בוקקקררררררררררררררר

ואייי שמחה בשבילך מלאן וגאה בך:)

תהני מחר

צהרריים מבאאסים(מקווה שרק לי)../images/Emo15.gif

|פטריה| איפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ... אין לי כוח יותרר ללמוד למבחן
משווה בספרות שהוא כבר מחרר.. עשיתי לי הפסקה שעתיים וחצי או אפילו 3 למדתיי בלי הפסקהה אפילו לא אכלתי..
יוווווואווו אין לי עצבים ללמוד...
איפ כמה מבחניים יש לנו החודש הזה...
טוב אזז אני חוזרתת ללמוד לצעריי הרב
הלוואי מחר המבחןן התבטלל ויאמרוו:".....אמןן..."
מיכלל
מאממיייי בהצלחהה שיהיה לך..
טוב אני יראה אותך גם מחר ואני יגייד לך.. ד"א איזה סיפור בחרת!? אם זה כמו שלנו..
אנחנו היינו צכים לבחור סיפור 1 מתוךך 3.. ואתםם?!אם אותו דברר אז איזהה סיפווור בחרתת!? דבריי איתי.. הצלחהההה.. שיהיה לכוווללם המשךך יוממנפללאא...

תיקוניםם...

אחר הצהריים ושרשמתי את זה:"אין לי כוח יותרר ללמוד למבחן:-O:-O:-O:-O" אז התבלבלתי באיקוניים מרווב העייפותת.. אז רציתי ככה לעשוות: "אין לי כוח יותרר ללמוד למבחן
"

אניייייייי לא בחרתיי../images/Emo110.gif

אננניי אקראא הכל מה שיהיהה הכיי קללללללל אני כ"כ מקווה שיהיה בסדררררררררר בהצלחהההההההההההההה עפתי לקנווות משהו ולהתכונןןן

מיכליי כנסיי שנייה בקשר למבחן../images/Emo26.gif

הסיפור ההתערבות הוא הכי קל והכי מובן..
אני מציייעה לך אותו..
בהצלחהה...

כהה כי אותו למדנוווווווווווו../images/Emo110.gif

עכשיו קראתיי את זהה עם המפתחחחח ישש אחד משו נראלי שמש הכנסייה זה ארוך אינלייי כח
אני אלך לקנות ואמשיך להתכונןןן ותודעע

וווואיייי כנסו כולםםםם:]]

(אני אצל דודה שלי
) אתם יודעים מה עשה לי לא להיות בפורום?
להיות חרשההה
קיבלתי במחשבת ישראל 95 ובספרות 85 ואפפם לא קיבלתי ציונים כאלה במחשבת ובספרות
אני אצל דודה שלי כי היא לימדה אותי למבחן במחשבת אז באתי להגיד לה תודה
וגם כדי להיות איתכם
היום היה לבנות מהכיתה שלי כנס מש"צים אז הם חצי כיתה בערך והם הלכו ב1.. ואנחנו היינו אורות ללכת ב4.. אבל שיעור אחרון סתם היה צחוקים אז באיזשהוא שלב אני וחברה שלי פשוט קמנו והלכנו הביתה
אז לפני שאני יוצאת הוא אומר לי : "הדס מרקוביץ, את אומרת שהשיעור לא מעניין אותךךךךך????" ואני : "אממממממממממממממממ, אני אמורה להגיד שהוא מעניין
" והלכתי.. היום יש לי אסיפת הורייייים:| מקווה שילך לאמא שלי טוב בלי עין הרע טפו טפו טפו מלח מים מלח מים
פעם שעברה המורה אמרה לחברה שלי שהיא הכי שקטה בכיתה שהיא מנהיגה
ולעוד חברה שלי שאין לה חברות בכיתה והיא בודדה והיא הילדה הכייייי עם חברות שבעולם
מורה מוזרההה
אע לעוד חברה שלי היא אמרה שאין "אני פנימי" :| רק שהיא לא תגיד עלי איזה משו מעוות:/ היום הגעתי באיחור לביה"ס והיה לנו מבחן במוזיקה היום אז שהגעתי אמרו לי הדסס רוצייי המבחן הסתיים עעכשיו, אויל המורה תיתן לך לעשות את המבחן.. אז הלכתי לעשות את המבחן כמו ילדה טובה
והלך ניייסססס:]] אני לויודעת מה איתכם, אבל אני מרגישה כבר את סוף שנת הלימודים
מחר אני הולכת לים עם דודה שלי וישר אחרי זה למסיבת יומהולדת לחברה שליייי.. אני באמת צריכה להגיד לה שאני אאחר:| אוהבת אותכם מלאאאאאאאאא
הדס

תיקוןןןןןןןןןןן

המורה אמרה לי שאין לי אני פנימי
חחחחחחחחחחחחחחח אמא שלי אמרה לה שהיא לא מכירה אותי ויצאה החוצה
מאז המורה שונאת אותי:/

למעלה