ביצעתי רכישה אימפולסיבית

metm98

New member
לגברים אמיתיים אין שיניים -

הם הרסו אותם כשהשתמפשו בהם כמפותן בקבוקים

metm98

New member
???

מה התפוז עשה לתגובה שלי?
דבר כזה עוד לא ראיתי.
&nbsp

rachello1

New member
חה, מזכיר לי שלפני הרבה

שנים אבא שלי אמר לי שאני צריכה ללמוד להחליף גלגל והראה לי לדוגמה מישהי שנתקעה והם החליפו לה גלגל. אז עניתי לו בהפוכה.
עברו כבר עשרות ! שנים. עדיין לא החלפתי גלגל לבד. ראה פוסט אחר.

Boston Guy

New member
לא עדיף לשים את הכסף על מצבר חדש לאוטו?

לא יודע אם יש סיבה רציונאלית לכך שהחלטת שאתה צריך "בוסטר התנעה לרכב" - הרי קנית את האוטו שלך רק לפני כמה חדשים...
אם זה בגלל שהמצבר עושה בעיות - עדיף פשוט להחליף אותו במצבר טוב וחדש. אין שום סיבה בעולם שברכב תקין מצבר יתרוקן (אלא אם כן הרכב שלך הוא מאוד ישן או מדגם שבו ניתן "לשכוח את האורות דולקים" ושלא מכבה אותם בעצמו אחרי כמה דקות).

לי יש כמה יחידות נטענות כאלה - אני קונה אותן כשיש מבצע הנחות רציני על יחידות כאלה באחד מאתרי האינטרנט (יש מבצעים כאלה בערך פעם בחצי שנה), אבל אני מחזיק אותן בדיוק בשביל השימושים שאתה כתבת שאתה לא מתכנן לעשות - כ POWER BANKS להפסקות חשמל בבית ולקמפינג.

קח בחשבון שהדברים האלו מתיישנים והמצברים שלהם כושלים אחרי 4-5 שנים... כמו כל מצבר.

אני בכלל לא מחזיק את היחידות האלו באוטו. הם יושבות על מדף במחסן.
במכוניות שלי אני מחזיק סט לשעת חירום:
ROAD FLARES
מפתח X לגלגלים,
ג'ק,
כבלי התנעה שיצרתי לעצמי משאריות של כבלי הזנה של מסדי תקשורת (שום כבל התנעה מסחרי לא משתמש בכבל איכותי מספיק, לטעמי).
גליל של DUCT TAPE וקיט קטן של כלי עבודה.

ועד היום כל הדברים האלו שימשו אותי בעיקר לעזור לאחרים, ולא לעצמי...

אבל... יש לי MEMBERSHIP ב AAA לכל המשפחה.
והיה ואם יהיה צורך - הם מגיעים ועושים מה שצריך, מהתנעה ועד גרירה.

Fellowship

New member
ולהסתובב עם מצבר ספייר בתא המטען?

המצבר לא עושה לי בעיות, הרכב בן שנתיים וחצי,
מניסיוני מצבר מקורי מחזיק מספר שנים טובות והמצברים שלאחר מכן פחות,
אבל אין שום ערובה שהמצבר לא יכשל מחר ושהמצבר הבא לא יסיים את חייו לאחר שנה.
לפחות בארץ למדתי גם שיש קשר למשך האחריות של המצבר וגם שמצברים מתים, זו עובדת חיים.

יש לי מנוי לשירות של GEICO לחילוץ בעת חירום (כחלק מהביטוח), דומה ל AAA,
אבל אני מניח שמדובר בשעות המתנה, ואם אני יכול להמנע מכך ע"י הוצאה של 50$-100$ פעם בכמה שנים, אז אולי כדאי שמוצר כזה יהיה ברכב,
לאחרונה הייתי עד לכך שזה פשוט, קל ומאוד נוח במקרה שהרכב נתקע.

eladts

New member
הכי טוב לגרור אוטו ספייר אחריך

כי אחרת, מה תעשה אם תפנצר את כל ארבעת הצמיגים, המצבר ישבוק חיים וגם תהיה נזילת שמן?

rachello1

New member
כנ"ל

בין ציוד בסיס באוטו לAAA אני זוכרת שעזרתי לאחרים ולא נזקקתי לעזרה.
פעם שהתפוצץ לי גלגל ב 6 בבוקר ביום ראשון אחרי כריסטמס ועוד בשלג. העיר כמו עיר רפאים אבל תוך שניה עצר מישהו אחרי והחליף לי גלגל. הפעם היחידה שאני זוכרת.נדמה לי שלפני 20 ומשהו שנים לא הצלחתי להתניע ומישהו מהעבודה בא עם דבר כזה . כן השאלתי כבלים מספר פעמים.
לא מוכרת לי בכלל האפשרות שתזדקק לעזרה ולא יעצור מישהו שיעזור.

John the Savage

New member
יש לך כבר ערכת חירום בבית

למקרה של רעידת אדמה/שיטפון/סופה/מתקפת זומבים?

John the Savage

New member
פייר, אני מה זה מאוכזב

חשבתי שאתה אוהב להיות מוכן לכל מצב. ערכת חירום בבית זה בסיסי ...

John the Savage

New member
דווקא הייתי כמעט רציני

חוץ מהעניין של הזומבים וכו'.

אם באמת קורה משהו לא צפוי: רעידת אדמה, סופה, כוכב שביט, פלישת חיזרים, טראמפ נבחר לנשיא וכו', אתה מוכן לזה?

התשתיות מתרסקות, אין חשמל, הכספומטים לא עובדים, חנויות לא מקבלות כרטיסי אשראי משום שהתקשורת נפלה. יש לך איזושהי ערכה של דברים בסיסיים למקרה כזה? זה יותר חשוב מבוסטר התנעה לרכב ...

Fellowship

New member
רעידות אדמה פחות שכיחים כאן, טארמפ כבר נבחר,

הסופות לא נוראיות ופלישת חייזרים יכולה להיות דווקא חיובית

John the Savage

New member
רעידות אדמה אולי פחות שכיחות, אבל קורות

בשנת 2011 היתה רעידת אדמה בעוצמה 5.8 בוירג'יניה, שהורגשה מאד בוושינגטון DC, וזה גרם אפילו לנזק משמעותי לכל מני מבנים בוושינגטון. אני הייתי בפילדלפיה כשזה קרה, ואפילו שם זה הורגש היטב.

ויש מודלים שעל פיהם אחת מרעידות האדמה הרציניות הבאות צפויה דווקא בחוף הצפון-מזרחי.

למעלה