בוקקקקקקקקררררררר

../images/Emo85.gifבוקרר..

לא הלכתי לבצפר אני חולה..
. שיהיה לכולם יום מקסים. אילושלוש,יפתי אני משתתפת בצערך,שלא תחווי עוד דברים כאלו
,ותזכרי שכול מה שאת צריכה אני ת-מ-י-ד פה בשבילך! אוהבת אותך המון

צהרררייםםםםםם../images/Emo4.gif

כל הכתה שלי אפילו הילדים המוגבלים קיבלו בתנ"ך 95 ורק אני קיבלתי 62!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה לאא פייייייייירררררררררררררר

לא נוראאאאאאאאאאאאא../images/Emo110.gif

אפשררר לעשות מבחןן חוזרררר/להגיש עבודהה שתעלה תציון/כלדבר אחרר... תשאלי תמרוה מה את יכולה לעשותת
מה אתת דואגתת אני סומכת עליייייייך

תודה מיכללללללל!!!!../images/Emo25.gif

והיא לא מסכימה לי כלוםםםם
וגם זה סוף שנה והיא לא יכולה לשנות כלוםםםםם!! בלכה התעודת הצטיינותת!!!

לונוראאאאאאאאאאא../images/Emo24.gif

את עברת
חחחחח אין לך למה להתייחס לציונים שלך שתגדלי קצת תתחילי להשקיע יותר
אלא לא חשובים=]

צהרייייייייים../images/Emo110.gif

אחותי בלונדוןן עכשיוו
וואי איזה כיף להה
כ"כ בא לי עכשיו לברוח ללונדון לשבועע
המממ הייתי בסיור ביפו מאנגלית מצטיינים.. היה 'שעמם.. חוץ מהקטע שכולם נכנסו לאנשו ואני ועוד כמה ילדים נשארנו בחוץ:p ועם איזה מישו מארה"ב שמלמד אצלו בבצפר.. הוא חמוד והיה ממש מצחיק:]]] ובדרך חזרה בנוסף לכל היה חפץ חשוד.. נתקענו שם איזה 20 דקות חצי שעה... היה רובוט שהלך לפרק את הפצצה... משטרהה ובלאגנים.. אל תשאלווו.. ממש פחדתי.. היה מפחידד. העיקר חזרנוו בשלוםם סופשבועעעעעעעעעעעעעעעע

חח יווווו אתם חייבים להיכנס../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מזכיר לי משווו
היה מתחת לבית שלנו חפץ חשוד
(זה לא מצחיקק
) ואז אמרו לכולם ללכת ולא להתקרב ואני ואחותי עומדות ליד החלון לרואת את הפיצוץ
כולם במתח
ופתאום מישו רץ מתחת לברזלים שמרחיקים את וכלם וצורח : "אל תפוצצו לי את התיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק"

זיוו2

New member
צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

חזרתי מהבצפר היום הייתה לחברה שלי יומולדת כמה בלונים הבאנו לה
איילהה נשמתיי אני משתתפת בצערך
שלא תדעו עוד צער ואם את צריכה משהו תרגישי חופשי להתקשר
עפתי להתכונן לערבית שירוש דברי איתי מואהההההההה

ערבב..:))

ערבב טובב חברים..=] היה יום טובב היום..היה סבבה בבצפרר..ואני עכשיו הולכת ללמוד להיסטוריה למרות שמחר אני לא עושה..אלא ביום ראשון..כי אני נוסעתת היום בערב לצפוןן לסופ"ש..עם דודים שליי בערב ערב ובבית מלון וזהה ואני בטוחהה שיהיה כיפפפ ונהנה שםם יש חדרר נפרד לי ולאחותי וחדר אחר להורים וככה גם לדודים שליי הם ביחד והבן שלהם לבד בחדר..:]] אני מקווה להנותת שםם אני צ'ה בריכהה ולהשתזףףףף ולעשותת חייםם שםם ולנצלל את זהה..כמה חברה שלי אמרה שהיא תתגעגע אני יתגעגע אלייה מלאא כפרעלייהה החברה הכי טובה שיילי..:)) אני יתגעגע גםם לכולכםם מקסימיםםם שיילייי..מתהה עליככםם.. ואני צריכה לקנות עוד כפכפים ולא קניתייי..איךך שכחתיי אני חייבת לטוס לקנות מקווה שאני יספיקקק...לא נראליי..נראהה:(:( אני הולכת ללמוד להיסטוריה ולארגן תיק עוד מעט..שיהיה לכולם סופ"ש נעיםם ואני יתגעגע מלאא נשיקות וחיבוקים... ואני ידברר עם זיווששש...

זה לא לך, זה לשיר השניה.

את חייבת ללמוד למי אני משרשרת דברים. לא תמיד מה שמתחתייך זה דווקא אלייך
חחחח

ועוד משווווווווווווווווווו

*גמני פעם חשבתי שכל מה שמתחתי זה אליי
, אל אל תיפגעי
* לומדים עם הזמן
חחח

למעלה