בוסית חמומת מח

bar666xp

New member
תגובה כמלצר ומנהל משמרת לשעבר...

וברור כלקוח. כלקוח יש שוני גדול בסיגנון המסעדה...מסעדה עממית, מסעדת עובדים וכו'.. במסעדה עממית ו/או מסעדת עובדים לא ממש היה משנה לי גם אם הקפה היה מגיע בכוס חד-פעמית. לא מעניין אותי אם משרת אותי מלצר אחד או 10 העיקר שהאוכל יגיע כמה שיותר מהר. אבל כשמדובר במסעדה ברור שיהיה מלצר אחד ולא רק אחד אלה גם שאין מצב שאני אצטרך לחפש אותו הוא תמיד יהיה בסביבה ואם הוא מלצר טוב גם לא אחפש אותו כלל הוא יזהה מתי לפנות ומתי להגיש מה. כמלצר הייתי ממרר למנהלת משמרת כפי שאת מתארת אותה את החיים.... משבית אותה כל שניה במיוחד לפני בעלי המסעדה ו/או אורחים. כמנהל משמרת לדוגמה לעיניין הכוס היית שומעת על כך במטבח ולא מול אורח אותו זה לא מעניין שהקפה היה אמור להגיע בספל ולא בכוס אותך ואותי כן לכן היית מקבלת בראש על חוסר מקצועיות אבל ממש לא מול אורח/ים. באשר ללקיחת הזמנה משולחן שלא שלך ואם הוא מרוחק מהשולחנות שלך שוב לא במשמרת שלי, גם על כך היית הקבלת הערה או אולי הארה במטבח ולא מול הלקוח...אבל בצורה מעוד פשוטה אומר לך שאני מעדיף שתומרי ללקוח/ות בשולחן כי מיד יגיע אליהם המלצר שלהם ובאה לומר לי כי הם כבר ממתינים X זמן ואני יחליט אם ומי יעזור למלצר שמתעקב לטפל בהם. באשר לחברים שוב לו בתחום המסעדה שיחות אישיות אם חייבים אז בפינה כזו או אחרת כי לשבת לאכול ולשמוע אפילו גיחוח של מלצרים זה פשוט לא! ומה היה עוד עם החבר שלה שאמרת לו שלום זה כבר פיגור שיכלי שלה אישית אפילו הייתי מעיר למלצר/ית שלא יגידו שלום שזה לא עברה על החוק בארצינו להגיד שלום אפילו אם את/ה לא סובל את האדם שמולך. נ.ב. תפקיד המלצר הוא ממש לא מתחיל ולא ניגמר בלהגיש אוכל אבל כך ניראות 99% מהמסעדות בארץ.

gesus

New member
סוף סוף../images/Emo54.gif

הגיע הזמן שיכנס לכאן אדם שיכניס קצת היגיון לשאר התגובות להודעה המקורית. בקשר לתפקיד המלצר אני מסכים איתך במיליון אחוז!!! ישנן מדינות שמלצרים זה לא בני נוער/משוחררים/סטודנטים שרוצים לחסוך או לגמור את החודש אלא אנשים שזה המקצוע שלהם. אצל אנשים כאלו המקצוענות פשוט נשפכת מהן וזה כיף לקבל שירות שכאלה אנשים. לצערנו,חוסר מקצועיות וחוסר אכפתיות ממקום העבודה לא נעצרת רק במלצרות,אפשר לראות את זה בארץ בכל כך הרבה מקומות,ועד שמישהו עושה דבר שמחויב מהתפקיד שלו,הוא ישר מקבל צל"שים כאילו אפשר לחשוב מה הוא עשה.

שימו ../images/Emo23.gif

כל הלקוחות יצאו נגד העמדה של חברנו gesus, והאחרון הביע דעה כאחראי משמרת, שגם לא הסכים לגמרי עם חברנו, ובנוסף - לא הבין את מרבית הדברים אליהם התכוונתי (שלא באשמתו, הוא ציין שהוא דיסלקט, מה שמסביר את הבעייתיות שהייתה לו בהבנת הנקרא). יקירי - אני נחשבת כמלצרית על רמה, לקוחות מרוצים ממני והחלק הנורמלי של הנהלת המסעדות שבהן עבדתי היו מרוצים ממני עד מאוד. אותה בוסית היא טיפוס, כפי שכל עובדיה מסכימים, שפשוט מחפשת בנרות על חמה להעיר (מאפיין ידוע של בוסים), ועל מי לשפוך את העצבים. למרבית הסיטואציות שציינתי, היו מקבילות הפוכות אצלי ואצל מלצרים אחרים, שנהגו בדיוק ההפך ממה שתיארתי ובכל זאת חטפו. למה? כי בא לה. אלו החיים. וgesus- אהובי - אני בעד שתספור עד 10 לפני שאתה מגיב. יותר מדי אנשים פנו אלי הן בפורום והן במסרים ואמרו לי לא להפגע מהתגובות המעליבות שלך (הם לא לקחו בחשבון שאני כבר מכירה אותך...ואוהבת, למרות הכל)

gesus

New member
בובה,את בבעיה חמורה../images/Emo54.gif

מגיע מישהו שמבקר את ההודעה שלך לרעה וגם לטובה ואת מיד יוצאת נגדו. את לא מסוגלת לראות את התמונה הגדולה או מה שקורה מחוץ לעולם הקטן שלך וחושבת שמה שלא מסתדר עם מה שאת חושבת אין לו זכות קיום. את יודעת מה,אני אגשים לך את תפיסת העולם המעוותת שלך וגם אני אעלם מפה כי אני לא מסתדר עם איך שאת חושבת. אז להתראות לפורום מלצרים/מלצריות,ניסית להסביר את עצמי אבל אני משער שרק 2 הבנות ששלחו לי הודעה בפרטי והאחמ"ש מלמעלה הבינו את מה שניסיתי להסביר.

Anna Karenina

New member
רגע, רגע...

לא נראה לך שזה קצת קיצוני? לפני רגע, אמרת ש"פני בובה" לא מבינה מה קורה מחוץ "לעולם הקטן שלה", אבל מצד שני, "נטישת" הפורום, בהתנהגות של ילד קטן, גם לא הולמת בעיני. במקום לנסות ולהביע את עמדתך, כמו שעשית עד כה, אתה בורח. ממש סתמי. יום טוב.

למעלה