בוקט טוב אנשים!!!

O Boy

New member
הייתי בעבודה!!

העובדים מה-זה נחמדים אבל הם הרעיפו עליי יותר מדי אינפורמציה בשביל מוחי. אני לא זוכר הכל בהכנה של וופרים וכאלה, אבל לאט לאט זה יחדור למוחי. עבודה נחמדה, לא יותר. ממש לא יותר.

O Boy

New member
הרבה דברים...

ניקיתי טיפה, הייתי במטבח והייתי בקופה
יש להם כמה סודות מטבח לא נחמדים בכלל

fireblue1

New member
חברה לפני רבע שעה חזרתי מהעבודה...

טוב המקום נראה סבבה... יש שם מלצרים ומלצריות חמודים לאללה הם אוהבים לעזור והם גם נראים די טוב...{במיוחד המלצריות} אין לי רגליים...כואבות מוות... וזה היה יום בלי שכר המעסיק אמר לי להתקשר אליו ביום ראשון... מסתובבת שם שמועה שעומדים לפטר מלא...{ורוב הסיכויים שגם אני} ואם אתם רואים איך מכינים את האוכל באולמות אתם לא תרצו לאכול את האוכל... ולילה טוב לכווווווווולם...{אני הולך להתקלח}

תחדש לנו../images/Emo13.gif

ומזה
אסור להעסיק בלי כסף.. לא משנה מה.. לפחות שיתן לך חצי שכר

albeldas

New member
כן שמעתי שהלך לך ולחבר שלך (רון)

אחלה!! כל הכבוד בן דוד !!! :) ואל תישכח אותי בטיפים

fireblue1

New member
כן אההה

הלך דווקה די טוב אני מריך להתקשר אליו ביום ראשון{שהוא יגיד לי מתי לבוא} אבל עדיין יש לי בעיה עם המגשים לא יודע למה אבל אני ישפר את זה... ולירן יש שם בנות כאלה יפות והם אוהבות לעזור לחדשים..

albeldas

New member
טוב שיהיה לכם בהצלחה

ועמית אני כניראה בא שבוע הבא כדי לעבוד אצל אבא שלך :)

O Boy

New member
אני בעצבים...

קלטו, אתמול עבדתי, התלמדות, סבבה.. התקשרתי היום לאחמ"ש, הוא נותן לי שתי משמרות בשבוע הבא שכל אחת היא רק שעתיים-שלוש!!! אני מתקשר למנהלת יום ראשון ויוצא לחפש שוב עבודה... מה קרה? אני לא עובד בשביל כמה שקלים בחודש. לעמית, כן זה בדיוק מה שאצלי, מאחורי המטבח הכל נראה אחרת מאשר כשהאוכל על הצלחת אצל אנשים

דיייי!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

אני עדיין רוצה ללכת להמשיך במסעדות, וללכת לארועים!!!!!!!!!!!! אז אל תדברו עלזה!!!!!!! פליייזזזזזז

חחח...מתוקה, אנחנו מבינים שלא

נעים לך לשמוע כל הזמן על הפיגועים, אבל אין מה לעשות, זה המצב כיום ואת צריכה להיות מודעת אליו, אני בטוחה שגם אם לא היו מעלים את הערות האלה בפורום היית מודעת אלייהם כבר מזמן!

היא לא התכוונה למצב חחחחח../images/Emo70.gif

תקראי עוד פעם כמה הודעות לפני ההודעה שלך ותביני הכל
חחח..

Adi15

New member
נצל"ש לאור..... ../images/Emo13.gif

אור רציתי לדעת אם תוכל להכניס את היומולדת שלי ללוח אירועים
זה ב 7.7 תודה רבה
ודרך אגב, שמתי לב שמלא אנשים נולדו ביולי...

למעלה