בוקקקררררררררררררררר

בוקקקררררררררררררררר

בוקרר טוב לכולםםםםםםםםםם!! בראש 1 אגם מקום 5!! היא שבוע שעבר הייתה מקום 6! אבל זה עדיין לא טוב כי לפני שבועים היא בכלל הייתה מקום 4!!

מאשה

New member
בוקר מצויין(כותבת מהמחשב בביה"ס)...

הרצל היה בלה בלה בלה...חזון וחלום..בלה בלה בלה..לעשות ראש פרק..בלה בלה בלה..שטויות!!!!!!!אוף מפוצצים לנו ת'שכל!!!!!!!! שכחתי להכין שיעורים בחשבון ומזל שהשיעור אחרי ההפסקה!

צהרייםםםםםםם../images/Emo205.gif

שלומלום:]] יש לי מבחן בתורה ביום שישי הזה ועוד לא התכוננתי
אז אני היום לא יהיה בפורום ((((לצערי
)))) ואני בערב כבר יעבור על הפורום
אז אני יתגעגע
רעות

טל ועדי1

New member
צהריים טובים../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

והמשך יום טוב

זיוו2

New member
צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

עכשיו חזרתי מהבצפר היה יוםם מצחיק אופפ כואב לי הראש ואני עייפההה רצחחחחחח ויש לי עוד חוג היוםם שעתייםםם שיהיה לכולם המשך יוםם נעיםם

צהריייייייים../images/Emo110.gif

אני עייפה.. הייתי אתמול במופע זיקוקים! חשבתי שיהיה יותר יפה אבל היה ממש יפה בכל זאתתתת
היה מדהים:] גם לא הייתי ממש בחוף היינו במרחק של כמה חופים אבל ראו טוב
חוצמזה שבסוף שהיינו היו כל הצפונים, אלה מרמת אביב אז תיארתי לעצמי שנראה כאלה שגרים שם
כי הלכתי מאבא שלי ואבא שלי גר די קרוב לשם.. לחוף.. ראינו את השחקן הזה.. ליאור אשכנזי נדמה לי.. לא בטוחה שזה הוא
ועוד מנחהה אחד הוא גבוה כמו שרוך
הוא מנחה במלא מקומות.. אני פשוט לא זוכרת איפה.. הוא דיבר עם מישו שהיה איתו.. וצילמתי אני אראה עוד מעט איך יצאו התמונות יש לי מחר מבחן משווה ואני ח=י=י=ב=ת להוציא ציון טוב ככה שאני תכף טסהההההההההההההההההההההההה ללמוד... יומטובבב

זיוו2

New member
מיכלוששש ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

שמחהה שנהננתתת
זיקוקיםם
אני אוהבתת
ובהצלחהה מחר במבחן משווהה

היללי 2

New member
צהריםם.....

איזה יום פשוט בזבוז בקושי למדנו.. היה מבחן בביולוגיה חח היו דברים שלא עשיתי כי בכלל לא למדתי אבל לא כפת לי המורה תתין לי בתעודה 90 היא כזאת יצורה... ווו.... קיבלנו מבחניייייםם.... באנגלית-84 וחצי הכי גבוה היה 90..זה ציון בסדר..למרות שציפיתי ליותר.. ובספרות-80 חח בכלל היתבעסתי אבל המורה טובה היא תיתן טוב בתעודה וגם מבחן שעבר קיבלתי יותר מ90 אז לא כ"כ אכפת לי... מחר>>>חתונה לבנדוד שלייי..יא מתרגששתת... עוד מעט השיר שלנוו.. מיכליי>>>בהצלחה בהכל מאאאממיי.. יום מקסים לכולםם...

יאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

אחותי הביאה לי את השער של אגם ותום מדיסנייי?!!! של תום סויירררררררררררר
איזה מושלםםםםםם
!!

למעלה